Steigers

Een steiger, essentieel voor bouw- en renovatiewerkzaamheden, biedt een stabiel en veilig platform voor allerlei werkzaamheden op hoogte. Visser & Visser levert bouwsteigers waarbij u verzekerd bent van kwaliteit en veiligheid. Wilt u een bouwsteiger kopen? Bij Visser & Visser vindt u de beste steigers, herkenbaar aan hun duurzaamheid en gebruiksgemak.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 26

Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-24 van 26

  Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  De voordelen van een steiger

  Het aanschaffen van een steiger heeft grote voordelen. Het geeft u namelijk veel meer stabiliteit bij het werken op grote hoogte. Een steiger staat stevig en stabiel en biedt veel opslagruimte. Zo kunt u eenvoudig het gereedschap, de bouwmaterialen of de verf mee de hoogte in nemen. Bij een ladder gaat dit bijvoorbeeld al veel lastiger. Een steiger is gemakkelijk op- en af te bouwen en kan zelfs op maat aan u geleverd worden. Daarnaast kunt u de steiger makkelijk op uw ideale hoogte instellen. Ideaal dus om te gebruiken bij uw bouw-, onderhoud-, schilder-, renovatie- en reinigingswerkzaamheden.

  Ons assortiment steigers

  Elke bouwtaak vereist een specifieke soort steiger. Bij Visser & Visser vindt u een breed scala aan steigers, geschikt voor uiteenlopende projecten. Van rolsteigers tot vouwsteigers, ons assortiment biedt voor elke taak de juiste oplossing. Alle steigers zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Of u nu een steiger wilt kopen voor een groot bouwproject of een compacte vouwsteiger zoekt voor kleinere klussen, bij Visser & Visser vindt u wat u nodig heeft. Wilt u weten welke steiger het best bij uw project past? Ons team van deskundigen staat altijd klaar om u te voorzien van advies op maat, gebaseerd op onze jarenlange ervaring.

  Een rolsteiger of een vouwsteiger: de verschillen

  Het verschil tussen een vouwsteiger en rolsteiger is dat een vouwsteiger sneller op en af te bouwen is. Ook zijn vouwsteigers een compacte en flexibele oplossing voor binnenwerkzaamheden. Een rolsteiger is echter robuuster en staat daardoor steviger. Daar waar een vouwsteiger maar gebruikt kan worden voor klussen tot 7,5 meter, kan een rolsteiger tot grotere hoogtes worden opgebouwd. De rolsteiger voldoet aan de strengste veiligheidseisen en kan zowel bij werkzaamheden aan de grotere bedrijfspanden, als bij particulieren ingezet worden. Uiteraard voldoen ook de vouwsteigers aan de geldende NEN-regelingen. Doordat deze zijn voorzien van een antislipprofiel, worden ze niet glad wanneer ze met water in contact komen. Door de dubbelgeremde wielen blijft de steiger altijd stabiel staan en is deze eenvoudig naar verschillende plekken te rijden.

  Veiligheid voorop: hoe gebruik je een steiger

  Bij Visser & Visser draait alles om veiligheid. Het correct opzetten en gebruiken van een steiger is cruciaal om ongevallen te voorkomen. Wij bieden niet alleen steigers van de beste kwaliteit, maar ook essentiële informatie en training over het veilig gebruik ervan. Onze experts zijn altijd beschikbaar om u meer te vertellen over het veilig werken met steigers, zodat u met een gerust hart aan de slag kunt.

  Steiger kopen bij Visser & Visser

  Wilt u een bouwsteiger kopen, dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Wij bieden kwalitatieve en robuuste vouw- en rolsteigers aan. Daarnaast kunnen wij u ook voorzien van alle steigeraccessoires. Denk aan diverse koppelingen, voet- en muurplaten, steigerbuizen en meer. Wanneer u deze bij Visser & Visser aanschaft, profiteert u van verschillende voordelen. Zo hebben we al meer dan 60 jaar ervaring en vindt u bij ons alles onder één dak.

  Bestel uw steiger bij Visser & Visser

  Bent u klaar om een steiger te bestellen? Bij Visser & Visser maken we het u gemakkelijk; u kunt gewoon online uw bestelling plaatsen. Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie over onze bouwsteigers of andere bouw producten? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Ze geven u graag vakkundig advies. U kunt ons bereiken op 076 – 541 5073 of door een e-mail te sturen naar info@visserbreda.nl. We helpen u graag verder! Kies voor de deskundigheid en snelle, betrouwbare levering van Visser & Visser voor al uw steigermateriaal!

   

  p1938-doneerring

  “kalibratie”