Afvalgrijpers

Afvalgrijper kopen om zwerfafval op te ruimen? Bij Visser & Visser heeft u een ruime keuze aan afvalgrijpers, grijperboys en afvalprikkers om het zwerfafval te lijf te gaan. Naast professionele afvalgrijpers voor volwassenen, hebben wij ook speciale afvalgrijpers voor kinderen in ons assortiment.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De beste afvalgrijpers en grijpboys

Met de grijpboys pakt u het vuil gemakkelijk en zonder bukken op van de straat. Voor het opruimen van zwerfvuil leveren wij de beste afvalgrijpers en grijpboys. Deze zijn in verschillende maten en uitvoeringen leverbaar. Zo is de Streetmaster grijpboy is gemaakt om zowel kleinere als grotere voorwerpen, denk aan flessen, gemakkelijk op te pakken. De ergonomische handgreep zorgt voor comfort en kracht, terwijl het zwerfvuil dankzij de rubber klauw nauwkeurig te verwijderen is van de straat en uit plantsoenen. De grijpopening van deze afvalgrijper is 90 graden draaibaar. De felgekleurde accenten in blauw of oranje zorgen voor een goede zichtbaarheid. De Streetmaster grijpboy is verkrijgbaar met een steel van 85 cm of 93 cm.

Een andere goede keuze is de afvalgrijper met pistoolhandvat. Het grijpdeel is voorzien van een plastic anti-slipcoating. Hierdoor kunt u snel werken, ook op gladde ondergronden. Deze afvalgrijper is dan ook geschikt om afval binnen op te ruimen. Deze grijpboys zijn er met een steellengte van 90 cm of 105 cm.

Grijpboys voor kinderen

Jong geleerd is oud gedaan! Voor de jongste afvalrapers is er de Streetmaster grijpboy krokodil. Met deze afvalgrijper van 68 centimeter wordt afval opruimen voor de kids écht leuk. Het model is lekker licht en handzaam. Het afval grijp je vast met de tandjes van de krokodil. Zijn de opruimers te oud voor deze grijpboy met krokodillenbek? De Streetmaster Grijpboy 85 cm is ook makkelijk door tieners te hanteren.

Papierprikkers of afvalprikkers

Daar waar je met een grijper maar één stuk tegelijk kunt oppakken, kun je aan een afvalprikker meerdere stukken tegelijk prikken. Sommigen vinden een papierprikker of afvalprikker daarom net iets prettiger werken dan een grijper.

Andere hulpmiddelen tegen zwerfvuil

Is het zwerfvuil opgeraapt, dan is er vanzelfsprekend iets nodig om het weg te gooien of mee te nemen. Hiervoor zijn onze stevige afvalzakken met afvalzakhouders ideaal. Afvalzakken blijven goed open staan dankzij deze speciale afvalringen. Moet er een groter gebied vrijgemaakt worden van zwerfafval? Dan bieden de afvalzakwagentjes uitkomst. U vindt alle producten die u nodig heeft voor het opruimen van afval in onze categorie zwerfvuil.

Ook voor robuuste afvalbakken biedt Visser & Visser een ruime keuze. Meer informatie over deze artikelen vindt u onder de categorie afvalbakken.

Een afvalgrijper kopen bij Visser & Visser

Voor de beste afvalgrijper, grijpboy, afvalprikker of papierprikker moet u bij Visser & Visser zijn. Maar ook voor andere hulpmiddelen om het zwerfvuil op te ruimen, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact op met onze medewerkers van de verkoopbinnendienst. Wij adviseren u graag. U kunt ons bellen via 076 – 541 5073 of een e-mail sturen naar info@visserbreda.nl. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op onze website gebruiken.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”