Kniebeschermers

Wanneer u veel werkzaamheden op uw knieën uitvoert, zijn kniebeschermers onmisbaar. Bij Visser & Visser vindt u daarom een groot aanbod in comfortabele kniebeschermers en kniematten van professionele kwaliteit in verschillende prijsklassen. Bent u op zoek naar goede kniebeschermers of kniematten? Bij Visser & Visser slaagt u altijd!

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom kniebeschermers?

Voor stratenmakers en hoveniers zijn professionele kniebeschermers, ook wel knielappen genoemd, onmisbaar, omdat zij vaak op de knieën werken. Ook in de bouw is behoefte aan comfortabele kniebeschermers die de knieën en eventueel onderbenen ondersteunen en beschermen tijdens het knielen. Geknield werken zorgt voor een constante druk op uw knieën. Dat is niet alleen oncomfortabel, het werken zonder kniebeschermers kan ook minder onschuldige lichamelijke klachten opleveren. Denk aan schaafwonden en blauwe plekken, maar ook aan artrose, ontstekingen of zelfs blijvende schade aan uw meniscus. Dus spaar uw lichaam en gebruik de hoogwaardige kniebeschermers van Visser & Visser!

De verschillende soorten kniebeschermers

Fento: de perfecte kniebeschermers voor stratenmakers

Of u nu stratenmaker of hovenier bent of juist in de bouw werkt: bij Visser & Visser vindt u gegarandeerd de beste kniebescherming om pijnlijke knieën te voorkomen. Veel bouwvakkers en stratenmakers zijn fan van de Fento kniebeschermers. Deze duurzame en slijtvaste kniebeschermers zijn er in verschillende uitvoeringen. De Fento kniebeschermer ondersteunt en beschermt uw knie en onderbeen tijdens het knielen. Hierbij knelt de elastieken band niet in de knieholte. Natuurlijk heeft ook de Fento kniebeschermer een perfecte pasvorm, is deze flexibel en 100% waterdicht. De vochtabsorberende vulling zorgt voor een juiste drukverdeling op het onderbeen, waardoor u automatisch de juiste houding aanneemt. Naast knieklachten voorkomt u dus ook rugklachten met deze professionele en uitstekende kniebeschermers. De Fento knielappen zijn ontwikkeld in samenwerking met arbo-artsen en fysiotherapeuten! De verbeterde versie Fento Pro is wordt van harte aanbevolen wanneer u de kniebeschermers dagelijks gebruikt.

Kniebeschermer Ergoline

Een veel verkocht model is de buitengewoon comfortabele kniebescherming van Ergoline. Deze heeft een PU-schuimvulling waardoor blijvende elasticiteit en vormvastheid gegarandeerd is. De ergonomische vormgeving zorgt voor een maximale drukontlasting. De extra brede rubberen montagebanden zorgen ervoor dat de kniebescherming goed blijven zitten. Ook handig is dat de knoppen en bandjes afzonderlijk verkrijgbaar zijn. Dit zijn onderdelen die slijtagegevoelig zijn. Dus als ze versleten zijn, dan hoeft u niet de complete kniebeschermer te vervangen!

Alpro kniebeschermers

Kenmerkend voor de Alpro kniebeschermer is dat deze is voorzien van een groot contactoppervlak. Dit zorgt niet alleen voor een goed evenwicht, maar geeft ook minder afdrukken in de grond. Bent u hovenier? Dan is de kniebescherming van Alpro een goede keuze!

Knielap harmonica

Een voordelige keuze is de harmonica kniebeschermer. Deze voor de stratenmaker en hovenier geschikte knielappen zijn verkrijgbaar in een lange en korte uitvoering. De elastische bovenstukken verstevigen de knie in elke positie; zelfs wanneer u loopt. Het kussen, de knoppen en de bandjes zijn vervangbaar, zodat u jarenlang vooruit kunt met uw kniebeschermers!

