Kruiwagens en toebehoren

Als u voor uw komende project één of meerdere kruiwagens nodig heeft, is het goed dat u bij Visser & Visser bent terechtgekomen. Naast onze Fort kruiwagen, kunt u ook bijvoorbeeld een Matador kruiwagen van aanschaffen. Al onze producten zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en daarom hoeft u zich ook geen zorgen te maken over zaken als schade en slijtage. Door ruim vijftig jaar ervaring in deze branche kunt u ook altijd met al uw vragen, opmerkingen of problemen bij ons terecht. Kortom, een kruiwagen kopen? Bestel hem vandaag nog bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 36

Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-24 van 36

  Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  De kruiwagens van Visser & Visser

  Bij Visser & Visser vindt u naast onze reguliere kruiwagens ook meer dan genoeg steenkruiwagens, steekwagens en gereedschapskruiwagens. Voor al uw projecten waarbij u dus een kruiwagen nodig heeft, kunt u bij Visser & Visser terecht. Al onze kruiwagens zijn gemaakt van goede materialen en daardoor hoeft u zich dus ook geen zorgen te maken over zaken als schade en slijtage. Kortom, voor welk project dan ook: met een kruiwagen van Visser & Visser verloopt dit project hoe dan ook en stuk soepeler!

  De verschillende kruiwagens van Visser & Visser

  Bij Visser & Visser vindt u erg veel verschillende kruiwagens. Zo heeft u de mogelijkheid om een kruiwagen 80 liter aan te schaffen, maar ook kunt u kiezen voor een kruiwagen 100 liter, kruiwagen 160 liter of zelfs kruiwagen 250 liter. Bij deze kruiwagens is het logisch dat er een verschil bestaat op het gebied van inhoud, maar ook variëren de afmetingen, het gewicht en bijvoorbeeld het materiaal van de kruiwagens nog wel eens. Het is daarom van belang dat u tijdig de productomschrijving van het product dat u op het oog heeft, doorneemt. Dit voorkomt eventuele misverstanden op termijn, maar zorgt er ook voor dat u zich alvast kunt verheugen op de komst van uw nieuwe kruiwagens!

  Vragen, opmerkingen of advies nodig?

  Het kan best voorkomen dat u om de één of andere reden vragen, opmerkingen of advies nodig heeft over een gereedschapskruiwagen, steekwagens, steenkruiwagens, tegeldonkey of andere producten van Visser & Visser. Gelukkig heeft Visser & Visser al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche en daarom hebben wij altijd wel een antwoord, oplossing of passend advies voor u. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met ons specialistische team en zorg ervoor dat u straks zeker weet dat uw nieuwe kunststof kruiwagen of iedere andere kruiwagen geschikt is voor uw volgende bestrating project!

  Kruiwagens kopen bij Visser & Visser

  Wanneer u uw nieuwe kruiwagen of kruiwagens gevonden heeft, kunt u deze gemakkelijk online bestellen. Voeg uw de kruiwagens die u op het oog heeft toe aan uw virtuele winkelmandje en reken deze vervolgens af. Als wij uw bestelling hebben ontvangen, gaan we direct aan de slag om uw kruiwagens zo spoedig mogelijk bij u te bezorgen. Door onze betrouwbare levering kunt u deze spoedig verwachten. Heeft u nog vragen met betrekking tot uw bestelling? Neem gerust contact op met onze klantenservice! Schaf uw kruiwagens vandaag nog aan en zorg ervoor dat uw volgende project hoe dan ook een stuk soepeler verloopt!

   

  VisserBreda-Topcon-Distributeur

  husqvarna-k1-pace