Tegelklemmen

Met een mechanische tegelklem kunt u tegels en tegelpakketten veilig hijsen en verplaatsen. U bevestigt de tegelklem aan een graafmachine, laadschop of autolaadkraan. Bij Visser & Visser vindt u tegelklemmen van de beste kwaliteit. Daarnaast staan wij altijd voor u klaar met deskundig advies. Zo weet u zeker dat u voor de juiste tegelklem kiest.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is een tegelklem?

De mechanische tegelklemmen, ook wel hijsklemmen genoemd, van Visser & Visser zijn geschikt om aan een bouwkraan, shovel, hydraulische graafmachine, autolaadkraan enz. te bevestigen. De tegelklem zorgt ervoor dat zelfs de zwaarste tegelpakketten veilig en eenvoudig van plek A naar plek B kunnen worden verplaatst. In het assortiment van Visser & Visser vindt u tegelklemmen van het Deense merk BSV.

De verschillende tegelklemmen van Visser & Visser

De BSV mechanische tegelklem type 406 kan diverse tegelpakketten hijsen. De maten van de tegels variëren van 40x40, 50x50 of 60x40 cm. Wanneer u tegels van het formaat 30x30 cm heeft, kunt u zelfs twee tegelpakketten tegelijkertijd hijsen als u de tegelpakketten naast elkaar legt. De tegelklem is automatisch schakelend en daardoor gemakkelijk te gebruiken.

Wij hebben ook de BSV mechanische verstelbare klem type 760 in ons assortiment. Deze universele hijs- of tegelklem is net als de BSV 406 te bevestigen aan verschillende machines, maar heeft meer functies. Zo kunt u met dit type ook betonbanden verplaatsen. En dat niet alleen. Het grijp- en klembereik is 40-105 cm. Doordat het bereik 40 cm hoger is dan de standaard mechanische tegelklem type 406, kunt u met dit model grotere betonproducten verplaatsen. Type 760 beschikt daarnaast over een eenvoudig in drie standen verstelbare klemopening en schakelt eveneens automatisch. De maximale draaglast van deze tegelklem is 1500 kg. Wilt u graag weten welk type tegelklem het beste bij uw situatie past? Neem dan gerust contact op met één van onze productspecialisten!

Overigens kunt u bij ons ook een tegelklem huren. Handig wanneer u de tegelklem maar voor korte duur nodig heeft, maar ook wanneer u de tegelklem wilt uitproberen voordat u tot aanschaf overgaat. In ons verhuurprogramma bestrating vindt u alle mogelijkheden.

Hijsklem met verwisselbare klembalken

Wanneer u een kijkje neemt op onze website, zal het u ongetwijfeld opvallen dat u kunt kiezen uit verschillende hijs- en tegelklemmen. Daarnaast kunt u ook de maat van de klembalk zelf bepalen. Deze verwisselbare klembalken zijn verkrijgbaar in de lengtematen 120 cm, 140 cm, 160 cm en 180 cm. De breedste klembalk voor zowel de mechanische tegelklem BSV type 760 als de tegelklem BSV type 406 is 200 cm.

Zoekt u een klem om bijvoorbeeld betonbanden mee te hijsen en te verplaatsen? Kijk dan ook eens bij ons assortiment bandenklemmen. Hier vindt u automatische bandenklemmen die u eveneens aan een hydraulische graafmachine, kraan of shovel kunt bevestigen, maar ook mechanische en hand bedienbare modellen.

De kwaliteit van een mechanische tegelklem

Visser & Visser hecht erg veel waarde aan de kwaliteit van de producten die wij aanbieden. Dat geldt natuurlijk ook voor onze mechanische tegelklemmen en hijsklemmen. Zeker omdat u met de tegelklem een enorm gewicht omhoog hijst, mag er niets misgaan. Daarom vindt u in ons assortiment alleen de beste tegelklemmen die er op de markt zijn.

Vragen over een tegelklem van Visser & Visser

Een mechanische tegelklem koop je niet dagelijks. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat u vragen heeft over een tegelklem. Gelukkig biedt onze klantenservice te allen tijde een oplossing en een antwoord. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor vragen over mechanische tegelklemmen; u kunt met alle vragen over alle benodigdheden voor bestrating bij ons terecht. Ons deskundige team staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u van betrouwbaar advies te voorzien. Contact opnemen kan eenvoudig via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@visserbreda.nl. Heeft u liever direct advies? Bel ons dan op 076 541 5073. We helpen u graag verder, dat is de service van Visser & Visser!

Een tegelklem kopen bij Visser & Visser

Heeft u een keuze kunnen maken? U kunt uw mechanische tegelklem bij Visser & Visser gemakkelijk online bestellen. U plaatst uw nieuwe tegelklem in uw virtuele winkelmandje en rekent deze vervolgens in een betrouwbare online omgeving af. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, gaat ons team aan de slag om uw nieuwe tegelklem zo snel mogelijk bij u te kunnen bezorgen. Voor u het weet, kunt u uw nieuwe tegelklem op het afleveradres van uw keuze in ontvangst nemen!

 

p1938-doneerring

“kalibratie”