Slangkoppelingen

Verschillende slangonderdelen verbinden? Dat kan met een slangkoppeling. Dankzij de slangkoppeling kunt u de verschillende onderdelen eenvoudig ontkoppelen, terwijl de verbinding waterdicht blijft. Bij Visser & Visser vindt u een ruim assortiment aan slangkoppelingen van top kwaliteit. Koop dus vandaag nog uw slangkoppeling bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De verschillende slangkoppelingen van Visser & Visser

In het assortiment van Visser & Visser vindt u een groot aantal slangkoppelingen voor alle soorten waterslangen. Zo kunt u kiezen voor een Storz slangkoppeling met binnendraad of juist een buitendraad. Deze zijn in diverse afmetingen beschikbaar. Ook voor een verloopkoppeling of nokkoppeling van Storz, bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Gaat uw voorkeur uit naar een robuuste messing Geka slangkoppeling? Ook daarvan vindt u verschillende modellen in ons assortiment. 

De breed toepasbare Storz slangkoppeling

De Storz slangkoppelingen uit het assortiment van Visser & Visser zijn over het algemeen van hoogwaardig aluminium vervaardigd. Enkele koppelingen, zoals de Storz slangkoppeling knie 90° nr. 92 1 1/2", is van verzinkt gietijzer. Kenmerkend voor Storz koppelingen is dat ze  eenvoudig, snel en veilig te koppelen en te ontkoppelen zijn. Steek de nokdelen in elkaar, draai ze vervolgens een kwartslag en de koppelingen zijn met elkaar verbonden.

Een ander voordeel van deze professionele koppeling is dat ze symmetrisch zijn. Dat wil zeggen de Storz koppelingen identiek zijn, en zijn dus niet specifiek ‘mannelijk’ of ‘vrouwelijk’. 

Storz koppelingen worden vaak toegepast in de industrie, bouw en landbouw. Dankzij de maximale werkdruk - die in de meeste gevallen 16 bar is - zijn Storz slangkoppelingen geschikt voor zuig- en persleidingen. Ook worden Storz koppelingen vaak gebruikt in combinatie met plat oprolbare slangen en brandslangen. Storz slangkoppelingen worden daarom ook wel brandweerkoppelingen genoemd.

Geka slangkoppelingen voor professioneel gebruik

Naast de verschillende Storz slangkoppelingen, vindt u bij Visser & Visser ook een aantal koppelingen van het merk Geka. Deze Geka slangkoppelingen zijn in messing uitgevoerd, van zware kwaliteit. Logisch dat veel professionals zweren bij een Geka slangkoppeling. Dankzij het snelkoppelsysteem is het mogelijk om eenvoudig een degelijke waterslangverbinding maken. De Geka slangkoppelingen zijn er in verschillende uitvoeringen: met binnendraad, buitendraad of slangpilaar.

Slangkoppeling kopen?

Bent u op zoek naar een slangkoppeling om verschillende slangonderdelen makkelijk en veilig met elkaar te verbinden? Dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Voeg de slangkoppeling van uw keuze snel en gemakkelijk toe aan uw winkelmandje. Heeft u nog meer wensen op het gebied van slangen en toebehoren of riolering? Bij Visser & Visser vindt u alles wat u nodig heeft onder één dak. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, komen wij direct in actie om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Omdat wij veel producten direct uit voorraad leveren, is dat vaak al binnen enkele werkdagen!

Vragen? Wij adviseren u graag!

Komt u er niet uit en of heeft u vragen over een van de producten uit ons ongekend ruime assortiment? Visser & Visser heeft meer dan 50 jaar ervaring in deze branche. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Aarzel dus niet en neem contact op met onze medewerkers! Bel naar 076 541 5073, wij staan u met veel plezier te woord. Liever per mail? Stuur dan een bericht naar info@visserbreda.nl

 

p1938-doneerring

“kalibratie”