Bakken

Op zoek naar stapelbakken, sorteerbakken of een milieubak? Bij Visser & Visser vindt u een uitgebreid assortiment bakken: van kunststof stapelbakken, stapelbakken met deksels tot vloeistofdichte milieubakken. Onze stapelbakken en kratten zijn ideaal voor het sorteren, opbergen en transporteren van materiaal en gereedschap. Bekijk nu het complete aanbod!

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stapelbakken voor opslag of tansport

Wilt u uw materialen of gereedschappen overzichtelijk opbergen of juist meenemen? Dan zijn de kunststof sorteerbakken, ook wel kunststof kratten of stapelbakken genoemd, de ideale oplossing! Bij Visser & Visser heeft u ruime keuze aan stapelbakken. Bent u op zoek naar een stapelbak met deksel? Wilt u kleine sorteerbak van 15 L of heeft u juist een grote stapelbak van 60 L nodig? Visser & Visser heeft een ruim assortiment aan degelijke kunststof stapelbakken en nestbare bakken in allerlei formaten, verhoudingen en bakken met en zonder handgreep. 

Waarvoor kunt u stapelbakken gebruiken?

Professionele stapelbakken worden vaak gebruikt in de bouw, groenvoorziening en magazijnen. Ze worden niet voor niets vaak sorteerbakken genoemd. Ze zijn dan ook uitermate geschikt om gereedschappen en materialen te sorteren, overzichtelijk op te bergen in het magazijn of juist mee te nemen in de werkbus. In ons assortiment vindt u verschillende sorteerbakken, zowel stapelbaar als nestbaar. Voor de sorteerbakken zijn ook handige scharnier deksels los verkrijgbaar, zodat alles veilig afgesloten kan worden. De stapelbakken hebben een eigenschap gemeen en dat is dat ze gemaakt zijn voor professioneel gebruik. De kunststof bakken van Visser & Visser zijn dan ook zeer stevig en niet zomaar kapot te krijgen!

Stapelbakken in verschillende kleuren en afmetingen

Uiteraard zijn de stapelbakken uit ons assortiment in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zodat u altijd kunt kiezen welke bak het beste aansluit op uw wensen. Wij bieden onder andere kunststof stapelbakken aan van 15 liter, 20 liter en 60 liter. De afmetingen van deze sorteerbakken variëren van 40 × 30 × 17 cm tot en met 60 × 40 × 42 cm. Ook de nestbare bakken zijn in verschillende formaten verkrijgbaar: kies voor een 20, 40 of zelfs een 90 liter nestbare bak.  

Bodemvervuiling voorkomen met milieubakken

Gebruikt u schoonmaakmiddelen, brandstoffen, oliën of andere chemische of gevaarlijke vloeistoffen? Om te voorkomen dat deze middelen bij morsen, ongelukken of defecte verpakkingen in de bodem terecht komen of de werkvloer vervuilen, moet u deze boven of in een speciale milieubak opslaan of overschenken. Deze opvangbakken zijn vloeistofdicht, zodat vervuiling van de bodem uitgesloten is.

De milieubakken zijn verkrijgbaar in verschillende types. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kunststof milieubak, in de kleur zwart. Deze heeft een inhoud van 177 liter, de afmetingen zijn 120x80x24,5 cm.

Speciaal voor 1 tot 2 200 liter vaten, is de metalen milieubak zonder rooster. Deze is gemaakt van zeer degelijk thermisch verzinkt staal, heeft een opvangvolume van 243 liter en weegt ca. 51 kg. De afmetingen van deze milieubak voor 200 litervaten zijn 120x80x36 cm.

Tot slot is er nog de stalen milieubak met rooster. Net als de opvangbak zonder rooster, is deze geschikt voor 1 tot 2 200 liter vaten en gemaakt van thermisch verzinkt staal. Het opvangvolume van deze milieubak is 205 liter, de afmetingen zijn 120x80x35 cm. Het rooster van deze opvangbak, eveneens gemaakt van thermisch verzinkt staal, is uitneembaar.

Ons team staat voor u klaar

Wilt u graag meer weten van de stapelbakken, sorteerbakken, nestbare bakken of milieubakken uit ons assortiment? Of heeft u vragen over één van de andere producten in onze categorie ijzerwaren? Bij Visser & Visser kunt u vertrouwen op een uitstekende service en deskundig advies. Neem dus gauw contact op met onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en samen met op zoek te gaan naar een oplossing die passend is bij uw specifieke situatie en wensen. Wanneer u vragen heeft over het bestel- en leveringsproces van de stapelbakken, kunt u natuurlijk ook bij onze klantenservice terecht. Bel ons op 076 – 541 5073, mail naar info@visserbreda.nl, of vul ons contactformulier in.

Stapelbakken kopen bij Visser & Visser

Wilt u stapelbakken kopen of heeft u een sorteerbak of milieubak gevonden die aansluit bij uw wensen? Dan hoeft u de bakken van uw keuze alleen aan uw virtuele winkelmandje toe te voegen en uw bestelling te betalen. Zodra deze stap is afgerond en uw bestelling bij ons binnenkomt, gaat ons team meteen aan de slag om uw order verzendklaar te maken. Binnen enkele dagen kunt u uw bestelling op het door u gekozen afleveradres in ontvangst nemen en kunt u al uw materialen en gereedschappen netjes sorteren in de stapelbakken. Dus wacht niet langer en bestel uw stapelbakken vandaag nog bij Visser & Visser!

 

p1938-doneerring

“kalibratie”