Afzetkettingen

Het afzetten van een bepaalde locatie zoals een gebouw, erf of gebied is in sommige situaties meer dan noodzakelijk. U voorkomt dat onbevoegden deze plek betreden en gevaarlijke situaties ontstaan. Maak daarom gebruik van een handige afzetketting en profiteer van onze scherpe prijzen. Wilt u graag het complete assortiment aan afzetkettingen bekijken? Check dan snel deze pagina uit de webshop. Bij Visser & Visser vindt u alles onder één dak!

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Diverse lengtes en kleuren afzetkettingen

Uiteraard heeft ons assortiment verschillende uitvoeringen van afzetkettingen te bieden. Om te beginnen met een lengte van 25 meter en 30 meter. Let op: de prijs verschilt met de lengte van de afzetketting. Lees hiervoor de productomschrijving door op het gewenste artikel te klikken. Zo kunt u bijvoorbeeld een afzetketting kiezen waarvan de prijs per 25 meter, per 30 meter of per strekkende meter bepaald wordt. Naast verschillende lengtes zijn ook diverse kleurencombinaties verkrijgbaar. Zo hebben we onder andere een afzetketting geel-zwart of een afzetketting rood-wit. Bovendien hebben we ook een neutrale metalen afzetkettingen.

Materiaal

Wanneer u graag robuuste afzetkettingen wilt kopen, dient u op het materiaal te letten waarvan deze gemaakt zijn. U heeft onder andere de keuze uit een afzetketting van PVC, een afzetketting staal of een vuur verzinkte ketting. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, u profiteert altijd van de meest hoogwaardige kwaliteit. Verder zijn ook verschillende afzetkettingen met karabijn haken verkrijgbaar. De afzetkettingen en -haken zijn niet geschikt om materiaal mee op te hijsen. Het is wellicht ook van belang om te weten dat de karabijn haken slecht los van de kettingen verkrijgbaar zijn, uiteraard allemaal scherp geprijsd.

Handige productinformatie

Heeft u weinig verstand van bouwgereedschap en het handige toebehoor dat wij verkopen? Dat geeft helemaal niks. Gelukkig staan er bij vrijwel alle artikelen uit de webshop handige productbeschrijvingen die de specificaties van de producten benoemen en soms ook waarvoor het gereedschap of de machine ingezet kan worden. Door deze informatie te lezen en met de overige producten uit de productcategorie te vergelijken, vindt u binnen een handomdraai waar u naar op zoek bent.

Afzetketting kopen bij Visser & Visser

Bent u op zoek naar een stevige afzetketting en heeft er één tussen ons brede assortiment kunnen vinden? Bestel de afzetketting dan meteen online via onze website. Voeg het door u gewenste product binnen enkele klikken aan uw virtuele winkelwagen toen. Klik vervolgens op bestelling afronden en ga over naar het betaalproces. Zodra de producten betaald zijn gaat ons team voor u aan de slag en maken wij uw pakketje klaar voor de verzending. Door de snelle en betrouwbare levering van onze afzetkettingen en andere producten uit ons uiteenlopende assortiment kunt u binnen enkele werkdagen al beginnen met klussen.

Meer te weten komen over ons assortiment

Wellicht heeft u toch nog niet precies kunnen vinden waar u naar op zoek was of wilt liever nog het een en ander over de afzetmaterialen uit het assortiment van Visser & Visser te weten komen. In dat geval staan wij uiteraard graag voor u klaar om u te voorzien van een deskundig advies op maat en het beantwoorden van al uw individuele vragen. Met ruim 50 jaar vakervaring kunnen onze specialisten u alles over de kettingen binnen ons assortiment vertellen. Bovendien weten zij ook precies waarop u bij de aankoop van uw afzetkettingen moet letten.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”