Kniebeschermers kopen bij Visser & Visser

Als u vaak geknield werkt, zijn comfortabele en degelijke kniebeschermers essentieel voor de bescherming van uw knieën. Bij Visser & Visser hebben we daarom de beste kniebeschermers en kniematten voor u geselecteerd. Deze zijn verkrijgbaar voor een scherpe prijs en worden ook nog eens snel bij u geleverd. Daarnaast profiteert u van de jarenlange ervaring van onze specialisten. Kniebeschermers kopen gaat heel makkelijk via de webshop van Visser & Visser, u plaatst ze gewoon in het virtuele winkelwagentje. Mocht u nog andere producten nodig hebben voor uw bestratingsproject, dan kunt u deze uiteraard ook direct toevoegen. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, gaan wij meteen voor u aan de slag. Door onze betrouwbare levering mag u ervan uitgaan dat u uw bestelling snel in ontvangst kunt nemen. Heeft u nog vragen over uw bestelling? Neem dan gerust contact op met ons team; samen komen we overal uit. Koop dus nu uw kniebeschermers bij Visser & Visser!

Vragen?

Heeft u nog vragen over de kniebeschermers? Of wilt u graag weten welke knielappen het beste bij uw werkzaamheden passen? Neem dan gerust contact op met één van onze productspecialisten. Iedere werkdag staan ze voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van persoonlijk advies te voorzien. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@visserbreda.nl of door ons te bellen op 076 541 5073. We horen graag van u!


Veelgestelde vragen

Wat zijn de beste kniebeschermers

Visser & Visser heeft alleen kniebeschermers van de hoogste kwaliteit in het assortiment. Wat voor u de beste kniebeschermers zijn, is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de omstandigheden en de aard en duur van de werkzaamheden. De Fento kniebeschermer is een van de beste kniebeschermers op de markt. Naast kniebescherming zorgt deze ook voor een goede drukverdeling op uw onderbeen. Hierdoor neemt u automatisch een juiste houding aan en voorkomt u naast knieklachten ook rugklachten.

Hoe strak moeten kniebeschermers zitten

Aan een kniebeschermer zijn verstelbare banden bevestigd die de bescherming op zijn plaats houdt. Een knielap moet zo strak zitten dat deze bij het bewegen niet verschuift, maar ook weer niet zo strak dat de banden van de knielappen niet comfortabel zitten.

Welke Fento kniebeschermers?

Bij Visser & Visser kunt u kiezen voor de Fento 200 of het extra lange model Fento 400. Gebruikt u de Fento kniebeschermers dagelijks? Dan adviseren wij u om voor de Fento 200 Pro of Fento 400 Pro te kiezen, deze zijn nog slijtvaster dan de reguliere modellen.

Hoe draag je kniebeschermers

Aan de kniebeschermers zijn verstelbare elastieken bevestigd, die u met behulp van klittenband om uw been vastmaakt. Dankzij de elastieken zitten de kniebeschermers comfortabel; de banden knellen niet af. Werkt u vaak op uw knieën in het zand? Vervuiling kan ervoor zorgen dat het klittenband niet goed meer kleeft. Daarom vindt u ook verstelbare elastieken met snelsluiters in ons assortiment.

Hoe meet je kniebeschermers

Of uw voorkeur uitgaat naar een lang of kort model kniebeschermer bouw is geen kwestie van meten, maar meer een persoonlijke keuze.

Kun je kniebeschermers wassen

In de knieknussens van de kniebeschermers zijn speciale materialen gebruikt die niet bestand zijn tegen chemicaliën. Visser & Visser adviseert dan ook om de kniebeschermers niet te wassen. Zit de knielap onder de modder? Laat deze dan drogen. Daarna kunt u het harde vuil wegvegen en de kniebeschermer schoonkloppen.

Waar zijn kniebeschermers van gemaakt

Waar de knielappen van zijn gemaakt verschilt per merk. De pro-modellen van de Fento knielappen beschikken bijvoorbeeld over een vochtabsorberende vulling. Dit ‘kussentje’ zorgt voor drukverdeling op het onderbeen. De buitenkant van de Fento kniesteun is gemaakt van slijtvast polyethyleen dat zowel flexibel als waterdicht is. De Ergoline kniebescherming is voorzien van een PU-schuimvulling.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”