Meetgereedschap

Wanneer u op zoek bent naar geschikt meetgereedschap voor uw volgende klus, bent u bij Visser & Visser aan het goede adres. U vindt bij ons een ruim assortiment meetgereedschap voor uw project. Al onze producten zijn van een kwalitatief goed niveau en daarnaast bieden wij ook nog eens een goede service. Doordat Visser & Visser ruim vijftig jaar ervaring heeft in deze branche, kunnen we u altijd van advies en tips voorzien omtrent meetgereedschap. Wie dus op zoek is naar goed meetgereedschap, is bij Visser & Visser aan het juiste adres!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 79

 • 1
 • van 4
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-24 van 79

 • 1
 • van 4
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Een project met meetgereedschap

  Wanneer er een belangrijke klus op de agenda staat, is niets zo belangrijk als het juiste gereedschap meenemen. Het komt nog wel eens voor dat mensen hier en daar willen bezuinigen op hun meetgereedschap. Wanneer u wilt dat uw volgende klus echt soepel verloopt, is het aan te raden om een kijkje te nemen tussen het meetgereedschap van Visser & Visser. Uw project gaat hoe dan ook een stuk soepeler verlopen en door advies te vragen aan onze experts, weet u zeker dat u al het benodigde meetgereedschap meeneemt naar de klus.

  Meetgereedschap bij Visser & Visser

  Bij Visser & Visser vindt u meer dan genoeg meetgereedschap om uw project volledig mee te ondersteunen. Zo bent u bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een meetwiel M9 met 1 wieltje, maar ook als u een tegellichter geel met band zoekt. Al ons meetgereedschap verschilt onderling nog wel eens met elkaar. Let er daarom goed op dat u zowel de productomschrijving als de productspecificaties doorneemt!

  Bekijk onze diverse categorieën meetapparatuur om snel bij de juiste producten uit te komen:

  Meetgereedschap voor iedere klus

  Wat voor soort klus u ook moet uitvoeren, bij Visser & Visser kunt u meetgereedschap kopen waarmee u iedere klus geklaard krijgt. Zo mag een rolbandmaat bijvoorbeeld niet in uw gereedschapskoffer ontbreken. Met een rolbandmaat, ook wel simpelweg rolmaat genoemd, kunt u op een eenvoudige manier de afstand tussen twee punten meten. Trek de band uit over de gehele lengte die u wilt meten en lees de bijbehorende afstand af. Verkrijgbaar in verschillende lengtes, van 2 of 3 meter tot maar liefst 8 meter of zelfs nog meer. Een rolbandmaat is meetgereedschap dat van pas komt bij bijna iedere klus.

  Naast een rolmaat zijn er ook nog andere meetgereedschappen die absoluut bij de uitrusting van een bouwvakker horen. Denk bijvoorbeeld aan een waterpas. Dit is een meetinstrument waarmee u kunt bepalen of iets 100 procent horizontaal, recht of ‘vlak’ ligt. Staat datgene wat u helemaal vlak wilt zetten scheef? Dan kunt u dat eenvoudig op de waterpas aflezen aan de positie of stand van de luchtbel in het glazen buisje. Dit doorzichtige buisje gevuld met vloeistof en een luchtbel wordt ook wel een libel genoemd. Staat iets helemaal 100 procent recht? Dan bevindt de luchtbel zich precies in het midden van het buisje.

  Voorkom misverstanden omtrent meetgereedschap

  Doordat al onze producten redelijk technisch zijn, is het van belang dat u de productomschrijving en de productspecificaties van ons meetgereedschap op voorhand doorneemt. Dit voorkomt eventuele misverstanden. Mocht het zijn dat u het een en ander niet begrijpt, dan is het aan te raden om contact op te nemen met ons specialistische team. Zij helpen u graag met advies omtrent het meetgereedschap dat u nodig heeft.

  Vragen, opmerkingen of advies nodig?

  Het kan best voorkomen dat u vragen, opmerkingen of advies nodig heeft over meetgereedschap. Gelukkig hebben wij al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche en daarom hebben wij altijd  een antwoord, oplossing of advies. Neem via de website eenvoudig en snel contact op met ons team en zorg ervoor dat u straks zeker weet dat u het juiste meetgereedschap meeneemt naar uw volgende project!

  Meetgereedschap kopen bij Visser & Visser

  Als u een goede keuze heeft kunnen maken tussen al ons meetgereedschap, wordt het tijd om dit te bestellen. Dit doet u gemakkelijk via onze website door uw nieuwe meetgereedschap toe te voegen aan uw winkelmandje. Als u uw bestelling heeft geplaatst, komt ons team in actie. Door onze ervaring en onze betrouwbare bezorging, mag u ervan uitgaan dat u uw meetgereedschap spoedig in ontvangst mag nemen. Is uw bestelling niet helemaal naar wens? Neem dan gerust contact met ons op. Samen komen we overal uit!


  VisserBreda-Topcon-Distributeur

  “galabau-visserbreda