Kettingzaag elektrisch

Een elektrische kettingzaag kopen? Dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Onze elektrische kettingzagen van het kwaliteitsmerk STIHL zijn uiteraard volkomen veilig en zeer comfortabel om mee te werken. Hieronder vindt u alles wat u moet weten over de elektrische kettingzagen! Vandaag bestellen is vaak de volgende dag al in huis.

Elektrische kettingzaag licht en comfortabel

Een elektrische kettingzaag is heel geschikt voor de iets kleinere klussen. Het voordeel van elektrische kettingzaag is dat deze niet alleen aanzienlijk goedkoper is, maar vooral ook een heel stuk lichter is dan een door benzine aangedreven variant. Ook het onderhoud is minder arbeidsintensief.

Kettingzaag elektrisch of toch benzine?

Een elektrische kettingzaag, ook wel een elektrische motorzaag genoemd, is een veelzijdig gereedschap waarmee u bomen en struiken snel en eenvoudig kunt snoeien. Over het zaagblad van de zaag loopt een ketting, waarvan de schakels zaagtanden hebben. Hierdoor komt u makkelijk door dik of nat hout heen. Zelfs boomstammen zijn met een kettingzaag in stukken te zagen.

Hoewel de kettingzaag elektrisch vooral in de particuliere sector wordt gebruikt, heeft Visser & Visser altijd wel een of meerdere modellen in het assortiment opgenomen. Een elektrische kettingzaag is namelijk een heel stuk handzamer dan zijn zwaardere door benzine aangedreven broers. Een ander voordeel is dat een elektrische kettingzaag veel minder geluid produceert. Dat is handig wanneer u op een plek moet werken waar u geen overlast wilt veroorzaken. En als u de kettingzaag toch niet dagelijks nodig heeft, dan spreken de lagere aanschafprijs en onderhoudsintensiteit toch zeker in het voordeel van de elektrische kettingzaag. Een nadeel van een elektrische motorzaag is dat deze minder krachtig is dan een kettingzaag benzine. Ook is de actieradius bij een elektrische kettingzaag beperkter, u zit immers altijd aan een snoer vast.

STIHL elektrische kettingzaag: veilig in het gebruik

Als het om kettingzagen of ander professioneel tuingereedschap gaat, is geen enkel ander merk te vergelijken met STIHL. Visser & Visser is één van de erkende dealers voor STIHL machines voor professionals. Of het nu gaat om een kettingzaag, bosmaaier, bladblazerheggenschaar of ander snoeigereedschap of tuingereedschap: er is altijd een STIHL machine die geschikt is voor het werk. STIHL staat bekend om de toepassing van innovatieve technologieën, die de machines comfortabel, makkelijk in het gebruik en milieuvriendelijk maken.

STIHL besteedt bovendien veel aandacht aan de veiligheid van de tuingereedschappen. Zo zijn verschillende modellen voorzien van een unieke veiligheidsrem. Deze kettingrem wordt geactiveerd bij sterke terugslag. De handbescherming wordt ingeschakeld zodra de motorzaag aan de achterste handgreep wordt losgelaten. Een klauwaanslag bevestigt het apparaat op het hout en maakt zo een exacte snedebegeleiding voor veilig en nauwkeurig zagen. Bij overbelasting licht er een rood led-lampje op en schakelt de elektrische motor automatisch uit als bescherming tegen beschadiging door oververhitting.

Kenmerken STIHL elektrische kettingzaag

De STIHL kettingzaag herkent u aan een aantal aspecten. De kettingzaag is erg krachtig (2,3 Kw) en heeft een softgrip waardoor deze erg gemakkelijk en fijn in de hand ligt. De elektrische kettingzaag heeft een Quickstop Super kettingrem (C-Q) en heeft een kettingsnelspansysteem waardoor de elektrische kettingzaag snel en gemakkelijk gespannen kan worden.

Onderhoud en veiligheid

Door uw elektrische kettingzaag in goede conditie te houden, heeft u er jarenlang plezier van. Bij Visser en Visser vindt u naast het brede assortiment aan kettingzagen ook alles voor het onderhoud. Denk aan kettingzaagolie, een handslijper of speciale slijpstiften. Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen om het werk veilig en comfortabel uit te kunnen voeren: speciale helmen, gehoorbescherminghandschoenen of een zaagbroek. U vindt het allemaal in onze webshop.

STIHL elektrische kettingzaag kopen bij Visser & Visser?

Zoals gezegd heeft een kettingzaag elektrisch op een aantal punten een streepje voor op een kettingzaag benzine. Er kleven echter ook verschillende nadelen aan. Bedenk daarom hoe, waarvoor en hoe vaak u de kettingzaag gaat gebruiken en weeg de voors en tegens af. Kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze? Heeft u vragen over de elektrische kettingzaag of over een andere kettingzaag? Neem contact met ons op, wij helpen u graag.

Wilt u een elektrische kettingzaag kopen, dan bent u bij Visser & Visser aan het goede adres. Wie voor een zaag van Visser & Visser kiest, kiest automatisch voor goede kwaliteit, een gekeurd product en dus veiligheid! Daarnaast betaalt u voor de kettingzagen van Visser & Visser nooit te veel!

Vragen?

Heeft u vragen over onze elektrische kettingzagen, of over één van onze andere producten, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag verder; neem dan ook gerust telefonisch contact op via 076 541 5073. Wilt u liever contact opnemen via ons e-mailadres, dan kan dat via info@visserbreda.nl!

 

p1938-doneerring

“kalibratie”