Actieschermen

De actieschermen van Visser & Visser worden in eigen werkplaats geassembleerd. Hierdoor kunnen wij de actieschermen op maat voor u samenstellen. Wilt u andere dan de standaard meegeleverde verkeersborden? Of een andere lampenset? Wij verzorgen het graag voor u. Vanzelfsprekend voldoen onze actieschermen aan de laatste wet- en regelgeving, zijn deze volledig veilig in het gebruik en gemakkelijk te monteren en te bedienen. Doordat u bij ons altijd aan het goede adres bent als het aankomt op beide kwaliteit en service, is het niets meer dan logisch dat u uw actieramen het beste bij ons kunt bestellen. Voor vragen of problemen verwijzen we u graag door naar onze specialisten en voor de ervaring van de beste kwaliteit van onze producten, raden we u aan om uw actieramen vandaag nog te bestellen!

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende mogelijkheden met de actieramen van Visser & Visser

Met de actieramen van Visser & Visser zijn veel verschillende zaken mogelijk. Zo kunt u uw actieramen, overigens ook wel actieframe of actiescherm genoemd, zowel liggend als staand monteren. Daarnaast is het mogelijk om deze voor zowel binnen- als buiten de bebouwde kom en zelfs vast of klapbaar aan te schaffen. Doordat de actieramen van Visser & Visser in eigen werkplaats worden geassembleerd zijn er veel verschillende toepassingen mogelijk. Wordt de toepassing waar u naar zoekt hier dus niet omschreven? Neem dan vooral even contact op met ons team vol specialisten. Samen komen we overal uit!

Kwaliteit bij Visser & Visser

Als we als bedrijf zijne ergens waarde aan hechten, is het wel dat onze producten gemaakt zijn van de beste materialen en we u dus de beste kwaliteit kunnen bieden. Doordat er voor een groot deel van ons assortiment verhaald moet worden op efficiëntie en veiligheid, is dit belangrijker dan ooit. Wie dus kiest voor kwaliteit van producten kan het beste kiezen voor de actieramen en alle andere producten van Visser & Visser!

Vragen, opmerkingen of advies nodig?

Het kan best voorkomen dat u vragen, opmerkingen of advies nodig heeft over actieramen of andere wegbebakening van Visser & Visser. Gelukkig hebben we al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche en daarom hebben wij altijd wel een antwoord, oplossing of advies voor u. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met ons specialistische team en zorg ervoor dat u straks zeker weet dat u de ramen bestelt die geschikt zijn voor uw volgende project! 

Actieraam kopen bij Visser & Visser

Een actieraam kopen? Dat doet u natuurlijk bij Visser & Visser! Via onze website kunt u gemakkelijk uw ramen bestellen. Door onze betrouwbare levering mag u uw bestelling spoedig bij u thuis verwachten. Heeft u vragen over uw bestelling of over een product uit ons assortiment? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij voorzien u graag van juiste informatie en het juiste advies.

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

husqvarna-k1-pace