SAVA rioolafsluiters: voor het snel en makkelijk afsluiten van rioolbuizen

De SAVA rioolafsluiter is een product van Savatech, één van de divisies van het bekende Trelleborg concern. Savatech heeft meer dan dertig jaar ervaring met de vervaardiging van hoogwaardige rubberproducten waarvan deze rioolcilinders en leidingstoppers een voorbeeld zijn. Hoge kwaliteit is absoluut gegarandeerd! Visser & Visser heeft deze wereldberoemde leidingstoppers al vele jaren in het assortiment.

WILT U MEER WETEN OVER DE SAVA RIOOLAFSLUITERS?

Uitgebreid advies of een vrijblijvende demonstratie: onze verkoopadviseurs staan voor u klaar.

Neem contact op

SAVA rioolafsluiters ideaal voor inspectie en onderhoud

De SAVA multi-size opblaasbare leidingstoppers zijn uitermate geschikt voor gebruik in rioleringssystemen bij inspecties, reiniging, reparaties en testen van het leidingsysteem. Met deze rioolafsluiters, in cilinder- of conusvorm, sluit u de rioolbuis snel en eenvoudig tijdelijk af. De rioolafsluiters zijn gemaakt van hoogwaardig rubber en versterkt met Kevlar koorden. Dankzij hun flexibiliteit en buigzaamheid vormen de opblaasbare leidingstoppers zich naar de situatie of kunnen ze gemakkelijk door de mangaten worden gestoken.

De SAVA rioolafsluiters zijn er in verschillende formaten en vormen. Hierdoor kunt u de leidingstoppers voor verschillende leidingsystemen inzetten. Naast de basis rioolcilinders zijn er ook speciale chemicaliën- en oliebestendige rioolcilinders beschikbaar. Daarmee zijn deze SAVA rioolcilinders ook geschikt voor toepassing in de olie-, proces- of voedingsmiddelenindustrie. Staat het formaat dat u zoekt er niet tussen?

Bel (076) 541 5073, dan kunnen wij kijken of er een formaat leverbaar is die beter bij uw situatie past.

REPARATIE EN ONDERHOUD

De rioolafsluiters worden voor levering uitgebreid getest in onze eigen werkplaats. Heeft u speciale wensen, of vertoont de rioolcilinder gebreken? Ook voor assemblage en reparatie staan onze medewerkers in de werkplaats klaar.

Neem contact op voor meer informatie

Neem contact op

WIJ GEVEN U GRAAG ADVIES

Weten welke leidingstopper het beste past bij uw klus? Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar. Visser & Visser heeft ook een brede keuze aan SAVA rioolafsluiters opgenomen in het verhuurprogramma. Handig als u deze maar kort nodig heeft!

Neem contact op

SAVA rioolafsluiters: voor het snel en makkelijk afsluiten van rioolbuizen

p1938-doneerring

“kalibratie”