Rubberen hamers

Wie op zoek is naar een geschikte rubberen hamer voor een bestratingsproject, is bij Visser & Visser aan het juiste adres. U vindt bij ons rubberhamers van een kwalitatief hoogwaardig niveau. Heeft u vragen over een rubberen hamer of een ander product? Onze specialisten helpen u graag verder. Een rubber hamer kopen, doet u bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wanneer gebruik je een rubberen hamer?

De rubber hamer is een onmisbaar stuk gereedschap voor stratenmakers. Deze hamer met rubberen kop maakt de hamer zeer geschikt voor het delicate werk; werk waarbij beschadigingen voorkomen moeten worden en waarbij het gebruik van een exemplaar met een stalen kop dus niet geschikt is. Dankzij de rubberen kop kunnen tegels krachtig worden aangeklopt, zonder dat u stukken van de tegels slaat.

De verschillende rubberen hamers van Visser & Visser

Bij Visser & Visser vindt u veel varianten op een hamer met rubberen kop. Zo zijn er rubberen hamers met een bolle en platte kant, of met een rubberen kop aan de ene en een nylon kop aan de andere zijde. Verder verschillen onze rubber hamers onderling vooral van elkaar door gewicht. Zo kunt u kiezen voor een rubber hamer van 2.200 gram, maar ook voor een hamer rubber van 1.550 gram. Onze losse hamers zijn allemaal voorzien van een steel. Wel is het mogelijk om enkel en alleen de steel voor een rubber hamer aan te schaffen, ideaal wanneer alleen de steel aan vervanging toe is. Heeft u vragen over één van onze rubberen hamers? Neem gerust contact met ons op! Ons deskundige team staat altijd voor u klaar.

Natuurlijk is de rubber hamer stratenmaker niet de enige hamer die wij in ons assortiment hebben opgenomen. Zo hebben wij ook een breed aanbod in straathamers. Deze zijn ideaal voor het doorkappen van stenen. Ook kunt u bij Visser & Visser terecht voor verschillende tegelkloppers.  

Heeft u vragen over een rubberen hamer?

Wilt u meer informatie over onze rubberen hamers of heeft u vragen over een van onze andere producten voor bestrating? Gelukkig hebben we al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche. Wij hebben dan ook altijd wel een antwoord, oplossing of advies voor u. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met ons deskundige team. Zo weet u zeker dat u de rubber hamer kiest die geschikt is voor uw volgende project!

Een rubber hamer kopen bij Visser & Visser

Wanneer u een geschikte rubberen hamer heeft gevonden, kunt u deze gemakkelijk en snel bestellen via onze website. Dit doet u door uw nieuwe rubber hamer simpelweg toe te voegen aan uw virtuele winkelmandje. Als u op ‘afrekenen’ klikt, gaat u vanzelf door naar de veilige online betaalomgeving. Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen, komen we meteen in actie om uw nieuwe rubberen hamer snel op het door u gekozen afleveradres te bezorgen. Door onze betrouwbare levering mag u ervan uitgaan dat u al binnen enkele werkdagen met uw nieuwe rubberen hamer aan de slag kunt.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”