Tegelklemmen

De zoektocht naar een geschikte tegelklem voor uw volgende klus, wordt over het algemeen als best lastig ervaren. Dat is niet zo gek, want tegelklemmen zijn te koop in erg veel verschillende soorten en maten. Als dat nog niet genoeg was, wordt een tegelklem ook nog eens enorm vaak aangeboden. Waarom is dit een probleem? Vooral omdat kwaliteit en kwantiteit dan erg van elkaar afwijken. Gelukkig bent u daarom bij Visser & Visser terecht gekomen. Hier vindt u meer dan genoeg geschikte tegelklemmen en hoeft u zich ook geen zorgen te maken over eventuele schade of slijtage. Service en kwaliteit zijn twee termen die dikgedrukt in het woordenboek van Visser & Visser staan!

Tegelklemmen

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De kwaliteit van een tegelklem

Visser & Visser hecht erg veel waarde aan de kwaliteit van de producten die worden aangeboden. Zo mag het simpelweg niet gebeuren dat er iets kapot gaat wanneer u die tegelklem nét even nodig heeft. Kwaliteit en service staan bij Visser & Visser voorop en dat ziet u terug in onze eindproducten. Zowel onze reguliere tegelklem als onze mechanische- en hydraulische tegelklem zijn van een kwalitatief hoog niveau!

De verschillende tegelklemmen van Visser & Visser

Wanneer u een kijkje neemt op onze website, zal het u ongetwijfeld opvallen dat er een flink aantal verschillende tegelklemmen wordt aangeboden. Niet alleen vindt u een mechanische tegelklem, maar ook vindt u ongetwijfeld een reguliere- en misschien zelfs hydraulische tegelklem. Onze tegelklemmen verschillen onderling vooral van elkaar doordat de verstelbare klemopening hier en daar wat varieert. Ook moet u goed letten op de lengte van de klembalk, de maximale draaglast en misschien zelfs wel de inwendige klemhoogte. Gezien het feit dat deze per tegelklem verschillend zijn, raden we u te allen tijde aan om zowel de productomschrijving als de -specificaties door te nemen. Dit voorkomt eventuele misverstanden en verrassingen naarmate de tijd vordert!

Vragen, opmerkingen of problemen met een tegelklem van Visser & Visser

U kunt bij ons zowel een tegelklem kopen als een tegelklem huren en daarom kan het voorkomen dat er wat vragen, opmerkingen of misschien zelfs problemen ontstaan. Gelukkig biedt onze klantenservice te allen tijde een oplossing en een antwoord. Ons specialistische team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, uw problemen te verhelpen en u uiteraard te adviseren waar dat kan en waar nodig. Dat is de service van Visser & Visser!

Een tegelklem kopen bij Visser & Visser

U kunt uw tegelklem gemakkelijk online bestellen. U plaatst uw nieuwe tegelklem in uw virtuele winkelmandje en rekent deze vervolgens in een betrouwbare online omgeving af. Ons team gaat vervolgens aan de slag om uw nieuwe tegelklem zo spoedig mogelijk bij u te bezorgen. Voor u het weet, kunt u met uw volgende klus beginnen waarbij uw nieuwe tegelklem hoe dan ook van pas komt!

 

kalibratie-visserbreda

husqvarna-k1-pace