Bakken

Bent u al een tijdje op zoek naar geschikte sorteerbakken voor uw bouwklus? Echter heeft u nog niet de passende bakken kunnen vinden? Dan kan Visser & Visser u vast en zeker verder helpen. Bij ons vindt u namelijk alles onder één dak, voordelig geprijsd en van de beste kwaliteit. Bovendien profiteert u van een uitstekende klantenservice waar u terecht kunt met al uw vragen. Met ruim vijftig jaar aan ervaring hebben wij vrijwel altijd een handig advies, antwoord of oplossing voor u. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen. Bent u benieuwd naar het complete assortiment van sorteerbakken? Kijk dan gauw op deze pagina!

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarvoor kunt u sorteerbakken gebruiken?

Professionele sorteerbakken en opvangbakken kunnen veelzijdig worden ingezet. Denk hierbij aan het opvangen van vloeistoffen of het scheiden van bepaalde materialen. Bijvoorbeeld bij werkzaamheden op de bouw of in de fabriek. Er zijn uiteraard ook milieubakken en sorteerbakken om uw spullen overzichtelijk op te bergen. In ons assortiment vindt u verschillende bakken, al dan niet stapelbaar. Voor de sorteerbakken zijn ook handige scharnier deksels los verkrijgbaar zodat alles veilig afgesloten kan worden. Neem dus snel een kijkje en ga op zoek naar de optimale sorteerbakken voor uw bedrijf.

Sorteerbakken in verschillende kleuren en afmetingen

Uiteraard zijn de sorteerbakken uit ons assortiment in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zodat u altijd het beste product voor uw klus vindt. Wij bieden onder andere sorteerbakken van 15 liter, 20 liter en 60 liter. De afmetingen variëren van 60 × 40 × 42 cm tot en met 400 × 300 × 235 cm. U heeft de keuze uit de kleuren blauw en zwart. Verder hebben we stalen milieubakken met een opvangvolume van 243 liter in de kleur rood om vervuiling op de werkvloer te voorkomen. Daarbij past de milieubak van staal met rooster waarin verspillingen in opgevangen kunnen worden. Het rooster is uitneembaar en de bak heeft een volume van 205 liter.

Ons team staat voor u klaar

Wilt u graag meer te weten komen over de sorteerbakken binnen ons assortiment of één van de andere ijzerwaren? Neem dan gauw contact op met onze deskundige klantenservice. Onze medewerkers zullen hun best doen om al uw vragen te beantwoorden en gezamenlijk met u op zoek te gaan naar een oplossing voor uw situatie. Wanneer u vragen heeft over het bestel- en leveringsproces kunt u hier ook terecht. Wij zijn op werkdagen voor u bereikbaar dus check van tevoren even onze kantoortijden. U kunt ook langskomen in de winkel, maar maak hiervoor wel even een afspraak.

Sorteerbakken kopen bij Visser & Visser

Heeft u een sorteerbak gevonden die aansluit bij uw wensen? Dan hoeft u de sorteerbak alleen aan uw virtuele winkelmandje toe te voegen en uw bestelling te betalen. Zodra deze stap is afgerond en uw bestelling bij ons binnenkomt, gaat ons team meteen aan de slag om uw order verzendklaar te maken. Binnen enkele dagen kunt u ervan verzekerd zijn uw sorteerbakken in huis te verwachten. U hoeft dus niet lang te wachten om de sorteerbakken te kunnen gebruiken.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”