Actieschermen

Een actiescherm is een hulpmiddel dat valt onder de categorie ‘wegbebakening’. Het wordt ook wel een actieframe of een actieraam genoemd. Een actiescherm kan ingezet worden tijdens wegwerkzaamheden, zodat weggebruikers weten wat ze moeten doen. Omdat actieschermen al vanaf een grotere afstand goed opvallen, kan de veiligheid tijdens het werken aan de weg worden gewaarborgd.

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een actiescherm, of actieraam, is eigenlijk een soort vierkant of rechthoekig frame met in het midden één of twee verkeersborden. Het frame zelf is rood-wit gestreept, zodat het goed opvalt. Ook worden de meeste frames daarnaast nog uitgerust met opvallende knipperlampen. Dit trekt de aandacht van weggebruikers uiteraard nog meer naar het bord toe. Zo kunt u voor uzelf een stukje extra veiligheid creëren.

De actieschermen van Visser & Visser

De actieschermen van Visser & Visser worden in eigen werkplaats geassembleerd. Hierdoor kunnen wij de actieschermen op maat voor u samenstellen. Wilt u andere dan de standaard meegeleverde verkeersborden? Of een andere lampenset? Wij verzorgen het graag voor u. 

In onze webshop kunt u, naast een actieraam kopen, indien gewenst een extra knipperlichtinstallatie set bijbestellen. Ook verkopen wij een handige bevestigingsbeugel. Hiermee kunt u het actiescherm eenvoudig op een aanhanger of laadbak bevestigen. Heeft u een powerbox nodig voor uw actieframe of actiewagen? Op deze pagina vindt u tevens een geschikte powerbox met 220 volt oplader.

Vanzelfsprekend voldoen onze actieschermen aan de laatste wet- en regelgeving, zijn deze volledig veilig in het gebruik en gemakkelijk te monteren en te bedienen. Doordat u bij ons altijd aan het goede adres bent als het aankomt op beide kwaliteit en service, is het niets meer dan logisch dat u uw actieramen het beste bij ons kunt bestellen. Voor vragen of problemen verwijzen we u graag door naar onze specialisten en voor de ervaring van de beste kwaliteit van onze producten, raden we u aan om uw actieramen vandaag nog te bestellen!

Verschillende mogelijkheden met de actieramen van Visser & Visser

Met de actieramen van Visser & Visser zijn veel verschillende zaken mogelijk. Zo kunt u uw actieramen, overigens ook wel actieframe of actiescherm genoemd, zowel liggend als staand monteren. De modellen die staand gemonteerd dienen te worden, verkopen wij onder de term ‘portrait’. Onze ‘landscape’ actieframes daarentegen dienen liggend gemonteerd te worden. 

Daarnaast is het mogelijk om deze voor zowel binnen- als buiten de bebouwde kom en zelfs vast of klapbaar aan te schaffen. Doordat de actieramen van Visser & Visser in eigen werkplaats worden geassembleerd zijn er veel verschillende toepassingen mogelijk. Wordt de toepassing waar u naar zoekt hier dus niet omschreven? Neem dan vooral even contact op met ons team vol specialisten. Samen komen we overal uit!

Kwaliteit bij Visser & Visser

Als we als bedrijf zijne ergens waarde aan hechten, is het wel dat onze producten gemaakt zijn van de beste materialen en we u dus de beste kwaliteit kunnen bieden. Doordat er voor een groot deel van ons assortiment verhaald moet worden op efficiëntie en veiligheid, is dit belangrijker dan ooit. Wie dus kiest voor kwaliteit van producten kan het beste kiezen voor de actieramen en alle andere producten van Visser & Visser!

Actieraam kopen bij Visser & Visser

Een actieraam kopen? Dat doet u natuurlijk bij Visser & Visser! Via onze website kunt u gemakkelijk uw actieramen bestellen. Door onze betrouwbare levering mag u uw bestelling spoedig bij u thuis verwachten. Heeft u vragen over uw bestelling of over een product uit ons assortiment? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij voorzien u graag van juiste informatie en het juiste advies.


Vragen, opmerkingen of advies nodig?

Het kan best voorkomen dat u vragen, opmerkingen of advies nodig heeft over actieramen of andere wegbebakening van Visser & Visser. Gelukkig hebben we al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche en daarom hebben wij altijd wel een antwoord, oplossing of advies voor u. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met ons specialistische team en zorg ervoor dat u straks zeker weet dat u de ramen bestelt die geschikt zijn voor uw volgende project! 

collect-afvalbakken-visserbreda

nemo-grabo