Rubberen hamers

Wie op zoek is naar een geschikte rubberen hamer voor een volgend project, is bij Visser & Visser aan het juiste adres. U vindt bij ons hamers van een kwalitatief hoogwaardig niveau. U hoeft zich daarom ook geen zorgen te maken over zaken als schade en slijtage. Door onze ruime ervaring in de huidige branche, kunt u met al uw vragen bij ons terecht. Heeft u advies nodig over een rubberen hamer of een ander product? Ook geen probleem. Ons specialistische team helpt u graag verder. Bestel uw nieuwe rubber hamer vandaag nog bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De verschillende rubberen hamers van Visser & Visser

Bij Visser & Visser vindt u veel varianten op een hamer met rubberen kop. Op de website van Visser & Visser staan ook andere hamers, zoals straathamers. Ook is het bij ons mogelijk om enkel en alleen de steel voor een rubber hamer aan te schaffen. Dit kan best handig zijn als alleen uw steel toe is aan vervanging. Verder verschillen onze rubber hamers onderling vooral van elkaar door gewicht. Zo kunt u kiezen voor een rubber hamer van 2.200 gram, maar ook voor een hamer rubber van 1.550 gram. Onze losse hamers zijn allemaal voorzien van een steel. Heeft u vragen of onduidelijkheden over één van onze rubberen hamers? Neem gerust contact met ons op!

Voorkom misverstanden omtrent een rubberen hamer

Als u denkt dat u een geschikte rubberen hamer heeft gevonden, wordt het tijd om deze aan te schaffen. Let er op voorhand echter wel op dat u zowel de productomschrijving als de productspecificaties doorneemt. Dit voorkomt eventuele misverstanden op termijn en zorgt ervoor dat u precies weet wat u kan en mag verwachten.

Vragen, opmerkingen of advies nodig?

Het kan best voorkomen dat u een vraag, opmerkingeof advies nodig heeft over een van onze hamers. Gelukkig heeft Visser & Visser al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche en daarom hebben wij altijd wel een antwoord, oplossing of advies voor u. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met ons specialistische team en zorg ervoor dat u straks zeker weet dat die ene rubber hamer geschikt is voor uw volgende project!

Een rubberen hamer kopen bij Visser & Visser

Wanneer u een geschikte rubberen hamer heeft gevonden, wordt het tijd om deze te bestellen. Dit doet u eenvoudig door uw nieuwe rubber hamer toe te voegen aan uw virtuele winkelmandje. Als u op ‘afrekenen’ klikt, wordt u doorverwezen naar een veilige online betaalomgeving. Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen, komen we meteen in actie om uw nieuwe rubberen hamer spoedig bij u te bezorgen. Door onze betrouwbare levering mag u ervan uitgaan dat u uw nieuwe rubberen hamer gauw in ontvangst mag nemen. Is uw rubberen hamer niet helemaal naar wens? Neem dan contact met ons op. Samen komen we overal uit!

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

nemo-grabo