Voorhamers & Sleggen

Bent u op zoek naar een voorhamer voor uw sloopwerk? Dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres! Een voorhamer is namelijk een krachtig en multifunctioneel gereedschap. De hamer bestaat uit een lang handvat en een sterke, ijzeren of houten moker. De steel van een voorhamer is gemaakt van hout of kunststof. De moker van de voorhamer is beschikbaar in verschillende gewichten, die uiteenlopen van 3 tot 6 kilogram. Hiermee kunt u de voorhamer gebruiken voor stevige sloopwerkzaamheden, of voor het plaatsen van bijvoorbeeld palen en markers. Bent u benieuwd naar het hele aanbod van Visser & Visser? Dat ziet u hieronder!

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Te gebruiken bij verschillende klussen

De voorhamer is te gebruiken voor verschillende werkzaamheden. De zware hamer beschikt over een moker met lange steel, waardoor u beschikt over een hoge slagkracht. Hierdoor kunt u sloopwerkzaamheden en het plaatsen van palen en markers eenvoudig uitvoeren. Voor klussen waar u moet slopen, raden wij een voorhamer aan met een ijzeren sleg. Deze geven vaak meer kracht dan een houten sleg. Het gebruik van een houten sleg is juist weer aan te bevelen om materialen in de grond te slaan. Deze hamers zijn voorzien van een gesmede band en daardoor extra sterk. Hierdoor wordt het gereedschap ook wel paalhamer genoemd.

Steel afgebroken?

Is uw steel afgebroken? Dat is bij ons geen probleem! Bij ons kunt u eenvoudig losse stelen aanschaffen. Hierbij kunt u een keuze maken tussen een essen houten steel of een steel van fiberglas. Bij Visser & Visser bent u in ieder geval verzekerd van een kwalitatieve voorhamer, die jarenlang mee gaat.

Voorhamer kopen bij Visser & Visser

Wilt u een voorhamer kopen? Dan helpt Visser & Visser u graag verder. De hamer kunt u gebruiken voor het grotere sloopwerk of bij het slaan van materialen in de grond. Een ideaal gereedschap voor de klus waar u veel slagkracht voor nodig heeft! Wanneer u de voorhamer bij Visser & Visser aanschaft, profiteert u van verschillende voordelen. Omdat wij al meer dan 50 jaar vakervaring hebben, kunnen we u altijd van passend advies voorzien. Daarnaast beschikken wij alleen maar over duurzame en innovatieve producten. Dat betekent dat alle producten een lange levensduur hebben.

Is uw voorhamer toch onverhoopt stuk gegaan? Dan kunt u gebruik maken van onze uitgebreide verhuur- en reparatie-afdeling. Ook het kopen van losse stelen is gewoon mogelijk. Bij Visser & Visser krijgt u te maken met een klantgerichte aanpak. Door onze grote voorraad kunnen wij altijd snel uw bestelde producten leveren. Deze krijgt u vaak binnen enkele dagen al thuis bezorgd. Koop dus nu uw voorhamer bij Visser & Visser!

Vragen?

Hebt u nog vragen over de voorhamer of andere groenvoorzieningen, de levering of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag en zaterdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van deskundig advies te voorzien. Of bezoek onze winkel in Breda. We verwelkomen u graag!

 

collect-afvalbakken-visserbreda

nemo-grabo