Putscheppen

Bent u op zoek naar een putschep? Dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Bij ons vindt u verschillende putscheppen in het assortiment. Zo kunt u een keuze maken tussen een ronde en vierkante putschep. Beide zijn ze voorzien van een lange steel, zodat u eenvoudig het bezinksel van afvalputten en riolen kunt verwijderen. Zónder dat u daarbij vieze handen krijgt. Bent u benieuwd hoe u de putschep gebruikt en welke wij aanbieden? Lees dan snel verder!

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waar gebruikt u de schep voor?

De naam van de schep zegt het al: een putschep wordt gebruikt om een put of straatkolk leeg te scheppen. Het zijn niet de meest leuke klussen, maar wel noodzakelijk. Een putschep helpt u met deze klus. Met een putschep heeft u de meest simpele en effectieve oplossing in huis om de put schoon te maken. Denk aan het verwijderen van bladeren, zand, papier, of ander vuil dat met het regenwater wordt meegevoerd. Hierdoor voorkomt u eventuele overstromingen of wateroverlast.

Hoe gebruikt u een putschep?

Een putschep is eenvoudig in gebruik. Zorg er allereerst voor dat u het opvangbankje open heeft staan. Vervolgens laat u de putschep zakken in de put. Als de u de bodem heeft bereikt, gebruikt u de hendel om de opvangbak te sluiten en het afval op te rapen. Vervolgens trekt u de putschep terug en loost u al het afval in een bijbehorende afvalbak. Met een putschep maakt u dus op een veilige én hygiënische manier alle putjes schoon.

De vormen van onze scheppen

Bij Visser & Visser vindt u twee verschillende vormen putscheppen. De eerste variant die we aanbieden, is de ronde variant. Het voordeel van een ronde putschep is dat deze makkelijk door de put te manoeuvreren is. U hebt de keuze tussen een diameter van 9, 13 of 20 centimeter.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor een vierkanten putschep. Het voordeel van deze schep is de grotere inhoud. Hierdoor kunt u meer afval in één keer oprapen. De vierkante putschep heeft een diameter van 15 of 20 centimeter. De lengte van de steel is 1,5 meter, zodat u zonder uw lichaam veel te belasten, makkelijk diep het vuil kan verwijderen.

Bij Visser & Visser profiteert u van putscheppen van de beste materialen. U hoeft zich daarom geen zorgen te maken over slijtage of een korte levensduur. Wij staan namelijk garant voor kwaliteit!

Putschep kopen bij Visser & Visser

Voor het kopen van een putschep helpt Visser & Visser u graag verder! Bij ons kunt u kiezen uit verschillende modellen met verschillende afmetingen. Zo weten we zeker dat u altijd de juiste keuze maakt. Iedere putschep is gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat een lange levensduur is gegarandeerd. Schaft u uw putschep vandaag nog aan? Dan ontvangt u deze binnen drie werkdagen al op uw afleveradres. En dat voor de állerscherpste prijzen! Koop dus nu uw putschep bij Visser & Visser!

Vragen?

Heeft u nog vragen over onze producten? Dan kunt u gerust contact opnemen met één van onze specialisten. Iedere werkdag staan ze klaar om u te voorzien van persoonlijk advies. U kunt ons een e-mail sturen op info@visserbreda.nl. Hebt u liever direct advies? Bel ons dan op 076 541 5073. We staan u graag te woord!

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

“galabau-visserbreda