Waterslangen

Het vinden van een passende waterslang kan best lastig zijn. Niet alleen komt het per persoon erg precies hoe zo’n waterslang eruit ziet, maar ook zien we op de markt veel kwalitatief slechte waterslangen aangeboden worden. Gelukkig bent u bij Visser & Visser terecht gekomen, want bij ons vindt u hoe dan ook een geschikte waterslang voor uw komende project of klus. De service van Visser & Visser is om ‘u’ tegen te zeggen en de kwaliteit van onze producten is vanzelfsprekend goed. Wie slim is, schaft een waterslang aan bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De kwaliteit van onze waterslang

We vinden het bij Visser & Visser erg belangrijk dat al onze producten kwalitatief goed zijn. U weet natuurlijk nooit onder welke omstandigheden u een reguliere- of een flexibele waterslang gaat gebruiken en daarom moet de kwaliteit simpelweg goed zijn. U hoeft zich bij Visser & Visser gelukkig geen zorgen te maken over eventuele schade of slijtage, want al onze producten worden gemaakt van de beste materialen. Wie kiest voor kwaliteit, kiest voor een waterslang van Visser & Visser!

De verschillende waterslangen van Visser & Visser

Wanneer u een kijkje neemt op onze website, zal het u ongetwijfeld opvallen dat er een aantal verschillende waterslangen wordt aangeboden. Deze keuze is gemaakt, omdat elke klant weer een voorkeur heeft aan een andere waterslang dan een andere klant. De verschillende waterslangen kenmerken zich vooral door hun afmetingen, verschillende aanzuigkorven en vooral diameter. Zo is een waterslang tricoflex niet te vergelijken met een flexibele waterslang. Naast de verschillende waterslangen, vindt u bij Visser & Visser ook een zogeheten haspel voor waterslang. Deze zijn verkrijgbaar in een 40 meter- en een 20 meter variant. Wanneer u daadwerkelijk een waterslang aan gaat schaffen, raden we u aan om zowel de productomschrijving als de -specificaties te bekijken. Dit voorkomt misverstanden op termijn!

Vragen, opmerkingen of problemen met een flexibele waterslang van Visser & Visser

Het kan natuurlijk best voorkomen dat u om de één of andere reden wat vragen, opmerkingen of problemen heeft omtrent een waterslang van Visser & Visser. Gelukkig biedt onze klantenservice u altijd een oplossing. Ons vriendelijke team staat voor u klaar om al uw vragen over waterslangen of slangen en toebehoren te beantwoorden, uw problemen te verhelpen en u uiteraard te adviseren waar dat kan en waar nodig. Dat is de service van Visser & Visser!

Een waterslang kopen bij Visser & Visser

U kunt uw waterslang eenvoudig online bestellen. U plaatst uw nieuwe waterslang simpelweg in uw virtuele winkelmandje en rekent deze vervolgens in een betrouwbare online omgeving af. Ons team gaat hierna aan de slag om uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u te bezorgen. Voor u het weet, kunt u met uw volgende klus beginnen waarbij uw nieuwe waterslang hoe dan ook van pas gaat komen. Veel succes met uw volgende klus!

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

husqvarna-k1-pace