Verkeersspiegels

Een verkeerspiegel biedt optimaal zicht op het verkeer. Ideaal bij onoverzichtelijke kruispunten, de parking, uitritten, enzovoort. Bij Visser & Visser heeft u de keuze uit ronde of rechthoekige verkeerspiegels van verschillende materialen en met verschillende afmetingen. Een verkeersspiegel is weerbestendig en voorzien van een opvallende rood/witte reflectierand. Wel zo veilig!

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verkeerspiegels in verschillende materialen

De verkeersspiegels van Visser & Visser worden voortdurend getest op klimatologische invloeden. Ze zijn dan ook Uv-bestendig en zullen niet verweren. Om er echt zeker van te zijn dat u onder alle weersomstandigheden goed zicht heeft, kunt u kiezen voor een anti-condens verkeersspiegel. Deze is voorzien van een  speciale coating waardoor beslaan vrijwel niet mogelijk is. Naast deze anti-condens spiegels leveren wij ook antivries verkeerspiegels op aanvraag.

Ook wat betreft de levensduur en kras- en slagvastheid voldoen onze verkeersspiegels aan de hoogste kwaliteitseisen. Staat de verkeersspiegel op een kritisch punt of moet deze bestand zijn tegen vandalisme? Naast de standaard verkeersspiegel van glas leveren wij ook oersterke verkeersspiegels van acryl of RVS.

Afmeting verkeersspiegel afhankelijk van verkeerssituatie

Welke maat verkeersspiegel u nodig heeft, verschilt per situatie. De verschillende afmetingen hebben voornamelijk invloed op de kijkafstand: hoe groter de verkeersspiegel, hoe verder de kijkafstand. De afstand van de kijker tot aan de verkeersspiegel is dan ook bepalend voor de maat. In onze webshop zijn maattabellen bij de verkeersspiegels opgenomen, inclusief de kijkafstand. 

Ook de bolling van de spiegel is van belang. Afhankelijk van de bolling kan een grotere hoek bekeken worden. In onze webshop vindt u bijvoorbeeld de verkeersspiegel acryl met en grote bolling voor 180 graden zicht. Hiermee kunt u op een T-kruising zowel links als rechts kijken. Wel iets om rekening mee te houden: hoe groter de bolling van de verkeersspiegel, des te meer de spiegel verkleint.

Reflectierand voor nog veiliger zicht

Voor welk model of materiaal verkeersspiegel u ook kiest: alle verkeersspiegels zijn voorzien van rood/witte reflectiefolie. Dit opvallende reflecterende kader trekt de aandacht van de chauffeur. Zo zal iedereen in normaal onoverzichtelijke verkeerssituaties gemakkelijk en automatisch gebruik maken van de verkeersspiegel. Dankzij de verkeersspiegels zijn al vele ongelukken voorkomen!

Verkeersspiegel monteren

Hoe lang een verkeersspiegel meegaat, heeft niet alleen te maken met het materiaal van de spiegel. Ook de wijze waarop de spiegel is bevestigd en de kwaliteit van de bevestigingsproducten zijn van invloed op de levensduur. De verkeersspiegels van Visser & Visser worden dan ook standaard geleverd inclusief montagebeugel. Deze zijn geschikt voor palen met een diameter van 48-90 mm.

Ook voor een verkeersspiegelpaal om de verkeerspiegel aan te bevestigen, bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Er is een paal van 350 cm leverbaar of van 400 cm. Wilt u de verkeersspiegel aan een muur bevestigen? Dan is een speciale muurbeugel de ideale oplossing. Er zijn twee maten: muurbeugel Ø 48 mm en muurbeugel Ø 76 mm

Verkeersspiegel kopen? Wij helpen u graag!

Wilt u een verkeersspiegel kopen of andere wegbebakening producten, maar twijfelt u aan het model, het formaat of materiaal? Neem contact op met onze verkoopadviseur. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. De meeste verkeersspiegels hebben wij standaard op voorraad. Vandaag bestellen is vrijwel altijd de volgende dag in huis.

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

husqvarna-k1-pace