Actiewagens

Actiewagen of pijlwagen nodig? Visser & Visser levert actiewagens met verschillende uitrustingsniveaus. Uiteraard voldoen deze aan de CROW eisen voor materieel bij wegwerkzaamheden. Actiewagens zijn leverbaar met zowel enkele as als tandem-as. Bekijk snel deze pagina voor de mogelijkheden en bestel uw actiewagen vandaag nog!

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is een pijlwagen?

Een actiewagen is een aanhanger met een uitklapbaar informatiepaneel. Daarom wordt deze ook wel pijlwagen genoemd. Pijlwagens worden vaak geplaatst op de rijbaan van een autoweg of autosnelweg om aan te geven dat er werkzaamheden plaatsvinden. Ook worden deze vaak als rijdende afzetting gebruikt. Zo weten de weggebruikers dat ze hun snelheid moeten minderen of naar een andere rijbaan moeten verhuizen. Met een pijlwagen van Visser & Visser weet u zeker dat ongelukken worden vermeden en u voor uzelf en voor de mensen om u heen een zo veilig mogelijke situatie creëert.

Actiewagen met bebakeningsset: efficiënt, gemakkelijk en veilig!

Het transporteren en (ver)plaatsen van afzetmaterialen kost normaal gesproken veel tijd. Met een Visser & Visser actiewagen met bebakeningsset gaat dat een stuk sneller, gemakkelijker én veiliger. Zo’n bordenwagen of bebakeningswagen heeft een op maat gemaakte opbouw. Hier kunt u het materiaal snel uithalen en ook weer makkelijk terugplaatsen. Alles wat u onderweg nodig heeft, is voorgemonteerd en dus direct voor handen. Bovendien is de kans op beschadigingen minimaal omdat het afzetmateriaal vast op de wagen gemonteerd is. De opbouwen voor bebakeningssets zijn ook los leverbaar.

Actiewagens in eigen werkplaats gemaakt

De actiewagens worden in de eigen werkplaats van Visser & Visser geassembleerd. Zo zorgen we ervoor dat deze voldoen aan de strenge kwaliteitseisen en geldende voorschriften. Denk aan de door CROW vastgestelde technische specificaties en functie-eisen voor materiaal en materieel bij wegwerkzaamheden.

Maar belangrijker nog: zo kunnen we de actiewagens helemaal aan uw wensen aanpassen. Wilt u een actiewagen binnen of juist buiten de bebouwde kom gebruiken? Of kiest u voor een actiewagen die voor beide type wegen geschikt is? Wij zorgen dat het in orde komt en delen de actiewagen helemaal naar uw wens in. De actiewagens zijn verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen. Ook kunt u kiezen uit verschillende basis bebakeningssets. Deze richten we vervolgens geheel naar uw wens in. Afhankelijk van het gebruik en de hoeveelheid afzetmaterialen die u mee wilt nemen, kunt u voor een aanhanger met een enkele as of een stabielere tandem-as kiezen.

Hulp nodig bij uw keuze?

Het is natuurlijk van belang dat de actiewagen aansluit bij de werkzaamheden die u wilt verrichten. Twijfelt u over de juiste maatvoering en inrichting? Gelukkig hebben we al ruim zestig jaar ervaring in deze branche. Neem dan ook gerust contact op met ons team. Door uw verhaal uit te leggen, kunnen onze medewerkers daarop anticiperen en u goed adviseren. U kunt ons bereiken door te bellen op 076 – 541 5073 of een e-mail naar info@visserbreda.nl te sturen. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op onze website gebruiken.Zo zorgen we er samen voor dat de actiewagen voldoet aan de eisen die er in uw situatie aan gesteld worden.

Alles voor veilig werken aan de weg!

Zijn er wegwerkzaamheden, wordt de berm langs de weg gemaaid of bomen gesnoeid? Visser & Visser heeft alles om de werken aan of langs de openbare weg veilig uit te voeren. Van afzetmaterialenbebording tot actieschermen in alle soorten en maten. Zo waarborgt u niet alleen de veiligheid van uzelf en uw medewerkers, maar ook van de weggebruikers.

Een actiewagen kopen bij Visser & Visser

Een actiewagen kopen? Dat doet u natuurlijk bij Visser & Visser! Via onze website kunt u gemakkelijk uw pijlwagen bestellen. Wij nemen vervolgens graag contact met u op om de specificaties door te nemen. Zo weet u zeker dat de actiewagen gemaakt wordt zoals u het in gedachten heeft. Heeft u vragen over uw bestelling of over een product uit ons assortiment wegbebakening? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij voorzien u graag van heldere informatie en het juiste advies. Bestel uw actiewagen vandaag nog bij Visser & Visser!

 

p1938-doneerring

“kalibratie”