Steekwagens

Een steekwagen is onmisbaar bij het verplaatsen van zware of lastig hanteerbare objecten. De werkbus in- en uitladen of dozen versjouwen zonder dat het ten koste gaat van uw rug? Met een steekwagen van goede kwaliteit is dat zo gedaan. En als het gaat om kwaliteit, dan moet u bij Visser & Visser zijn! Bestel uw steekwagen vandaag nog bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een steekkar en veiligheid

Een steekwagen is een eenvoudige handkar waarmee u zaken als dozen, gereedschapskoffers, klein meubilair of andere zware of lastig te hanteren objecten over een niet te grote afstand kunt verplaatsen. Een steekwagen is dan ook een ideaal hulpmiddel voor bijvoorbeeld het verplaatsen van goederen in een magazijn of bij het in- of uitladen van een vrachtwagen of werk- en bestelbus.

De professionele steekwagens van Visser & Visser zijn gemaakt van de beste materialen en daarom hoeft u zich ook geen zorgen te maken over zaken als schade en slijtage. Dit draagt ook bij aan de veiligheid: u moet er bijvoorbeeld niet aan denken dat het steekplateau afbreekt en u de zware objecten verliest. Dat niet alleen; het tillen van zware objecten is een aanslag op de rug. U zult niet de eerste zijn die zich vertilt en op termijn schade oploopt aan bijvoorbeeld uw rug, nek of schouders. Door het gebruik van een steekkar vermindert u de fysieke belasting en verplaatst u de objecten moeiteloos en veilig naar de gewenste plek. Een steekkar van Visser & Visser is dus niet alleen nuttig, maar is ook goed voor uw veiligheid en welzijn!

De steekwagens van Visser & Visser

In het assortiment van Visser & Visser vindt u bijvoorbeeld de Matador steekwagen. Het draagvermogen van deze steekwagen is 350 kg. De Matador steekwagen is voorzien van een ‘vaste steek’ wat wil zeggen dat het plateau niet opklapbaar is. Verder heeft deze steekkar een vlakke buis en een extra brede wielbasis voor betere drukverdeling. De ovale ergonomische rubber handgrepen geven extra grip. Hiermee wordt het u dus nóg makkelijker gemaakt om producten van punt A naar punt B te brengen op de meest veilige manier!

Iets eenvoudiger afgewerkt maar toch nog steeds een uitstekende keuze is de steekwagen met een draagvermogen van 300 kg. Net als de Matador steekwagen, beschikt deze over een vast steekvlak. Is een steekwagen niet precies wat u zoekt? Kijk dan eens bij onze andere kruiwagens en toebehoren. Hier vindt u de standaard kruiwagens. Ook als u een steekwagen voor tegels zoekt, bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. U vindt deze bij de speciale steenkruiwagens of Tegeldonkeys.

Heeft u vragen of wilt u advies?

Heeft u vragen, of wilt u weten of een steekwagen het beste middel is voor uw werkzaamheden of dat u beter voor een van onze andere kruiwagens kunt kiezen? Visser & Visser heeft al meer dan vijftig jaar ervaring in deze branche. We hebben dan ook altijd wel een antwoord, oplossing of advies voor u. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met ons deskundige team. Dat kan makkelijk via het contactformulier of door een berichtje te sturen naar info@visserbreda.nl. Liever direct persoonlijk contact? Bel dan naar 076 541 5073. Wij staan u graag te woord!

Een steekwagen kopen bij Visser & Visser

Een steekwagen kopen? Dat doet u natuurlijk bij Visser & Visser! Via onze website kunt u gemakkelijk uw wagen bestellen. Door onze betrouwbare levering mag u uw bestelling snel bij u thuis verwachten. Heeft u vragen over uw bestelling of over een product uit ons assortiment? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij voorzien u graag van juiste informatie en deskundig advies.

 


Veelgestelde vragen

Wat is een steekwagen?

Een steekwagen bestaat uit een aantal stangen met aan de bovenzijde twee handvatten. De onderzijde is voorzien van twee wielen aan de ene kant, terwijl aan de andere kant een klein plateau zit. Dit plateau steekt u onder het te verplaatsen object en lift u dankzij de positionering van de handvatten en wielen makkelijk omhoog. Zo kunt u de last makkelijk en zonder inspanning naar de gewenste plek rijden.

Wat kost een steekwagen?

Een steekwagen van goede kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Een stevige professionele steekwagen koopt u bij Visser & Visser voor nog geen € 100,-. Gebruikt u de steekwagen dagelijks en stelt u net iets hogere eisen aan comfort en stevigheid? Reken dan op een bedrag rond de € 200,-.

Welke steekwagen?

Welke steekwagen u kiest is afhankelijk van hoe vaak u de steekkar gebruikt en hoe zwaar de te verplaatsen objecten zijn. Bij Visser & Visser hechten wij veel waarde aan het gebruikscomfort en veiligheid. In ons assortiment vindt u dan ook alleen de steekwagens van de beste kwaliteit. Omdat een steekkar met opklapbaar plateau vaak kwetsbaarder is en minder draagvermogen heeft, hebben al onze wagens een vast steekvlak.

Hoeveel kan een steekwagen tillen?

Wat het draagvermogen is van een Visser & Visser steekwagen, vindt u bij de specificaties. Zo kunt u met de standaard steekkar met gemak lasten tot 300 kg tillen. De Matador steekwagen heeft zelfs een draagvermogen van 350 kg.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”