Actieschermen

Actieschermen, ook wel een actieramen of actieframes genoemd, mogen natuurlijk niet ontbreken in de categorie ‘wegbebakening’. Met een actieraam waarschuwt u weggebruikers bij wegwerkzaamheden. Actieramen zijn vanaf een grote afstand zichtbaar. Zo waarborgt u de veiligheid tijdens het werken aan de weg.

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is een actieraam?

Een actieraam of actiescherm is een frame met in het midden één of twee verkeersborden. Het frame zelf is rood-wit gestreept, zodat het goed opvalt. Daarnaast zijn de meeste actieramen nog uitgerust met opvallende knipperlampen. Zo trekt u de aandacht van weggebruikers nog beter. Met een actieraam geeft u aanwijzingen en weten weggebruikers precies wat ze moeten doen: snelheid verminderen of overgaan naar een andere rijbaan. Zo creëert u niet alleen extra veiligheid voor u zelf, maar ook voor de weggebruikers!

De actieramen van Visser & Visser

Grofweg zijn de actieramen in drie categorieën te verdelen: het vierkante actiescherm, het staande model, oftewel het verticale of portait actieraam, of de liggende uitvoering, ook het horizontale of landscape actieframe genoemd. Horizontale actieframes zijn ideaal voor brede voertuigen zoals aanhangwagens en maai combinaties. De verticale actieframes zijn zeer geschikt voor veegwagens of andere smalle voertuigen.

Daarnaast heeft u de keuze tussen een scharniermodel of een vast model. De scharnierbare frames van Visser & Visser zijn standaard voorzien van hulpveren. Hierdoor kan het frame bij lage rijsnelheden niet dichtklappen, terwijl de fysieke belasting minimaal is bij het openen van het actieraam. Let op: bij een vast model moet het actieframe afgedekt worden wanneer het niet in gebruik is. Hiermee zijn de verkeersborden in het frame niet meer ‘in bedrijf’ en voorkomt u verwarring.

Actieschermen in eigen werkplaats gemaakt

De actieschermen van Visser & Visser worden in eigen werkplaats geassembleerd. Hierdoor kunnen wij de actieschermen op maat voor u samenstellen. Zo zorgen we ervoor dat deze voldoen aan de strenge kwaliteitseisen en geldende voorschriften. Denk aan de door CROW vastgestelde technische specificaties en functie-eisen voor materiaal en materieel bij wegwerkzaamheden. Wilt u andere dan de standaard meegeleverde verkeersborden? Of een andere lampenset? Wij verzorgen het graag voor u.

De actieframes zijn voorzien van vier led-lampen met een laag energieverbruik. Deze lampen, twee boven en twee onder, knipperen om en om. Optioneel is een verlichte pijl met richting aanduiding. De voeding is afkomstig van het voertuig waarop het actiescherm is gemonteerd. Is dat niet mogelijk, dan biedt een externe powerbox uitkomst. Op deze pagina vindt u een geschikte powerbox met 220 volt oplader.

Actieramen gemakkelijk te bedienen

Vanzelfsprekend voldoen onze actieschermen aan de laatste wet- en regelgeving. Ze zijn volledig veilig en gemakkelijk in het gebruik. En zoals voor al onze producten geldt, bent u bij ons altijd aan het juiste adres als het aankomt op kwaliteit en service. Kiest u voor kwaliteit, kies dan voor Visser & Visser en bestel uw actieraam vandaag nog.

Actieraam kopen bij Visser & Visser

Een actieraam kopen? Dat doet u natuurlijk bij Visser & Visser! Via onze website kunt u gemakkelijk uw actieramen bestellen. Door onze betrouwbare levering kunt u uw bestelling snel op het door u gekozen afleveradres verwachten. Heeft u vragen over uw bestelling of een speciaal verzoek, bijvoorbeeld omdat een standaard maat niet op uw voertuig past? Het kan allemaal en maken het graag voor u! Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij voorzien u graag van juiste informatie en deskundig advies.

Heeft u vragen of wilt u advies?

Heeft u vragen, of kunt u advies gebruiken over actieramen of andere wegbebakening producten zoals de actiewagens van Visser & Visser? Wij hebben al ruim meer dan zestig jaar ervaring in deze branche. We hebben dan ook altijd wel een antwoord of oplossing voor u. Neem contact op met onze medewerkers van de verkoopbinnendienst door te bellen op 076 – 541 5073 of een e-mail naar info@visserbreda.nl te sturen. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op onze website gebruiken. Zo weet u zeker dat u de actieramen bestelt die voldoen aan uw eisen!

 

p1938-doneerring

“kalibratie”