Rolsteigers

Voor het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden tijdens uw volgende klus kan het nog wel eens handig zijn om gebruik te maken van een zogeheten rolsteiger. Het vinden van een geschikte rolsteiger voor u en de mensen om u heen is natuurlijk wel een ander verhaal. Gelukkig bent u bij Visser & Visser terechtgekomen. Doordat wij een ruime ervaring hebben in de huidige branche en onze kennis constant vernieuwen, zijn we in staat om al onze klanten van advies op maat te voorzien. Hierdoor weet u zeker dat u altijd de juiste keuze maakt en achteraf geen spijt gaat krijgen van bepaalde aankopen. Onze specialisten zijn uitermate trots op het bedrijf dat er staat en met name op de kwaliteit van onze producten. Enthousiast geworden? Neem dan snel een kijkje op deze pagina en wie weet ontvangt u uw rolsteiger binnenkort al bij u thuis!

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het belang van een rolsteiger

Tijdens het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden kan het zijn dat een rolsteiger met een plateau een soepeler verloop van het project biedt. Rolsteigers zijn steigers die bestaan uit één of meerdere werkvloeren en voorzien zijn van wielen waardoor ze verplaatsbaar zijn in tegenstelling tot vaste steigers. In tegenstelling tot vaste steigerconstructies mag een ervaren bouwvakker samen met zijn collega's een rolsteiger opbouwen. Het voordeel van een rolsteiger is dat u op de meest mobiele manier in staat bent om overal bij te kunnen. Heeft u vragen over de rolsteigers van Visser & Visser? Neem dan gerust contact op met ons team vol specialisten!

Vragen, opmerkingen of advies nodig?

Het kan best voorkomen dat u vragen, opmerkingen of advies nodig heeft over een rolsteiger van Visser & Visser. Gelukkig hebben we al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche en daarom hebben we altijd wel een antwoord, oplossing of advies voor u. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met ons specialistische team en zorg ervoor dat u straks zeker weet dat u de steiger bestelt die geschikt is voor uw volgende project. Zowel de service die u zal ontvangen naar aanleiding van uw bestelling als de kwaliteit van het product zelf zullen alle twijfels wegnemen en iedere vraag beantwoorden!

Een rolsteiger kopen bij Visser & Visser

Een rolsteiger kopen? Dat doet u natuurlijk bij Visser & Visser! Via onze website kunt u gemakkelijk uw steiger bestellen. Door onze betrouwbare levering mag u uw bestelling spoedig bij u thuis verwachten. Heeft u vragen over uw bestelling of over een product uit ons assortiment? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij voorzien u graag van juiste informatie en het juiste advies.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”