Waterslanghaspel zelf-oprolbaar 40 m

Artnr
r192

  • Muurhaspel voor waterslang
  • 180 graden draaibaar voor maximaal bereik
  • Inclusief 40 meter knikvrije slang, zelf oprolbaar
  • Tuinspuit met verstelbare straal, slangstuk en slangkoppelstuk met waterstop
  • Toevoerslang met 3/4" en 1/2" kraanaansluiting

Waterslanghaspel, 40m slang, automatisch intrekbaar

Dankzij de 40 meter knikvrije slang heeft u met deze waterslanghaspel een groot bereik. Ook het feit dat deze waterslanghaspel 180 graden draaibaar is, draagt daar aan bij. De compacte muurhaspel is eenvoudig te bevestigen aan iedere muur, maar kan natuurlijk ook in de werkbus worden opgehangen. De slang is zelf oprolbaar. Zoals u gewend bent van de producten van Visser & Visser is ook deze waterslanghaspel van superieure kwaliteit, dus zeker ook geschikt voor intensief en professioneel gebruik. Zo is het oprolmechaniek degelijk gemaakt, waardoor de slang snel en zonder te haperen oprolt. In opgerolde toestand neemt deze tuinslang box bijzonder weinig plaats in.

Tuinslang met muurhaspel, tuinspuit en slangkoppelstuk

Verder is deze waterslanghaspel uitgerust met een tuinspuit inclusief verstelbare straal en 2 meter toevoerslang. Deze kunt u verlengen met iedere willekeurige tuinslang met een diameter van 12,5 mm en is geschikt voor een 3/4" en 1/2" kraanaansluiting. Een extra slangstuk en slangkoppelstuk met waterstop, maakt deze waterslanghaspel zelf oprolbaar compleet.

Muurhaspel ideaal voor buiten of in de werkplaats

Dankzij het robuuste ontwerp is deze tuinslanghaspel ideaal om buiten op te hangen. Het schoonspuiten van uw auto, bus of bestrating is dan zo gebeurd. Maar ook in de werkplaats komt deze waterslanghaspel door zijn compacte formaat goed tot zijn recht.

Vindt u een waterslanghaspel met 40 meter tuinslang te veel van het goede? Visser & Visser heeft ook een professionele muurhaspel met 20 meter slang in het assortiment.

Specificaties

Specificaties
Lengte 40 m
Kraanaansluiting 3/4" / 1/2"
Draaibereik 180°

p1938-doneerring

“kalibratie”