Actiewagens

Als u voor uw volgende klus op zoek bent naar actiewagens, is het goed dat u bij Visser & Visser terecht bent gekomen. Visser & Visser levert actiewagens met verschillende uitrustingsniveaus. Uiteraard voldoen deze aan de door CROW vastgestelde technische object specificaties en functie-eisen voor materiaal en materieel bij wegwerkzaamheden. Afhankelijk van het gebruik kunt u voor een enkel- of de stabielere tandemasser kiezen. Mocht u advies nodig hebben, dan raden we u ten zeerste aan om contact op te nemen met onze medewerkers. Onze specialisten staan met alle plezier voor u klaar en doen er alles aan om u van passend advies te voorzien. Bestel uw actiewagens vandaag nog bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarvoor wordt een actiewagen gebruikt?

Een actiewagen of pijlwagen is een voertuig of aanhanger met een uitklapbaar informatiepaneel dat wordt geplaatst op de rijbaan van een autoweg of autosnelweg. Het is op een rijbaan van een autoweg of autosnelweg een vereiste dat elke werkzaamheid veilig wordt uitgevoerd. Gezien het feit dat er sprake is van behoorlijke snelheden zit een ongeluk eenmaal in een klein hoekje. Met een pijlwagen van Visser & Visser weet u zeker dat verdere ongelukken worden vermeden en u voor uzelf en voor de mensen om u heen een zo veilig mogelijke situatie creëert. Bestel uw pijlwagens vandaag nog bij Visser & Visser!

De pijlwagens van Visser & Visser

De actiewagen van Visser & Visser wordt in onze eigen werkplaats standaard geconstrueerd in de maat 170 x 330 cm, maar is ook in andere maten leverbaar. Het is voor u noodzakelijk dat u op voorhand weet welke actiewagens het beste aansluiten bij de werkzaamheden die u ermee wilt verrichten. Weet u dit nog niet helemaal zeker? Neem dan gerust contact op met ons team. Door uw verhaal uit te leggen, kunnen onze medewerkers anticiperen en u altijd op voorhand de juiste actiewagen meegeven.

Vragen, opmerkingen of advies nodig?

Het kan best voorkomen dat u vragen, opmerkingen of advies nodig heeft over een actiewagen of andere wegbebakening van Visser & Visser. Gelukkig hebben we al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche en daarom hebben wij altijd wel een antwoord, oplossing of advies voor u. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met ons specialistische team en zorg ervoor dat u straks zeker weet dat u de wagen bestelt dat geschikt is voor uw volgende project! 

Een actiewagen kopen bij Visser & Visser

Een actiewagen kopen? Dat doet u natuurlijk bij Visser & Visser! Via onze website kunt u gemakkelijk uw wagen bestellen. Door onze betrouwbare levering mag u uw bestelling spoedig bij u thuis verwachten. Heeft u vragen over uw bestelling of over een product uit ons assortiment? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij voorzien u graag van juiste informatie en het juiste advies.

p1938-doneerring

“kalibratie”