Putscheppen

Een putschep nodig? Visser & Visser heeft verschillende putscheppen, ook wel kolkscheppen genoemd, in het assortiment. U kunt kiezen voor een ronde of juist vierkante putschep. Beide beschikken over een lange steel, zodat u afvoerputten en riolen makkelijk – en zonder vieze handen - kunt schoonmaken. Koop nu uw putschep bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waar gebruikt u de putschep voor?

Loopt een put of kolk niet goed door? Vaak is vuil hiervan de oorzaak. Denk aan bladeren, zand, papier, of ander vuil dat met het regenwater wordt meegevoerd. Dit zit dan meestal zo diep, dat u er met een gewone schep niet bij kunt. Een putschep is dan ideaal voor dit soort klussen. Want zoals de naam van de schep al zegt: een putschep is speciaal ontworpen om een put of straatkolk leeg te scheppen. Dat zijn nou niet de meest leuke klussen, maar wel noodzakelijk. Een putschep maakt het er in elk geval een stuk makkelijker op. Met een kolkschep heeft u de meest simpele en effectieve oplossing in huis om putten schoon te maken. Hierdoor voorkomt u eventuele overstromingen of wateroverlast.

Hoe gebruikt u een putschep?

Een putschep is eenvoudig in gebruik. Zorg er allereerst voor dat u het opvangbankje open heeft staan. Vervolgens laat u de putschep zakken in de put. Als de u de bodem heeft bereikt, gebruikt u de hendel om de opvangbak te sluiten en het afval op te scheppen. Vervolgens trekt u de kolkschep terug en loost u al het afval in een bijbehorende afvalbak. Met een putschep maakt u dus op een veilige én hygiënische manier alle putjes schoon.

Natuurlijk moet de put voor het schoonmaken wel open zijn. Daarom vindt u bij Visser & Visser ook verschillende putdekselhaken om het putdeksel makkelijk te verwijderen.

De vormen van onze kolkscheppen

Bij Visser & Visser vindt u twee verschillende vormen putscheppen. De eerste variant die we aanbieden, is de putschep rond. Het voordeel van een ronde putschep is dat deze makkelijk door de put te manoeuvreren is. U heeft de keuze tussen een diameter van 9, 13 of 20 centimeter.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor de putschep vierkant. Deze is vooral handig wanneer u vierkante kolken of putten leeg wilt scheppen. Het voordeel van deze vierkante putschep is bovendien dat deze meer inhoud heeft. Hierdoor kunt u meer afval in één keer opscheppen. De vierkante kolkschep is er in de maten van 15 of 20 centimeter. De lengte van de steel is 1,5 meter. Hierdoor kunt u ook het diepliggende vuil makkelijk verwijderen, zonder dat het u veel lichaamsinspanning kost.

Bij Visser & Visser vindt u putscheppen van de beste materialen in het assortiment. U hoeft zich daarom geen zorgen te maken over slijtage of een korte levensduur. Wij staan namelijk garant voor kwaliteit!

Putschep kopen bij Visser & Visser

Voor het kopen van een putschep helpt Visser & Visser u graag verder! Of u nu kiest voor de putschep rond of de putschep vierkant, een klein model of juist een extra groot formaat: bij Visser & Visser vindt u altijd wel een schep die voor uw klus geschikt is. Iedere kolkschep is gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat u verzekerd bent van een lange levensduur. Schaft u uw putschep vandaag nog aan? Dan ontvangt u deze binnen drie werkdagen al op uw afleveradres. En dat voor de állerscherpste prijzen! Koop dus nu uw putschep bij Visser & Visser!

Vragen?

Heeft u nog vragen over onze kolkscheppen of andere producten die nodig zijn voor de aanleg of onderhoud van riolering? Neem dan snel contact op met één van onze specialisten. Iedere werkdag staan ze klaar om u te voorzien van persoonlijk advies. U kunt ons een e-mail sturen op info@visserbreda.nl. Heeft u liever direct contact? Bel ons dan op 076 541 5073. We staan u graag te woord!

 

p1938-doneerring

“kalibratie”