Hogedrukreinigers

Materieel efficiënt schoonspuiten? Is de bestrating toe aan een reinigingsbeurt? Dan ontkomt u niet aan een professionele hogedrukreiniger. Het vinden van een goede hogedrukreiniger is nog niet zo simpel; maar weinig hogedrukreinigers zijn voor professioneel gebruik. Bij Visser & Visser vindt u zeker een hogedrukreiniger die wel voldoet aan uw eisen!

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hogedrukreiniger voor het schoonspuiten van materieel

Een hogedrukreiniger is een van de belangrijkste reinigingsmachines die u buiten kunt gebruiken. Dat is zeker van belang als u rioleringswerkzaamheden wilt uitvoeren, maar ook voor hoveniers is een professionele hogedrukreiniger een onmisbare reinigingsmachine. Bij een hogedrukreiniger kunt u het zo gek maken als uw zelf wilt. Toch hoeft een hogedrukspuit voor professioneel gebruik niet de hele wereld te kosten. Reden waarom Visser & Visser Stihl hogedrukspuiten in het assortiment heeft opgenomen. Deze krachtige hogedrukreinigers zijn uitermate geschikt voor professioneel gebruik en toch gunstig in prijs. 

De kwaliteit van onze hogedrukreiniger

Visser & Visser doet er alles aan om uw klus zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hoe kan dit zonder kwalitatief goede producten? Wanneer u ervoor kiest om de beste hogedrukreiniger bij Visser & Visser te kopen, ervaart u ongetwijfeld allerlei voordelen tijdens het gebruik. Bovendien bent u verzekerd van de beste service. Wilt u een krachtige hogedrukreiniger kopen? Dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres!

De verschillende hogedrukreinigers bij Visser & Visser

Het is bij Visser & Visser mogelijk om een Stihl hogedrukreiniger RE 130 Plus te kopen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een Stihl hogedrukreiniger RE 163 Plus aan te schaffen. Beide hogedrukspuiten lijken in eerste instantie veel op elkaar, maar onderscheiden zich vooral op het gebied van werk- en systeemdruk. Daar waar de RE 130 plus tot 135 bar gaat, is de Stihl hogedrukreiniger RE 163 Plus met 150 bar net weer een stukje krachtiger. Een ander verschil is de watertemperatuur. De meeste modellen op de markt zijn koudwater hogedrukreinigers. De Stihl reinigers zijn zogenoemde warmwater hogedrukreinigers. Zo werkt de RE 130 Plus met een temperatuur tot 40 °C. De RE 163 Plus is met 60 °C zelfs een heetwater hogedrukreiniger te noemen. We raden u overigens altijd aan om zowel de productomschrijving als de specificaties goed door te nemen. Zo kunt u de producten het beste vergelijken en kiezen voor de beste hogedrukreiniger voor uw specifieke situatie. Ook voorkomt u eventuele misverstanden.

Hardnekkig vuil snel verwijderd

De Stihl hogedrukreinigers zijn voorzien van een krachtige rotorjet voor de reiniging van hardnekkig vuil op ongevoelige oppervlakken. Door de rotatiebeweging wordt de reinigende kracht van een geconcentreerde puntstraal met een groot oppervlakbereik gecombineerd. Heeft u te maken met gevoelige oppervlakken? Dankzij de vlakstraalsproeier met drukverstelling kunt u deze toch grondig reinigen. Met de draaibare straalbuis kunt u de hogedrukstraal optimaal aan elke arbeidssituatie aanpassen. Bovendien kunt u reinigingsmiddel aan de sproeistraal toevoegen dankzij de standaard meegeleverde sproeiset om extra hardnekkig vuil te verwijderen. Deze sproeiset is zeer eenvoudig op de straalbuis te bevestigen.

Vragen over een hogedrukreiniger van Visser & Visser

Heeft u vragen over een hogedrukreiniger of andere gereedschappen voor riolering van Visser & Visser? Gelukkig biedt onze klantenservice te allen tijde een oplossing. Ons team vol specialisten staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u uiteraard te adviseren waar dat kan en waar nodig. Ook wanneer u een hogedrukreiniger maar eenmalig nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt namelijk bij ons ook een hogedrukreiniger huren. Kijk bij ons complete verhuurprogramma voor meer informatie. Dat is de service van Visser & Visser!

Een hogedrukreiniger kopen bij Visser & Visser

Wilt u een hogedrukreiniger kopen? U kunt deze gemakkelijk bestellen via onze webshop. U plaatst uw nieuwe Stihl hogedrukreiniger in uw virtuele winkelmandje en rekent deze vervolgens in een betrouwbare online omgeving af. Ons team gaat hierna aan de slag om de hogedrukreiniger zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Voor u het weet, kunt u met uw volgende klus beginnen waarbij uw nieuwe hogedrukspuit hoe dan ook van pas gaat komen. Veel succes!

 

 

p1938-doneerring

“kalibratie”