Voorhamers & Sleggen

Bent u op zoek naar een voorhamer of sleg? Dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres! Een voorhamer is namelijk een krachtig en multifunctioneel gereedschap, geschikt voor sloopwerk maar ook ideaal voor gebruik in de groenvoorziening. Benieuwd naar het uitgebreide aanbod voorhamers van Visser & Visser? Kijk dan snel hieronder!

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waar gebruik je een voorhamer voor?

Een voorhamer, ook wel een moker genoemd, is een veelzijdig gereedschap dat voornamelijk wordt gebruikt in de bouw en sloop. Het is ideaal voor het breken van harde materialen zoals beton, steen en metselwerk. Ook in de groenvoorziening komt de voorhamer goed van pas. Dan wordt deze vaak gebruikt voor het in de grond slaan van palen of het breken van grote stenen. Met zijn zware kop levert de voorhamer de benodigde kracht voor deze intensieve taken, terwijl de lange steel zorgt voor een goede hefboomwerking en controle. 

Voorhamers en sleggen zijn dus krachtige gereedschappen voor zwaar werk in de bouw, voor het slopen, maar zeker ook voor de groenvoorziening! Bij Visser & Visser vindt u een divers assortiment van deze essentiële gereedschappen, bij uitstek geschikt om de zwaarste klussen aan te kunnen.

Verschillen tussen een voorhamer en een sleg

Hoewel voorhamers en sleggen beide bedoeld zijn voor zware slagwerkzaamheden, zijn er enkele verschillen. Een sleg, vaak zwaarder dan een voorhamer, is bedoeld voor het splijten van hout of het in de grond slaan van zware objecten zoals palen. De voorhamer daarentegen is veelzijdiger en kan worden gebruikt voor een bredere reeks taken, zoals het slopen van muren of het beuken van steen. Een sleg heeft een lang handvat en een sterke, ijzeren of houten moker. De steel van een voorhamer is gemaakt van oersterk essenhout. Soms is de steel van degelijk fiberglas gemaakt. De moker (in kunststof, hout & ijzer) van de voorhamer is beschikbaar in verschillende gewichten, die uiteenlopen van 3 tot 6 kilogram. Hiermee kunt u de voorhamer gebruiken voor stevige sloopwerkzaamheden, of voor het plaatsen van bijvoorbeeld palen en markers.

Te gebruiken bij verschillende klussen

De voorhamer is te gebruiken voor verschillende werkzaamheden. De zware hamer beschikt over een moker met lange steel, waardoor u beschikt over een hoge slagkracht. Hierdoor kunt u sloopwerkzaamheden en het plaatsen van palen en markers eenvoudig uitvoeren. Voor klussen waar u moet slopen, raden wij een voorhamer aan met een ijzeren sleg. Deze geven vaak meer kracht dan een houten sleg. Het gebruik van een houten sleg is juist weer aan te bevelen om materialen in de grond te slaan. Deze hamers zijn voorzien van een gesmede band en daardoor extra sterk. Hierdoor wordt het gereedschap ook wel paalhamer genoemd. Ook vindt u in het assortiment van Visser & Visser een kunststof sleg van het merk Atlas.

Steel afgebroken?

Is uw steel afgebroken? Dat is bij ons geen probleem! Bij ons kunt u eenvoudig losse stelen voor de sleg of voorhamer aanschaffen. Hierbij kunt u een keuze maken tussen een zwaar model essen houten steel of een steel speciaal voor de kunststof sleg gemaakt.

Waarom een voorhamer of sleg van Visser & Visser?

Ontdek de kwaliteit van onze voorhamers en sleggen, perfect voor elke professional. Kiezen voor een voorhamer of sleg van Visser & Visser betekent dus kiezen voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. Onze gereedschappen zijn gemaakt van de meest hoogwaardige materialen en ontworpen om de zwaarste klussen aan te pakken.

Voorhamer kopen bij Visser & Visser

Wilt u een voorhamer kopen? Dan helpt Visser & Visser u graag verder. Wanneer u de voorhamer bij Visser & Visser aanschaft, profiteert u van verschillende voordelen. Omdat wij al meer dan 50 jaar vakervaring hebben, kunnen we u altijd van passend advies voorzien. Daarnaast beschikken wij alleen maar over duurzame en innovatieve producten. Dat betekent dat alle producten een lange levensduur hebben. Door onze grote voorraad kunnen wij altijd snel uw bestelde producten leveren. Deze krijgt u vaak binnen enkele dagen op het door u gekozen afleveradres bezorgd. Koop dus nu uw voorhamer bij Visser & Visser!

Vragen?

Heeft u nog vragen over de voorhamer of andere producten voor de groenvoorziening? Of wilt u meer weten over uw bestelling en de levering daarvan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van deskundig advies te voorzien. Stuur een e-mail naar info@visserbreda.nl. Bellen kan natuurlijk ook: wij zijn op werkdagen bereikbaar op 076 – 541 5073. Of bezoek ons magazijn in Breda. We verwelkomen u graag!

 

p1938-doneerring

“kalibratie”