Steekwagens

Een steekwagen kan uw volgende klus een stuk makkelijker maken. Wanneer u te maken krijgt met flinke gewichten en lastig verplaatsbare objecten, is een steekkar een ware uitvinding. Bij iedere klus – groot- of kleinschalig – staat u eigen veiligheid, maar ook zeker de veiligheid van mensen om u heen voorop. We kunnen dus ook niet genoeg benadrukken dat een steekwagen hier alleen maar in zal bijdragen. Als u op zoek bent naar een steekwagen van kwaliteit, is het goed dat u bij ons terecht bent gekomen. Visser & Visser heeft namelijk naast de beste producten ook vooral een ruime ervaring in de huidige branche. Daardoor kunt u niet alleen voor een steekkar bij ons terecht, maar is het ook altijd mogelijk om advies op maat te vragen. Bestel uw steekwagen vandaag nog bij dé specialist op dit gebied: Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een steekkar en veiligheid

Een steekwagen is een eenvoudige handkar waarmee objecten, met name dozen over een niet te grote afstand kunnen worden verplaatst. De steekwagen bestaat uit een aantal stangen met aan de bovenzijde twee handvatten en aan de onderzijde aan de ene kant twee wielen en aan de andere kant een klein plateau. Door een steekwagen matador te gebruiken, voorkomt u eventuele problemen die kunnen ontstaan tijdens het tillen en het verplaatsen van de producten. U zal niet de eerste zijn die zich vertilt en op termijn schade oploopt aan uw rug, nek of bijvoorbeeld schouders. Een steekkar van Visser & Visser is dus niet alleen nuttig, maar is ook goed voor uw veiligheid!

De steekwagens van Visser & Visser

U kunt bij ons terecht voor zowel een steekwagen 300, steekwagen 350 kg of andere kruiwagens en toebehoren. Het spreekt voor zich dat we hiermee aankaarten wat het maximale draaggewicht is van deze steekwagen. De steekwagens van Visser & Visser zijn gemaakt van de beste materialen en daarom hoeft u zich ook geen zorgen te maken over zaken als schade en slijtage. Door middel van de vlakke buis die u in onze steekwagens terugvindt, is er sprake van een betere drukverdeling en wordt het u dus nóg makkelijker gemaakt om producten van punt A naar punt B te brengen op de meest veilige manier!

Vragen, opmerkingen of advies nodig?

Het kan best voorkomen dat u vragen, opmerkingen of advies nodig heeft over een steekwagen van Visser & Visser. Gelukkig hebben we al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche en daarom hebben we altijd wel een antwoord, oplossing of advies voor u. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met ons specialistische team en zorg ervoor dat u straks zeker weet dat u de wagen bestelt die geschikt is voor uw volgende project! 

Een steekwagen kopen bij Visser & Visser

Een steekwagen kopen? Dat doet u natuurlijk bij Visser & Visser! Via onze website kunt u gemakkelijk uw wagen bestellen. Door onze betrouwbare levering mag u uw bestelling spoedig bij u thuis verwachten. Heeft u vragen over uw bestelling of over een product uit ons assortiment? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij voorzien u graag van juiste informatie en het juiste advies.

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

nemo-grabo