Waterslangen

Zoekt u een waterslang? Bij Visser & Visser vindt u vinylslangen, maar ook waterslangen van Tricoflex in het assortiment. Kiest u voor gemak? Kijk dan eens bij de zelf oprolbare waterslanghaspels. Waar u ook een waterslang voor nodig heeft, bij Visser & Visser vindt u altijd geschikt exemplaar. Koop dus nu uw waterslang bij Visser & Visser!

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Diverse soorten waterslangen

U hebt bij ons de keuze uit twee verschillende type waterslangen. Beide slangen hebben hun eigen specificaties en zijn te gebruiken voor thuis en professioneel gebruik.

Vinylslang

De vinylslang bestaat uit blauw PVC materiaal met een polyester binnenlaag. De waterslang wordt veel gebruikt in combinatie met vijvers of vijverpompen. De slang is plat oprolbaar en heeft daardoor niet veel opbergruimte nodig. Daarnaast is de waterslang UV- en ozonbestendig. Hierdoor gedijt hij uitstekend onder verschillende weersomstandigheden. De vinylslang is door zijn sterke materiaal voor veel gebruiksdoeleinden geschikt.

Tricoflex slang

Visser & Visser heeft ook de Tricoflex waterslang in het assortiment. De Tricoflex slang is opgebouwd uit vier lagen en beschikt over een PVC tussenlaag. Dit zorgt voor een flexibele slang, die niet snel zal gaan knikken. De buitenkant van de Tricoflex slang is UV-gestabiliseerd, waardoor ook deze in verschillende weersomstandigheden gebruikt kan worden. De waterslang heeft een groot gebruiksgemak en is zowel voor thuis als in werksituaties uitstekend te gebruiken.

Rol uw slang binnen no-time op

Naast de verschillende waterslangen biedt Visser & Visser ook handige waterslang accessoires aan. Zo hebben we handige waterslanghaspels in ons assortiment. Met deze haspels rolt u uw slang snel en eenvoudig op. Maak een keuze tussen een haspel die 20 of 40 meter waterslang kwijt kan. De haspels beschikken ook over een muurhaspel, waardoor u deze gemakkelijk aan de muur kunt ophangen. Voor het maximaal bereik is de waterslanghaspel 180 graden draaibaar.

Waterslang kopen bij Visser & Visser

Voor het kopen van een nieuwe waterslang bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. U hebt de keuze tussen een vinylslang of Tricoflex waterslang. Bij ons profiteert u niet alleen van de scherpste prijzen, maar ook van een uitstekende service. Plaats uw waterslang en/of haspel in het winkelwagentje en afhankelijk van de voorraad heeft u deze binnen drie werkdagen al in huis. Bij ons bent u verzekerd van topkwaliteit, waardoor de waterslang een jarenlange levensduur heeft. Koop dus nu uw waterslang bij Visser & Visser!

Vragen?

Heeft u nog vragen over onze producten? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Doordat we al meer dan 50 jaar ervaring hebben in dit vakgebied, kunnen we u in iedere situatie voorzien van persoonlijk advies. U kunt ons bereiken op 076 541 5073 voor direct advies. Ook mag u ons een e-mail sturen op info@visserbreda.nl. We staan u graag te woord!

 

p1938-doneerring

“kalibratie”