Afzetkettingen

Met een afzetketting kunt u een gebouw, terrein of bouwplaats gemakkelijk afbakenen. Zo voorkomt u dat onbevoegden deze plek betreden en er gevaarlijke situaties ontstaan. Visser & Visser heeft een breed assortiment aan afzetkettingen van hoge kwaliteit, in verschillende materialen, kleuren en afmetingen. Bekijk snel ons brede aanbod afzetkettingen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Afzetketting gebruiken

Afzetkettingen zijn essentieel voor het creëren van veilige werkzones en het reguleren van verkeersstromen. Of het nu gaat om tijdelijke afbakeningen bij evenementen of bouwterreinen, of u een afzetketting gebruikt als permanente veiligheidsmaatregelen bij gebouwen; afzetkettingen bieden een flexibele oplossing. Bij Visser & Visser vindt u afzetkettingen in diverse kleuren, zoals het opvallende rood-wit of geel-zwart, die zorgen voor maximale zichtbaarheid in elke situatie.

Diverse lengtes en kleuren afzetkettingen

Uiteraard bieden wij in ons assortiment verschillende uitvoeringen van afzetkettingen aan. Om te beginnen met een lengte van 25 meter en 30 meter. Let op: de prijs verschilt met de lengte van de afzetketting. Voor sommige afzetkettingen geldt de prijs per 25 meter of 30 meter, terwijl wij andere afzetkettingen per strekkende meter verkopen. Naast verschillende lengtes zijn ook diverse kleurencombinaties verkrijgbaar. Zo hebben we onder andere een afzetketting geel-zwart of een afzetketting rood-wit. Bovendien hebben we ook een neutrale metalen afzetkettingen zonder kleur.

Assortiment afzetkettingen van Visser & Visser

Ons uitgebreide assortiment omvat afzetkettingen in verschillende materialen, zoals duurzaam staal, en kleuren, waaronder rood-wit en geel-zwart. Zoekt u specifieke bevestigingsmogelijkheden? Onze  afzetkettingen voor karabijnhaken bieden extra flexibiliteit voor elke toepassing. Deze karabijnhaken zijn los verkrijgbaar.

De juiste afzetketting kiezen

Het selecteren van de ideale afzetketting hangt af van uw specifieke behoeften. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een PVC afzetketting, een stalen afzetketting of een vuurverzinkte ketting, u bent bij Visser & Visser altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit. De afzetkettingen en karabijnhaken zijn niet geschikt om materiaal mee op te hijsen. Voor dat doel vindt u speciale hijskettingen zoals staalstroppen, voorlopers, drie- en viersprongen in ons assortiment hijs- en hefmiddelen.

Afzetketting kopen bij Visser & Visser

Wilt u een afzetketting kopen die staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid? Bij Visser & Visser vindt u wat u zoekt. Bestel de afzetketting gemakkelijk online via onze website. Voeg het door u gewenste product binnen enkele klikken aan uw virtuele winkelwagen toe. Klik vervolgens op bestelling afronden en ga over naar het betaalproces. Zodra de producten betaald zijn, gaat ons team voor u aan de slag en maken wij uw pakketje klaar voor de verzending. Door de snelle en betrouwbare levering kunt u uw bestelling binnen enkele werkdagen al op het door u gekozen afleveradres in ontvangst nemen.

Meer weten over ons assortiment?

Heeft u nog niet precies kunnen vinden waar u naar op zoek bent, of heeft u nog vragen over de afzetkettingen of andere afzetmaterialen uit het assortiment van Visser & Visser? Weet dat wij altijd voor u klaar staan om u te voorzien van een deskundig advies en het beantwoorden van uw vragen. Dankzij ruim 60 jaar vakervaring kunnen onze specialisten u alles over de afzetkettingen en andere afzetmaterialen in ons assortiment vertellen. Bovendien weten zij ook precies waarop u bij de aankoop van uw afzetkettingen moet letten. Ons deskundige team helpt u dan ook graag bij het maken van de juiste keuze, met advies op maat en aandacht voor uw specifieke wensen. Neem telefonisch contact op via 076 – 541 5073, of mail naar info@visserbreda.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen voor persoonlijk advies. Kies voor snelle, betrouwbare levering, uitstekende service en de beste kwaliteit, kies voor Visser & Visser!

 

p1938-doneerring

“kalibratie”