Meetgereedschap

Op zoek naar geschikt meetgereedschap voor uw volgende klus? Visser & Visser heeft een ruim assortiment meetgereedschap van de hoogste kwaliteit. Met al meer dan 50 jaar ervaring in deze branche is Visser & Visser dan ook de plek om uw nieuwe meetgereedschap aan te schaffen! Op deze pagina vindt u ons aanbod professioneel meetgereedschap.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 81

 • 1
 • van 4
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-24 van 81

 • 1
 • van 4
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Goed meetgereedschap is het halve werk

  Wanneer er een belangrijk project op de agenda staat, is het meenemen van het juiste gereedschap natuurlijk hartstikke belangrijk. Niets is zo vervelend als meetgereedschap dat het halverwege de klus begeeft. Een vakman kan dan ook niet zonder meetgereedschap van goede kwaliteit en dat geschikt is voor professioneel gebruik. Wilt u dat uw volgende klus echt soepel verloopt, kijk dan eens naar het uitgebreide assortiment van Visser & Visser. De producten die u op onze site aantreft, zijn stuk voor stuk van de hoogste kwaliteit. Voorkom onaangename verrassingen door slecht gereedschap en vraag advies aan onze experts. Zo weet u zeker dat u al het meetgereedschap dat u nodig heeft voor uw werkzaamheden snel in huis heeft.

  Meetgereedschap bij Visser & Visser

  Bij Visser & Visser vindt u meer dan genoeg producten om uw project volledig mee te ondersteunen. Bekijk onze diverse categorieën om snel bij de juiste meetgereedschappen uit te komen:

  Alles op het gebied van meten

  Staat er niet tussen wat u zoekt? Visser & Visser heeft alles op het gebied van meten  in huis. Vanwege ons brede assortiment zijn alle producten onderverdeeld in handige categorieën. Zo is er een speciale categorie voor meetwielenbouwlasers of meetinstrumenten als waterpasinstrumenten of theodolieten.

  Meetgereedschap voor iedere klus

  Wat voor soort klus u ook moet uitvoeren, bij Visser & Visser kunt u meetgereedschap kopen waarmee u iedere klus geklaard krijgt. Zo mag een rolmaat – ook wel rolbandmaat genoemd - natuurlijk niet in uw gereedschapskoffer ontbreken. Een rolbandmaat is het meest compacte meetgereedschap dat er is en komt van pas bij bijna iedere klus.

  Maar natuurlijk zijn er nog veel meer meetgereedschappen die absoluut bij de uitrusting van een vakman horen. Denk aan een waterpas, waarmee u kunt bepalen of iets 100 procent horizontaal, recht of ‘vlak’ ligt. Of een hoekmeter voor het nauwkeurig opmeten van hoeken: ideaal als u in de interieurbouw werkt of een complexe bestrating wilt aanleggen.

  Heeft u vragen of wilt u advies?

  Met zoveel keuze in meetgereedschap is het logisch dat u vragen heeft of advies wilt. Visser & Visser is niet voor niets specialist op het gebied van meten. Wij hebben al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche. Wij hebben dan ook altijd wel een passend antwoord, oplossing of advies voor u. Kunnen wij u helpen? Neem via de website eenvoudig en snel contact op met ons team en zorg ervoor dat u straks zeker weet dat u het juiste meetgereedschap meeneemt naar uw volgende project!

  Meetgereedschappen kopen bij Visser & Visser

  Als u een keuze heeft kunnen maken uit al ons meetgereedschap, kunt u dit eenvoudig via onze website bestellen. Dit doet u door de door u gewenste meetgereedschappen toe te voegen aan uw virtuele winkelmandje. Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, komt ons team direct in actie. Door onze ervaring en onze betrouwbare bezorging, mag u ervan uitgaan dat u uw meetgereedschap al binnen enkele dagen in ontvangst kunt nemen. Verloopt het niet helemaal naar wens? Neem dan gerust contact met ons op. Samen komen we overal uit!

   

  p1938-doneerring

  “kalibratie”