Gezicht- en oogbescherming

Tijdens het uitvoeren van werkzaamheden is het belangrijk dat de veiligheid altijd zoveel mogelijk gewaarborgd wordt. Om te voorkomen dat er gevaarlijke deeltjes en vloeistoffen in uw ogen komen, is het van belang om goede oogbescherming te dragen. Visser & Visser levert onder andere veiligheidsbrillen, overzetbrillen en gelaatsbescherming. Daarnaast hebben wij oogspoelmiddelen in ons assortiment. Deze kunt u op een strategische plaats hangen of zetten, zodat u het binnen handbereik is wanneer het onverhoopt toch misgaat. Als u zich wilt laten adviseren in uw keuze voor de juiste gezichtsbescherming en oogbescherming kunt u contact opnemen met onze specialistische medewerkers. Wij helpen u graag en doen er alles aan om u van passend advies te voorzien. Bestel uw gezichtsbescherming en oogbescherming vandaag nog bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De verschillende gezichtsbescherming en oogbescherming producten

Voor zowel gezichtsbescherming als oogbescherming bent u bij ons aan het goede adres. Zoals inmiddels bekend bieden we niet alleen veiligheids- en overzetbrillen, maar ook kunt u bij ons terecht voor oogspoelmiddelen. Wanneer u tijdens uw werkzaamheden gebruik maakt van bepaalde schadelijke vloeistoffen is het niet alleen slim om in het bezit te zijn van deze producten, maar ook is het zelfs verplicht. Het is voor zowel uzelf als uw collega’s en werknemers noodzakelijk dat zij altijd in staat zijn om beschermd te worden als dit nodig is. Bestel uw gezichtsbescherming en oogbescherming daarom vandaag nog bij Visser & Visser!

Het verschil tussen gezichtsbescherming en oogbescherming

Voor veel mensen zullen de termen gezichtsbescherming en oogbescherming in zekere zin op elkaar lijken. Toch zitten hier wat verschillen in. Tijdens het verrichten van werkzaamheden met schadelijke stoffen zijn natuurlijk zowel uw ogen als uw gehele gezicht kwetsbaar als u niet voor de juiste bescherming kiest. Toch zijn onze ogen een stuk kwetsbaarder dan bijvoorbeeld onze neus of onze wangen. Het is toch altijd noodzakelijk dat u niet alleen uw ogen, maar ook zeker uw volledige gezicht beschermt. Neem in elke situatie het zekere voor het onzekere en bescherm naast uzelf, ook zeker de mensen in uw omgeving voor alles wat er zou kunnen gebeuren. Bestel uw gezichtsbescherming vandaag nog!

Vragen, opmerkingen of advies nodig?

Het kan best voorkomen dat u vragen, opmerkingen of advies nodig heeft over de bescherming of andere veiligheidsbrillen van Visser & Visser. Gelukkig hebben we al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche en daarom hebben wij altijd wel een antwoord, oplossing of advies voor u. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met ons specialistische team en zorg ervoor dat u straks zeker weet dat u de bescherming bestelt dat geschikt is voor uw volgende project! 

Oogbescherming kopen of gezichtsbescherming kopen bij Visser & Visser

Oogbescherming kopen of gezichtsbescherming kopen voor de veiligheid? Dat doet u natuurlijk bij Visser & Visser! Via onze website kunt u gemakkelijk uw bescherming bestellen. Door onze betrouwbare levering mag u uw bestelling spoedig bij u thuis verwachten. Heeft u vragen over uw bestelling of over een product uit ons assortiment? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij voorzien u graag van juiste informatie en het juiste advies.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”