Kettingzaag elektrisch

Bent u op zoek naar een elektrische kettingzaag? Natuurlijk bent u bij Visser & Visser dan aan het juiste adres. Onze elektrische kettingzagen zijn uiteraard volkomen veilig en fijn in gebruik; bekijk snel welke elektrische kettingzaag u wilt aanschaffen!

Kettingzaag elektrisch

Een elektrische kettingzaag is heel geschikt voor de iets kleinere klussen. Het voordeel van elektrische kettingzaag is dat deze niet alleen aanzienlijk goedkoper is, maar vooral ook een heel stuk lichter dan een door benzine aangedreven variant. Ook het onderhoud is minder arbeidsintensief.

Een benzine of elektrische kettingzaag?

Een elektrische kettingzaag, ook wel een elektrische motorzaag genoemd, is een veelzijdig gereedschap waarmee u bomen en struiken snel en eenvoudig kunt snoeien. Over het zaagblad van de zaag loopt een ketting, waarvan de schakels zaagtanden hebben. Hierdoor komt u makkelijk door dik of nat hout heen. Zelfs boomstammen zijn met een kettingzaag in stukken te zagen.

Hoewel de elektrische kettingzaag vooral in de particuliere sector wordt gebruikt, heeft Visser & Visser altijd wel een of meerdere modellen in het assortiment opgenomen. Dat komt omdat een elektrische kettingzaag een stuk handzamer is dan zijn grotere door benzine aangedreven broers. Een ander voordeel is dat een elektrische kettingzaag veel minder geluid produceert. Dat is handig wanneer u op een plek moet werken waar u geen overlast wilt veroorzaken. En als u de kettingzaag toch niet dagelijks nodig heeft, dan spreken de lagere aanschafprijs en onderhoudsintensiteit toch zeker in het voordeel van de elektrische kettingzaag. Een nadeel van een elektrische motorzaag is dat deze minder krachtig is dan een benzine aangedreven model. Ook is de actieradius bij een elektrische kettingzaag beperkt, u zit immers altijd aan een snoer vast.

STIHL kettingzaag: veilig in het gebruik

Als het om kettingzagen of ander professioneel tuingereedschap gaat, is geen enkel ander merk te vergelijken met STIHL. Visser & Visser is één van de gespecialiseerde leveranciers voor STIHL machines voor professionals. Of het nu gaat om een kettingzaag, bosmaaier, bladblazer, heggenschaar of doorslijpmachine: er is altijd een STIHL machine die geschikt is voor het werk. STIHL staat bekend om de toepassing van innovatieve technologieën, die de machines comfortabel, makkelijk in het gebruik en milieuvriendelijk maken.

STIHL besteedt bovendien veel aandacht aan de veiligheid van de tuingereedschappen. Zo zijn verschillende modellen voorzien van een unieke veiligheidsrem. Deze kettingrem wordt geactiveerd bij sterke terugslag. De handbescherming wordt ingeschakeld zodra de motorzaag aan de achterste handgreep wordt losgelaten. Een klauwaanslag bevestigt het apparaat op het hout en maakt zo een exacte snedebegeleiding voor veilig en nauwkeurig zagen. Bij overbelasting licht er een rood led-lampje op en schakelt de elektrische motor automatisch uit als bescherming tegen beschadiging door oververhitting.

Kenmerken STIHL kettingzaag

De STIHL kettingzaag herkent u aan een aantal aspecten. De kettingzaag is erg krachtig (2,3 Kw) en heeft een softgrip waardoor deze erg gemakkelijk en fijn in de hand ligt. De elektrische kettingzaag heeft een Quickstop Super kettingrem (C-Q) en heeft een kettingsnelspansysteem waardoor de elektrische kettingzaag snel en gemakkelijk gespannen kan worden.

Onderhoud en bescherming

Door uw elektrische kettingzaag in goede conditie te houden, heeft u er jarenlang plezier van. Bij Visser en Visser vindt u naast het brede assortiment aan kettingzagen ook alles voor het onderhoud. Denk aan kettingzaagolie, een handslijper of speciale slijpstiften. Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen om het werk veilig en comfortabel uit te kunnen voeren: speciale helmen, gehoorbescherming, handschoenen of een zaagbroek. U vindt het allemaal in onze webshop.

STIHL elektrische kettingzaag kopen?

Zoals gezegd heeft een elektrische kettingzaag op een aantal punten een streepje voor op een benzine kettingzaag. Er kleven echter ook verschillende nadelen aan. Bedenk daarom hoe, waarvoor en hoe vaak u de kettingzaag gaat gebruiken en weeg de voors en tegens af. Kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze? Heeft u vragen over de elektrische kettingzaag of over een andere kettingzaag? Neem contact met ons op, wij helpen u graag.

Elektrische kettingzaag kopen bij Visser & Visser

Wanneer u een elektrische kettingzaag wilt kopen, bent u bij Visser & Visser aan het goede adres. Wie voor een zaag van Visser & Visser kiest, kiest automatisch voor goede kwaliteit, een gekeurd product en dus veiligheid! Daarnaast betaalt u voor de kettingzagen van Visser & Visser nooit te veel!

Vragen?

Heeft u vragen over onze elektrische kettingzagen, of over één van onze andere producten, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag verder; neem dan ook gerust telefonisch contact op via 076 541 5073. Wilt u liever contact opnemen via ons e-mailadres, dan kan dat via info@visserbreda.nl!

 

 

collect-afvalbakken-visserbreda

nemo-grabo