Gereedschapskisten

Als u op zoek bent naar een goede gereedschapskist om al uw benodigde gereedschap veilig in te vervoeren, is het goed dat u bij Visser & Visser terecht bent gekomen. Bij Visser & Visser vindt u veel verschillende gereedschapskisten van verschillende formaten. Alle producten van Visser & Visser zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Zo kunt u uw gereedschap veilig opbergen en hoeft u zich geen zorgen te maken over zaken als schade en slijtage. Kortom, uw gereedschapskist kopen? Dat doet u bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een gereedschapskist van Visser & Visser

Bij Visser & Visser vindt u verschillende gereedschapskisten, zodat u altijd voor iedere klus de juiste gereedschapskist kunt vinden. Een gereedschapskist moet een veilige basis vormen voor al uw gereedschap. Onze gereedschapskisten zijn daarom stuk voor stuk van topkwaliteit en zijn natuurlijk bestand tegen de zware omstandigheden op de bouwplaats. Wilt u uw gereedschap meenemen naar een klus? Kies dan voor zo’n ruime portable gereedschapskist. Deze gereedschapskisten zijn niet alleen goed te dragen, maar bieden ook de ruimte aan al het gereedschap dat u nodig heeft.

De verschillende gereedschapskisten van Visser & Visser

Visser & Visser vindt u veel verschillende gereedschapskisten. Onze gereedschapskisten zijn onder te verdelen in kleur, formaat, gewicht en materiaal. Komt u er ondanks de uitgebreide informatie op onze website toch niet helemaal uit? Maakt u zich vooral geen zorgen. U kunt via onze website eenvoudig contact opnemen met onze deskundige medewerkers. Wij doen er alles aan om u altijd van voldoende informatie en advies te voorzien! Uw gereedschapskist kopen, doet u daarom bij Visser & Visser! Wij geven u hieronder graag meer informatie over de verschillende gereedschapskisten op onze website.

Meerdelige gereedschapskist metaal

De gereedschapskist metaal is er zowel als vijfdelige als tweedelige variant. Uiteraard biedt de vijfdelige gereedschapskist metaal meer ruimte dan de tweedelige variant. Dankzij de handige  vakverdeling en de uitneembare inzetbak, kunt u uw gereedschap zo indelen dat u het altijd voor handen heeft. De meerdelige gereedschapskist metaal is dan ook ideaal om mee te nemen.

Toolbox geel

Ook de toolbox (gele variant op onze website) is uitermate geschikt om mee te nemen. De gereedschapskist heeft namelijk zijhandgrepen. Daarnaast is de toolbox een lichtgewicht gereedschapskist en is het deksel dubbelwandig en makkelijk afsluitbaar.

Gereedschapskist Fisher

De open kist van Fisher op onze website is een fijn model wanneer u op zoek bent naar een gereedschapskist die gemakkelijk toegankelijk is. Zo kan een open kist bijvoorbeeld gebruikt worden als u op een bepaalde plek op een locatie aan de klus moet en u niet al te veel gereedschap nodig heeft. Deze open gereedschapskist heeft een opvallend rode kleur waardoor u deze op een rommelige bouwplaats niet meer over het hoofd ziet.

Gereedschap vervoeren op de auto

In het assortiment op onze website vindt u een model dat op een auto geplaatst kan worden. Dit model is 180cm of 200cm lang. Kenmerkend voor deze gereedschapskisten is dat ze onverwoestbaar sterk zijn en dus een ongekend lange levensduur hebben. Ze zijn niet alleen slag- en stootvast, ook voor lekkage hoeft u niet bang te zijn. Ze zijn zelfs bestand tegen chemische stoffen. Deze gereedschapskisten voor op de auto zijn dus ideaal als u vaak grote klussen heeft waar u veel gereedschap gebruikt.

 

Ook ijzerwaren en gereedschappen koopt u bij Visser & Visser

In principe schaft u de gereedschapskist leeg aan, zodat u deze naar wens kunt inrichten met de juiste gereedschappen en ijzerwaren. Bij Visser & Visser vindt u een ruim assortiment aan de beste kwaliteitsproducten.

Vragen, opmerkingen of wilt u advies over een gereedschapskist?

Het assortiment is zo uitgebreid, dat wij het ons goed kunnen voorstellen dat u vragen of opmerkingen heeft, of graag advies ontvangt over een gereedschapskist. Gelukkig heeft Visser & Visser al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche. Wij hebben dan ook altijd wel een antwoord, oplossing of passend advies voor u. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met onze specialisten. Zo bent u er straks zeker van dat uw nieuwe gereedschapskist geschikt is voor uw volgende project!

Een gereedschapskist kopen bij Visser & Visser

Wanneer u een geschikte gereedschapskist heeft kunnen vinden, is deze eenvoudig toe te voegen aan uw virtuele winkelmandje. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, gaan we direct aan de slag om uw nieuwe gereedschapskist zo snel mogelijk bij u af te leveren. Onze levertijden zijn kort, dus u uw bestelling binnen enkele werkdagen verwachten. Uw nieuwe gereedschapskist kopen? Dat doet u bij Visser & Visser!

 

collect-afvalbakken-visserbreda

nemo-grabo