Buizensnijders

Zoekt u een buizensnijder? Dit gereedschap, ook wel pijpsnijder genoemd, is ideaal voor het haaks en op maat doorsnijden van ronde metalen buizen. Visser & Visser heeft een groot aanbod buizensnijders, geschikt voor verschillende pijpen en buizen. Bestel snel uw favoriete buizensnijder en profiteer van onze uitstekende service en scherpe prijzen!

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is een buizensnijder?

Een buizensnijder bestaat uit verschillende onderdelen. De pijpsnijder is opgebouwd uit een sterke, C-vormige beugel waarin aan één uiteinde een draaibare stalen snijrol is gemonteerd. Aan het andere uiteinde vindt u een fijn schroefdraad, waar een schroefdraadspindel in loopt. De spindel is voorzien van een handgreep en aan de andere kant van een vork met twee draaibare, vlakke stalen rollen. Met een buizensnijder snijdt u gemakkelijk door de meest sterke buizen en pijpen.

Hoe gebruik je een buizensnijder?

Een buizensnijder is een erg handig gereedschap. Maar hoe gebruikt u deze? Open allereerst de buizensnijder, zodat deze om de pijp of buis past. Vervolgens draait u de snijder zo ver mogelijk dicht, waardoor de geleiderollen strak tegen de buis aan worden gedrukt. Nu kunt u de buizensnijder rond draaien, waardoor er een inkeping in de buis ontstaat. Draai de buizensnijder net zo lang rond, totdat de buis of pijp helemaal is doorgesneden. Kind kan de was doen! Juist omdat de pijpsnijder zo eenvoudig werkt, is het gereedschap erg populair bij monteurs en loodgieters.

De kwaliteit van ons gereedschap

Bij Visser & Visser vinden we het erg belangrijk dat ons gereedschap van topkwaliteit is. Vandaar dat we alleen de buizensnijders van kwalitatieve merken in het assortiment hebben. U heeft een keuze uit verschillende producten. Zo hebben een speciale buizensnijder pvc, of de buizensnijder staal die bestemd is voor het snijden van koper, messing en aluminium buizen. Tot slot zijn er uitstekende buizensnijders voor het afkorten van gres-, asbest-, cement- en gietijzeren buizen in ons assortiment opgenomen.

Buizensnijder kopen bij Visser & Visser

Voor het kopen van een buizensnijder van topkwaliteit helpt Visser & Visser u graag verder. Bij ons vindt u een groot aanbod van verschillende snijders. Terwijl de ene pijpensnijder geschikt is voor aluminium, pvc en messing, kunt u de andere buizensnijder beter bij gietijzeren buizen toepassen. Ook voor alle andere zaken die u nodig heeft voor rioleringswerkzaamheden, kunt u natuurlijk bij Visser & Visser terecht. Wanneer u rioolgereedschap bij ons aanschaft, profiteert u bovendien van scherpe prijzen en een uitstekende service. Plaats uw bestelling in het winkelwagentje en reken vervolgens veilig online af. Afhankelijk van de voorraad kunt u deze binnen enkele werkdagen al op uw afleveradres verwachten. Koop dus nu uw nieuwe pijpsnijder bij Visser & Visser!

Vragen?

Heeft u nog vragen over ons gereedschap of over de levering? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Doordat we al meer dan 50 jaar ervaring in het vak hebben, kunnen we u in iedere situatie voorzien van vakkundig advies. Iedere werkdag en op zaterdag zijn we bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt een e-mail sturen naar info@visserbreda.nl. Heeft u liever direct advies? Bel ons dan op 076 – 541 5073. Onze specialisten staan u graag te woord.

 

 

p1938-doneerring

“kalibratie”