Rioolafsluiters / rioolcilinders

Wanneer u hier terecht bent gekomen, is de kans groot dat uw riolering tijdelijk afgesloten moet worden en u op zoek bent naar een rioolafsluiter. Zo kunt u uw riool te inspecteren, reinigen, repareren of testen. De rioolafsluiter van Visser & Visser is voor al deze zaken gegarandeerd geschikt. Visser & Visser doet er alles aan om uw komende rioolproject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit project start echt met een rioolafsluiter van goede kwaliteit. Wees slim en schaf uw nieuwe rioolafsluiter vandaag nog aan!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 25

Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-24 van 25

  Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  De kwaliteit van onze rioolafsluiter

  Bij Visser & Visser vinden we het erg belangrijk dat een project zo soepel mogelijk verloopt. Het is daarom noodzakelijk dat de producten die u gebruikt, van goede kwaliteit zijn. Naast onze reguliere rioolafsluiter, biedt Visser & Visser ook een opblaasbare rioolafsluiter aan. Al deze verschillende rioolafsluiters hebben allemaal weer hun eigen voordelen, dus het is belangrijk dat u de productbeschrijving en -specificaties tijdig bekijkt. Voor een riool ontluchter, opblaasbare rioolafsluiter of reguliere rioolafsluiter, bent u bij Visser & Visser hoe dan ook aan het juiste adres!

  De verschillende rioolafsluiters van Visser & Visser

  Visser & Visser biedt u een groot assortiment aan rioolafsluiters. Dit doen we puur en alleen omdat iedereen weer een andere voorkeur heeft op dit gebied. Wij bieden allereerst de bekende riool cilinderaansluiting aan. Ook is het voor u mogelijk om een bal- of eivormige, opblaasbare rioolafsluiter aan te schaffen. Als dat dan niet genoeg is, kunt u ook nog altijd kiezen voor rioolafsluiters van aluminium of gegalvaniseerd staal. Sommige rioolafsluiters worden gekenmerkt door een schroefdop voor het eenvoudig ontluchten of afpersen van de leiding. Wanneer u vragen heeft over onze rioolafsluiters, kunt u het beste contact opnemen met ons team vol specialisten!

  Vragen, opmerkingen of problemen met een rioolafsluiter van Visser & Visser

  Het kan voorkomen dat u wat vragen, opmerkingen of problemen heeft omtrent een rioolafsluiter van Visser & Visser. Gelukkig biedt onze klantenservice te allen tijde een oplossing. Ons team vol specialisten staat voor u klaar om al uw vragen over rioolafsluiters of riolering te beantwoorden, uw problemen te verhelpen en u uiteraard te adviseren waar dat kan en waar nodig. Dat is de service van Visser & Visser!

  Een rioolafsluiter kopen bij Visser & Visser

  U kunt uw rioolafsluiter gemakkelijk online bestellen. U plaatst uw nieuwe rioolafsluiter, opblaasbare rioolafsluiter of zelfs rioolafsluiter ballon in uw virtuele winkelmandje en rekent deze vervolgens in een betrouwbare online omgeving af. Ons team gaat vrijwel meteen aan de slag om uw nieuwe rioolafsluiter zo spoedig mogelijk bij u te bezorgen. Voor u het weet, kunt u met uw volgende klus beginnen waarbij uw nieuwe rioolafsluiter hoe dan ook van pas komt!

   

  p1938-doneerring

  “kalibratie”