C.SCOPE kabeldetectors: graven zonder schade

Met een C.SCOPE kabeldetector kunt u kabels en leidingen op bouwplaatsen en bij onderhoudswerkzaamheden aan infrastructuren en nutsvoorzieningen snel en eenvoudig detecteren en zo vermijden. Visser & Visser heeft een breed scala aan C.SCOPE kabeldetecors en signaalgevers in het assortiment. Een must voor elk bedrijf dat grondwerkzaamheden uitvoert!

WETEN WELKE C.SCOPE KABELDETECTOR OF SIGNAALGEVER HET BESTE PAST BIJ UW SITUATIE?

Onze verkoopadviseurs geven u graag vrijblijvend advies.

Neem contact op

C.SCOPE kabeldetectors: nooit meer door kabels of leidingen graven!

De bodem ligt vol met ondergrondse kabels en leidingen voor onder andere gas, water, elektriciteit en telefoon. Helaas zijn deze lang niet altijd goed in kaart gebracht, waardoor schade door graafwerkzaamheden regelmatig voorkomt. Dit zorgt niet alleen voor veel maatschappelijke overlast, maar brengt ook veel kosten met zich mee, kan milieuschade veroorzaken en kan bovendien gevaarlijk zijn.

Door gebruik te maken van een C.SCOPE kabeldetector kunt u kabels en leidingen snel en eenvoudig detecteren en vermijden. C.SCOPE kabeldetectors zijn er in verschillende soorten en maten. Al met het standaard model is een hoop ellende te voorkomen. Wanneer u wilt weten waar de kabels liggen maar ook hoe diep ze liggen, kunt u gebruik maken van de meer geavanceerde kabeldetectors.

C.SCOPE SIGNAALGEVER: PERFECTE AANVULLING OP KABELZOEKER

Om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van een kabeldetector, adviseren wij u een aparte signaalgever in te zetten. Hiermee lokaliseert u leidingen en kabels nog beter en makkelijker!

Welke signaalgever u nodig heeft, is afhankelijk van de kabeldetector.

Neem contact op

EEN KABELDETECTOR HUREN?

Heeft een kabeldetector of een signaalgever slechts voor een korte periode nodig, of wilt u de apparatuur eerst uitproberen voordat u overgaat tot aanschaf?

Bij Visser & Visser kunt u de C.SCOPE apparatuur ook huren.

Verhuur

ADVIES NODIG? WIJ STAAN VOOR U KLAAR!

Heeft u vragen over de C.SCOPE kabeldetectors of signaalgevers, of wilt u weten welke het beste bij de situatie past? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar!

Neem contact op

BEKIJK ONZE KEUZES

C.SCOPE kabeldetectors: graven zonder schade

p1938-doneerring

“kalibratie”