KALIBRATIE

Kalibratie meetapparatuur

Herkent u dit? De bouwlaser staat altijd achterin de bedrijfsauto, waarmee u regelmatig over hobbelig terrein rijdt. Nu kunnen onze lasers en andere meetapparatuur zeker tegen een stootje, maar toch kan er op een gegeven moment een afwijking ontstaan. Om scheve muren, verkeerd afschot of andere missers te voorkomen, moet een laser dan ook elk jaar gekalibreerd worden, zodat deze weer voldoet aan de fabrieksstandaarden. Bij Visser & Visser bent u aan het juiste adres voor kalibratie, onderhoud en reparatie van alle lasers, GPS- en andere meetapparatuur.

PLAN ZELF GEMAKKELIJK UW ONDERHOUD IN.

Maak verder kennis met ons team en plan een afspraak. De koffie staat klaar.

Plan een afspraak

ALTIJD EEN EXPERT AANWEZIG

Wij werken met goed opgeleid personeel dat beschikt over de juiste certificaten om (NEN-3140) keuringen op meetapparatuur en (Industrial Scientific) gasdetectoren uit te kunnen en mogen voeren. De kennis wordt up-to-date gehouden door deelname aan cursussen bij gerenommeerde fabrikanten als Spectra, Topcon, Hatech Gasdetectie en Nestle.

Onze reparatie- en kalibratieafdeling wordt bemand door twee vaste krachten, die in hectische tijden worden ondersteund door een flexibele maar eveneens professionele reparateur. Zo is er altijd iemand aanwezig.

MAKKELIJK EN EENVOUDIG ZELF HET ONDERHOUD INPLANNEN

Bij Visser & Visser vinden wij korte lijnen en snel schakelen belangrijk. U kunt via onze website zelf eenvoudig het onderhoud aan uw meetapparatuur aanmelden. Wij nemen dan contact met u op om een definitieve afspraak in te plannen. De communicatie verloopt via een vaste contactpersoon die u op de hoogte houdt van de status van kalibratie en eventuele reparatie. Veel onderhoudswerkzaamheden worden tijdens de vakantieperiodes uitgevoerd, zodat uw werkzaamheden niet onderbroken hoeven worden. Juist in die periodes zorgt Visser & Visser dan ook dat er voldoende capaciteit op de serviceafdeling aanwezig is.

Plan een afspraak

VERHUUR

Wij streven ernaar de apparatuur binnen een week weer te retourneren. Terwijl onze servicedienst uw eigen apparaat herstelt of het periodieke onderhoud uitvoert, kunt u ook bij ons terecht voor vervangend gereedschap via onze verhuurafdeling.

Overigens voeren wij altijd een standaard kalibratie uit voordat wij een laser aan u leveren of verhuren!

Verhuur

UW WERKZAAMHEDEN KUNNEN ALTIJD DOORGAAN

p1938-doneerring

“kalibratie”