Actiescherm klapbaar 160x100 cm landscape

Artnr
w1639

  • Liggend actiescherm 160x110 cm type I voor gebruik binnen de bebouwde kom
  • Met gasveren voor snel en makkelijk in- en uitklappen
  • Standaard uitgerust met twee verkeersborden R3 Ø 60 cm, model F05 en D02
  • Voorzien van vier 12V LED-knipperlampen en stroomkabel met 7-polige stekker
  • Op maat samen te stellen met o.a. andere verkeersborden of uitbreiding lampenset

Waar kan ik dit actiescherm landscape type I 160 x 110 cm gebruiken?

Dit type I landscape actiescherm is speciaal ontwikkeld voor gebruik binnen de bebouwde kom. De maximaal toegestane snelheid met uitgeklapt scherm is 30 km p/u. Wilt u harder rijden, dan moet het scherm voor de veiligheid opgeborgen worden in de laadbak.

Vanzelfsprekend voldoet dit actieframe aan alle wettelijke eisen. Het actiescherm is dan ook standaard voorzien van vier 12V LED-knipperlampen. Uitbreiding van deze lampenset is optioneel. De bijbehorende stroomkabel met 7-polige stekker is inclusief.

Moeiteloos in- en uit te klappen actieframe liggend 160 x 110 cm

Dit horizontale actiescherm past op elk voertuig en is net als onze andere actieschermen volledig inklapbaar. Ingeklapt is het slechts 60 cm hoog. Ondanks zijn compactheid en lichte gewicht, is dit landscape actiescherm zeer sterk: het is gemaakt van een gelast en sterk aluminiumkokerprofiel. De bedrading van de lampen loopt door dit holle framewerk, zodat deze niet kan beschadigen. Dankzij de twee ijzersterke gasveren kunt u het scherm moeiteloos in- en uit klappen, zo vaak als u wilt!

In eigen werkplaats geassembleerd en aan te passen naar uw wensen

Het horizontale actieraam wordt in onze werkplaats geassembleerd en voorzien van een reflecterende rood/wit folie klasse 3 (Diamond Grade). Het actiescherm is standaard uitgerust met twee verkeersborden R3 Ø 60 cm  F05 - tegenligger heeft voorrang en . Wij kunnen het actiescherm echter volledig op uw wensen aanpassen. Geeft u de voorkeur aan een klapbaar bord, of een J16 – wegwerkzaamheden? Dan is dat uiteraard mogelijk.

Voor montage van het actiescherm op een voertuig adviseren wij u onze gegalvaniseerde bevestigingsbeugels (w1643) te bestellen. Deze universele bevestigingsbeugels zijn geschikt voor bevestiging van alle actieschermen en actieframes, op elke aanhanger of laadbak van een pick-upwagen.

Specificaties

Specificaties
Verlichting 4 x 12 V LED-lampen
Reflectieklasse R3 (klasse 3)
Afmeting (LxB) 160 x 100

p1938-doneerring

“kalibratie”