Kruiwagen Electrisch Matador E-Barrow hdpe bak rood

Artnr
s6220

  • Ergonomische elektrische kruiwagen met aluminium frame
  • Spaart de rug van de gebruiker
  • Extreem sterke bak van HDPE van 7 mm
  • Moeiteloos laden en lossen, ook bij hoogteverschillen
  • Tot 8 uur inzetbaar met een volledig opgeladen batterij

Matador E-Barrow: als er zware materialen gesjouwd moeten worden

De E-Barrow van Matador is een ergonomische, elektrische kruiwagen met aluminium frame. De sterke kruiwagen is uitgerust met een ingebouwde motor en vermindert daardoor de fysieke inspanning. Dat is ook nodig, omdat volgens de arborichtlijnen goederen die zwaarder zijn dan 50 kg niet handmatig verplaatst mogen worden, zelfs niet met meerdere werknemers. De Matador E-Barrow is daarmee bijzonder geschikt voor de bouw en wegenbouw en alle andere sectoren waar met zware materialen gesjouwd moet worden.

Moeiteloos laden en lossen

De Matador E-Barrow heeft geen enkele moeite met steile hellingen. Dit maakt het laden en lossen er een stuk eenvoudiger op, ook als er hoogteverschillen overbrugd moeten worden. De batterij laadt zichzelf op bij bergafwaarts rijden en is – afhankelijk van het gebruik – zo’n 8 uren inzetbaar. De motor heeft een capaciteit van meer dan 600 Watt en is veilig en haast onzichtbaar in de velg geplaatst. De motor wordt zonder tandwielen direct aangedreven.

Extreem sterke bak, draagkracht 250 kilo

Deze elektrische kruiwagen van de Nederlandse machinebouwer Matadoor beschikt verder over een traploze intuïtieve snelheidsregeling en is geluidsarm. Van lekke banden zult u geen last meer hebben: de E-Barrow beschikt over een extra brede lekvrije band. De extreem sterke bak met een inhoud van 90 liter is uitgevoerd in HDPE (High Density Poly Etheleen). De draagkracht van deze elektrische kruiwagen is maar liefst 250 kilo.

Specificaties

Specificaties
Breedte 62,5 cm
Gewicht 26,6 kg
Lengte 143 cm
Hoogte 87 cm
Materiaal HDPE
Merk Matador
Materiaal band Polyurethaan
Inhoud 90 L
Kleur Rood
Batterij 36 V, 10,5 Ah
Draagvermogen 250 kg

p1938-doneerring

“kalibratie”