Metaaldetectie

Het internet staat vol met metaaldetectie apparatuur, van instapmodellen voor de hobbyist tot de geavanceerde metaaldetectors voor professioneel gebruik. Dit maakt de zoektocht naar een geschikte metaaldetector niet eenvoudig! Kiest u voor een metaaldetector van Visser & Visser, dan kiest u voor professionele kwaliteit en gebruiksgemak!

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De kwaliteit van onze metaaldetector

Voor alle producten die u in de webshop van Visser & Visser aantreft, geldt dat deze van de beste kwaliteit zijn. Wij spannen ons namelijk tot het uiterste in om uw project of klus zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit lukt uiteraard alleen maar als de producten die u gebruikt van een goede kwaliteit zijn. Het opsporen van stalen leidingen en bijvoorbeeld putdeksels is geen alledaagse klus. Met een metaaldetector voor hobbyisten zult u niet ver komen. Echter met een passende metaaldetector voor professioneel gebruik vindt u deze wel snel en gemakkelijk. Wie voor kwaliteit kiest, kiest voor een metaaldetector van Visser & Visser!

De beste metaaldetector vindt u bij Visser & Visser

Bij Visser & Visser vindt u een metaaldetector M-97 van het merk Fisher in het assortiment. Fisher staat voor topkwaliteit uit Amerika. De oprichter Dr. Gerhard R. Fisher vond de metaaldetector min of meer bij toeval uit, door een bijwerking die ontstond in navigatieapparatuur voor vliegtuigen. Hoewel Dr. Fisher al sinds 1967 niet meer aan het roer van het bedrijf staat, produceert het bedrijf nog altijd de beste metaaldetectors die er op de markt zijn. Met een Fisher metaaldetector haalt u dan ook hoogwaardige detectieapparatuur in huis. Bovendien beschikt deze metaaldetectieapparatuur over uitstekende ergonomische eigenschappen en is de gebruiksvriendelijkheid meer dan goed. De Fisher armsteunmodel metaaldetector M-97 uit het assortiment van Visser & Visser heeft een waterdichte behuizing. Ook de 11" (27,5cm) zoekschijf voor optimale detectiediepte is waterdicht. Bij putdeksels met een diameter van 76 cm is de detectiediepte maar liefst 1,3 meter. Bovendien maakt deze metaaldetector dankzij de instelbare gevoeligheidssensor onderscheid tussen kleine en grote metalen.

Handige opbergkoffer Fisher detectieapparatuur

Natuurlijk kan professionele metaaldetectie apparatuur wel tegen een stootje. Maar omdat u deze toch veilig wilt kunnen transporteren en opbergen, is een stevige koffer wel zo handig. Speciaal voor de Fisher M-97 metaaldetector is bij Visser & Visser een handige opbergkoffer verkrijgbaar. Zo weet u zeker dat uw metaaldetector niet beschadigt!

Een metaaldetector kopen bij Visser & Visser

Wilt u een metaaldetector kopen? Bestel deze nu gemakkelijk en snel via de webshop van  Visser & Visser. Denkt u ook nog aan de opbergkoffer om uw apparatuur veilig te kunnen transporteren en op te bergen? U plaatst uw bestelling in uw virtuele winkelmandje en rekent deze vervolgens in de betrouwbare online omgeving af. Ons team gaat vervolgens direct aan de slag zodat u uw nieuwe apparatuur al heel snel op het door u gekozen afleveradres in ontvangst kunt nemen. Heeft u toch nog vragen over uw nieuwe metaaldetector of andere benodigdheden voor uw rioleringswerkzaamheden? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de professionele metaaldetector van Visser & Visser? Neem dan contact op via info@visserbreda.nl of 076 541 5073. Ons team van betrokken specialisten staat altijd voor u klaar met deskundig advies. Wij beantwoorden dan ook graag al uw vragen over metaaldetectors, riolering of andere detectieapparatuur zoals kabeldetectors of gasdetectors. Dat is de service van Visser & Visser!

p1938-doneerring

“kalibratie”