Stootijzers

Wanneer u op zoek bent naar een geschikt stootijzer voor uw volgende project, hoeft u niet langer te zoeken. Bij Visser & Visser hebben we namelijk meer dan genoeg verschillende stootijzers. Elke stootijzer is weer anders dan een andere en dat maakt dat u hoe dan ook een geschikt stootijzer voor uw volgende project kunt vinden. Voor zowel een zwaar stootijzer als een aluminium stootijzer bent u bij Visser & Visser aan het goede adres. Bestel uw nieuwe stootijzer vandaag nog!

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De verschillende stootijzers van Visser & Visser

Als u bij Visser & Visser een kijkje gaat nemen tussen alle verschillende stootijzers, valt het u vast op dat wij een groot aanbod hebben. Onze stootijzers variëren van een stootijzer fiber steel 140 cm tot een stootijzer 120 cm blauw beitel 90x100 mm. Onze stootijzers kenmerken zichzelf vooral door het verschil in gewicht, lengte en uiteraard de dikte van de steel. Doordat wij zoveel verschillende soorten aanbieden, is het best slim om op voorhand goed te kijken naar het daadwerkelijke product. Om misverstanden op termijn te voorkomen, is het aan te raden om zowel de productomschrijving als de productspecificaties te lezen.

Vragen, opmerkingen of advies nodig?

Het kan best voorkomen dat u om de één of andere reden vragen, opmerkingen of advies nodig heeft over een stootijzer of onze andere bestrating producten. Gelukkig heeft Visser & Visser al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche en daarom hebben wij altijd wel een antwoord, oplossing of advies voor u. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met ons specialistische team en zorg ervoor dat u straks zeker weet dat die ene stootijzer geschikt is voor uw volgende project!

Een stootijzer kopen bij Visser & Visser

Als u een geschikt stootijzer hebt gevonden voor uw volgende project, kunt u deze gemakkelijk via onze website bestellen. Dit gaat erg makkelijk. Allereerst voegt u het stootijzer toe aan uw virtuele winkelmandje. Door op ‘afrekenen’ te klikken, wordt u doorverwezen naar een veilige, online betaalomgeving. Als wij de bestelling ontvangen hebben, gaan we direct aan de gang om uw nieuwe stootijzer zo spoedig mogelijk bij u te bezorgen. Doordat wij als bedrijf zijnde al ruim vijftig jaar ervaring hebben in deze branche, weten we precies wat we moeten doen. Mocht uw bestelling niet helemaal naar wens zijn, laat dit dan gerust weten. Via de klantenservice op onze website neemt u eenvoudig en snel contact op met onze specialistische medewerkers. Samen komen we overal uit! 

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

husqvarna-k1-pace