WERKPLAATS

PRODUCTIE, ASSEMBLAGE, REPARATIE EN TESTEN

Visser & Visser beschikt over een eigen, goed geoutilleerde werkplaats. Hier vindt de volledige productie plaats van verkeershekken, portaalframes, opbergcontainers, bebakeningssets, enzovoort. Voor coaten of verzinken werken wij samen met betrouwbare leveranciers. Ook worden actieschermen en actiewagens in onze werkplaats samengesteld, afgemonteerd en geïnstalleerd.

BENT U OVERTUIGD VAN ONZE EXPERTISE EN AANPAK?

Maak verder kennis met ons team en plan een afspraak. De koffie staat klaar.

Plan een afspraak

Producten als rioolafsluiters en rioolcilinders worden in onze werkplaats geassembleerd. Voordat een rioolafsluiter de verkoop of verhuur in gaat, wordt deze op druk gezet om te testen of er geen lekkages en dergelijke zijn. Ook alle motor aangedreven machines en voertuigen worden uitvoerig getest en gebruiksklaar gemaakt voordat ze hun weg naar de klant vinden.

Tot slot kunt u in onze werkplaats terecht voor onderhoud en reparatie aan producten als trilplaten, lasers, bandenzagen en meetapparatuur

Bij Visser & Visser vinden wij korte lijnen en snel schakelen belangrijk. De communicatie verloopt daarom via een vaste contactpersoon die de opdrachtgever op de hoogte houdt van de status van reparaties. Terwijl onze servicedienst uw eigen apparaat herstelt of het periodieke onderhoud uitvoert, kunt u ook bij ons terecht voor vervangend gereedschap via onze verhuurafdeling. Zo voorkomt u dat uw werkzaamheden stil komen te liggen.

Neem contact op

UW WERKZAAMHEDEN KUNNEN ALTIJD DOORGAAN

p1938-doneerring

“kalibratie”