Verkeersspiegels

Een verkeersspiegel biedt optimaal zicht op het verkeer. Deze zijn ideaal in te zetten bij onoverzichtelijke kruispunten, de parking, uitritten, enzovoort. Bij Visser & Visser heeft u de keuze uit ronde of rechthoekige verkeerspiegels van verschillende materialen en met verschillende afmetingen. Een verkeersspiegel is weerbestendig en voorzien van een opvallende rood/witte reflectierand. Hierdoor is deze goed zichtbaar en trekt hij de aandacht van de verkeersdeelnemer. Wel zo veilig! Bekijk op deze pagina het complete aanbod verkeersspiegels van Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Geschikt voor iedere weeromstandigheid

De verkeersspiegels van Visser & Visser worden voortdurend getest op klimatologische invloeden. Ze zijn dan ook Uv-bestendig en zullen niet verweren. Om er echt zeker van te zijn dat u onder alle weersomstandigheden goed zicht heeft, kunt u kiezen voor een anti-condens verkeersspiegel. Deze is voorzien van een  speciale coating waardoor beslaan vrijwel niet mogelijk is. Naast deze anti-condens spiegels leveren wij ook antivries verkeerspiegels op aanvraag.

Spiegels die tegen een stootje kunnen

Ook wat betreft de levensduur en kras- en slagvastheid voldoen onze spiegels aan de hoogste kwaliteitseisen. Staat de verkeersspiegel op een kritisch punt of moet deze bestand zijn tegen vandalisme? Naast de standaard spiegel van glas leveren wij ook oersterke verkeersspiegels van acryl of RVS. Deze zijn vrijwel niet kapot te krijgen.

Verschillende afmetingen

Welke maat verkeersspiegel u nodig heeft, verschilt per situatie. De verschillende afmetingen hebben voornamelijk invloed op de kijkafstand: hoe groter de spiegel, hoe verder de kijkafstand. De afstand van de kijker tot aan de spiegel is dan ook bepalend voor de maat. In onze webshop zijn maattabellen bij de verkeersspiegels opgenomen, inclusief de kijkafstand.

Kijkhoek afhankelijk van bolling

Ook de bolling van de spiegel is van belang. Afhankelijk van de bolling kan een grotere hoek bekeken worden. In onze webshop vindt u bijvoorbeeld de verkeersspiegel acryl met en grote bolling voor 180 graden zicht. Hiermee kunt u op een T-kruising zowel links als rechts kijken. Waar u wel rekening mee moet houden: hoe groter de bolling van de verkeersspiegel, des te meer de spiegel verkleint.

Reflectierand voor nog veiliger zicht

Voor welk model of materiaal verkeersspiegel u ook kiest: alle spiegels zijn voorzien van rood/witte reflectiefolie. Dit opvallende reflecterende kader trekt de aandacht van iedere verkeersgebruiker. Zo zal iedereen in normaal onoverzichtelijke verkeerssituaties gemakkelijk en automatisch gebruik maken van de verkeersspiegel. Dankzij de verkeersspiegels zijn al vele ongelukken voorkomen!

Verkeersspiegel monteren

Hoe lang een verkeersspiegel meegaat, heeft niet alleen te maken met het materiaal van de spiegel. Ook de wijze waarop de spiegel is bevestigd en de kwaliteit van de bevestigingsproducten zijn van invloed op de levensduur. De verkeersspiegels van Visser & Visser worden dan ook standaard geleverd inclusief montagebeugel. Deze zijn geschikt voor palen met een diameter van 48-90 mm. 

Ook voor een verkeersspiegelpaal om de verkeersspiegel aan te bevestigen, bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Er is een paal van 350 cm leverbaar of van 400 cm. Wilt u de verkeersspiegel aan een muur bevestigen? Dan is een speciale muurbeugel de ideale oplossing. Er zijn twee maten: muurbeugel Ø 48 mm en muurbeugel Ø 76 mm.

Verkeersspiegel kopen bij Visser & Visser

Wilt u een verkeersspiegel aanschaffen voor een onoverzichtelijke situatie bij u in de buurt? Visser & Visser helpt u graag verder! Naast het uitgebreide aanbod waaruit u kunt kiezen, zijn de spiegels ook nog van uitstekende kwaliteit. Maak een keuze tussen de diverse formaten en materialen en plaats de spiegel in het winkelwagentje. Door onze klantgerichte benadering en snelle levering ontvangt u de bestelde artikelen al binnen enkele werkdagen op uw afleveradres. Koop dus nu uw verkeersspiegel bij Visser & Visser!

Vragen?

Heeft u nog vragen over onze artikelen, of hebt u hulp nodig van onze specialisten? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Doordat we al meer dan 50 jaar in het vak zitten, kunnen we u helpen met deskundig en persoonlijk advies. Iedere werkdag en op zaterdag zijn we bereikbaar door een mail te sturen naar info@visserbreda.nl. Hebt u liever meteen advies? Bel ons dan op 076 541 5073. We horen graag van u!


p1938-doneerring

“kalibratie”