Steigers

Voor kwalitatieve steigers moet u bij Visser & Visser zijn. U heeft bij ons de keuze uit vouwsteigers en bouwsteigers, verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Daarnaast bieden we ook handige accessoires aan, waardoor u altijd over het juiste materiaal beschikt bij uw bouwproject. De steigers voldoen aan de laatste veiligheidseisen en zijn erg gebruiksvriendelijk. Met de vouwsteigers en bouwsteigers kunt u iedere klus op hoogte uitvoeren. Bent u benieuwd naar het complete aanbod? Bekijk dan nu deze pagina over onze steigers.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 26

Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-24 van 26

  Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  De voordelen van een steiger

  Het aanschaffen van een steiger heeft grote voordelen. Het geeft u namelijk veel meer stabiliteit bij het werken op grote hoogte. Een steiger staat stevig en stabiel en biedt veel opslagruimte. Zo kunt u eenvoudig het gereedschap, de bouwmaterialen of de verf mee de hoogte in nemen. Bij een ladder gaat dit bijvoorbeeld al veel lastiger. Daarnaast kunt u de steiger makkelijk op uw ideale hoogte instellen. Deze is gemakkelijk op- en af te bouwen en kan zelfs op maat aan u geleverd worden. Een steiger is dus ideaal om te gebruiken bij uw bouw-, onderhoud-, schilder-, renovatie- en reinigingswerkzaamheden.

  Een vouwsteiger

  Bij Visser & Visser is de vouwsteiger een van de types waar u uit kunt kiezen. Deze zijn uitermate geschikt om op een veilige manier op hoogte te werken. De vouwsteigers voldoen aan de geldende NEN-regelingen en zijn voorzien van een antislipprofiel. Hierdoor worden ze ook niet glad wanneer ze met water in contact komen. Door de dubbelgeremde wielen blijft de steiger altijd stabiel staan en is deze eenvoudig naar verschillende plekken te rijden.

  Een rolsteiger of een vouwsteiger: de verschillen

  Het verschil tussen een vouwsteiger en rolsteiger is dat een vouwsteiger sneller op en af te bouwen is. Een rolsteiger is echter robuuster en staat daardoor steviger. Daar waar een vouwsteiger maar gebruikt kan worden voor klussen tot 7,5 meter, kan een rolsteiger tot grotere hoogtes worden opgebouwd. De rolsteiger voldoet aan de strengste veiligheidseisen kan daarom zowel bij werkzaamheden aan de grotere bedrijfspanden, als bij particulieren ingezet worden.

  Steiger kopen bij Visser & Visser

  Voor het kopen een steiger bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Wij bieden kwalitatieve en robuuste vouw- en rolsteigers aan. Daarnaast kunnen wij u ook voorzien van alle steigeraccessoires. Denk aan diverse koppelingen, voet- en muurplaten, steigerbuizen en meer. Wanneer u deze bij Visser & Visser aanschaft, profiteert u van verschillende voordelen. Zo hebben we al meer dan 50 jaar ervaring en vindt u bij ons alles onder één dak. Met onze betrouwbare levering heeft u uw steigermateriaal vaak binnen enkele werkdagen al op uw afleveradres. Koop dus nu uw steiger bij Visser & Visser!

  Vragen of meer informatie?

  Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie over onze bouw producten? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Iedere werkdag en op zaterdagmorgen geven ze u graag vakkundig advies. U kunt ons bereiken op 076 – 541 5073 of door een e-mail te sturen naar info@visserbreda.nl. We helpen u graag verder!

   

  p1938-doneerring

  “kalibratie”