Compressoren

Op bouwplaatsen waar geen perslucht beschikbaar is, wordt veel gebruik gemaakt van mobiele compressoren. Onder andere om gereedschap schoon te blazen of om banden op te pompen. Bij Visser & Visser hebben we een breed assortiment van verschillende mobiele compressoren die onmisbaar zijn voor uw volgende klus.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende soorten compressoren

Visser & Visser levert verschillende mobiele compressoren voor zowel het lichte onderhoudswerk als voor de zwaardere klussen. De modellen met wielen zijn eenvoudig om te verplaatsen en transporteren. Denk hierbij aan grote bouwplaatsen of werkhallen waar perslucht nodig is. Een mini compressor is compact en een lichtgewicht. De inhoud van deze luchtcompressor is 6 liter en daarnaast is deze machine olievrij. Daarnaast hebben we een airpress compressor binnen ons assortiment die geschikt is voor het oppompen en opblazen van banden.

Specifieke punten om bij de aankoop op te letten

U vraagt zich misschien af hoe u de juiste keuze kunt maken en waarop u moet letten bij de aankoop van een mobiele compressor. Wij kunnen het u vertellen. Allereerst speelt de grootte van de tank een rol. Een grote tankinhoud wil zeggen dat u langer met de compressor kunt werken dan met een lage ketelinhoud. Echter kan dit met behulp van een externe brandstoftank gecompenseerd worden. Daarnaast is het belangrijk om op het vermogen van de motor te letten en welke luchtdruk de compressor uitstoot. De luchtdruk wordt in bar beschreven. Tot slot is het aantal liters lucht dat per minuut uitgeblazen wordt en de luchtkwaliteit een handig punt om mee te nemen in uw beslissing.

Capaciteit van mobiele compressoren

Tegenwoordig zijn de meeste mobiele compressoren zo gebouwd dat ze een groot inhoudsvermogen hebben en dus eigenlijk lang genoeg gebruikt kunnen worden voor uw bouwproject. Buiten dat hebben de motors een vermogen van 270 – 150 liter per minuut. Wilt u zeker weten of het gewenste model geschikt is voor uw doeleinde. Neem dan gerust even contact met ons op om het één en ander te bespreken.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer te weten komen over onze luchtcompressoren? Neem graag contact op met onze klantenservice als u op zoek bent naar een deskundig advies op maat. Met vragen over mobiele compressoren of andere producten uit ons assortiment helpen zij u graag verder. Zij kunnen u ook alles vertellen over het bestel- en leveringsproces en de garantievoorwaarden van onze producten. Met meer dat vijftig jaar ervaring is Visser & Visser de geschikte partner voor al uw bouw gereedschap en toebehoor. U bent ook van harte welkom in de winkel als u de door u gewenste producten liever fysiek wilt kopen. Check de openingstijden en kom langs.

Mobiele compressoren online bestellen bij Visser & Visser

Wilt u een mobiele compressor kopen? Voor uw hoogwaardige mobiele compressor moet u bij Visser & Visser zijn. Bij ons profiteert u namelijk van de bekende topmerken, een uitstekende kwaliteit en aantrekkelijke prijzen. Neem gerust een kijkje op deze pagina en bekijk en vergelijk de verschillende modellen met elkaar zodat u een mobiele compressor vindt die bij u past.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”