Verkeersdrempels

Heeft u bouwprojecten langs drukke straten of rijbanen waar vaak te snel gereden wordt en gevaarlijke situaties kunnen ontstaan? Dan adviseren wij om gebruik te maken van handige verkeersdrempels om de snelheid van langsrijdende voertuigen te remmen. Visser & Visser heeft verschillende verkeersdrempels voor het gedeeltelijk of compleet afremmen van de snelheid. Daarnaast vindt u ook kabeldrempels en slangdrempels in onze webshop. Bent u benieuwd naar het gehele assortiment? Bekijk dan snel deze pagina.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De verkeersdrempels van Visser & Visser

Bij ons heeft u een brede keuze aan verkeersdrempels. Om voor zoveel mogelijk situaties gebruikt te kunnen worden hebben wij snelheidsdrempels met verschillende maten. Bovendien vindt u ook eindstukken voor de verkeersdrempel binnen ons assortiment. Bent u op zoek naar een lichte snelheidsdrempel die u eenvoudig kunt transporteren? Dan hebben we diverse verkeersdrempels die gemaakt zijn van kunststof.

Waarvoor veiligheidsdrempels gebruiken?

Een verkeersdrempel is de ideale wegbebakening als u tijdelijk op een bepaalde plek op straat bezig bent met belangrijke werkzaamheden. Door de felle en reflecterende kleuren vallen de verkeersdrempels extra goed op, zowel bij dag als bij nacht. Voorbijgangers remmen op tijd af en dit zorgt voor meer veiligheid op wegen en belangrijke verkeerspunten. Bovendien wordt er langs plekken met verkeersdrempels langzamer gereden, waardoor minder snel ongelukken ontstaan. Daarnaast kunnen onze drempels prima worden ingezet op parkeerplaatsen.

Zet uw verkeersdrempel stevig vast!

Om de veiligheid van weggebruikers, maar ook die van de wegwerkers te kunnen garanderen, is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat de verkeersdrempels die u plaatst niet zomaar kunnen verschuiven. Zet uw verkeersdrempel daarom goed en stevig vast! Hiervoor kunt u fixankers of expandaplugs gebruiken. Welke soort bevestiging u in uw situatie het beste kunt gebruiken is afhankelijk van de ondergrond waarop de verkeersdrempel geplaatst moet worden. Moet de verkeersdrempel op beton bevestigd worden? Maak dan gebruik van onze fixankers. De expandaplugs zijn aan de andere kant weer beter geschikt voor een ongelijke ondergrond, zoals klinkerbestrating bijvoorbeeld. Hoeveel bevestigingspunten de drempel heeft, is afhankelijk van het soort en de afmetingen van de verkeersdrempel. 

Slangbrug of kabeldrempel/-goot

Lopen er kabels over de weg? Dan wilt u uiteraard voorkomen dat deze beschadigd raken. Met een slangbrug of kabeldrempel/-goot kunt u kabels en slangen op een veilige manier over de weg geleiden. Door het inzetten van een slangbrug bijvoorbeeld worden voertuigen afgeremd en de slangen die over de weg verlopen raken niet beschadigd. De slangbrug binnen ons assortiment is geschikt voor twee slangen per stel. Het is gemaakt van een stevig rubber en is koppelbaar. De slangbrug heeft een lengte van 83 cm en is 32 cm breed. De kabelgoten in onze webshop zijn eveneens koppelbaar en zijn gemaakt van rubber met een plastic deksel. Hier kunnen maximaal vijf slangen of kabels onder doorgevoerd worden. De kabeldrempels houden bij een maximale belasting van 20 ton goed stand. Een kabeldrempel/-goot is dan ook zeer geschikt op plaatsen waar zwaar beladen vrachtwagens of andere zware voertuigen langs moeten rijden.

Lange verkeersdrempel met reflectie

Dit zijn verkeersdrempels met een zwart/gele reflectie, de zogenaamde ingeperste reflecterende tape en reflectoren type "kattenoog". De lengte van deze snelheidsdrempel is 1,80 meter. De verkeersdrempel beschikt over een uitsparing in de onderzijde voor het wegwerken van eventuele kabels of leidingen. De snelheidsdrempel brengt de verkeerssnelheid terug tot ongeveer 3-8 km/u en doet auto's bijna volledig stoppen. 

Verkeersdrempel kopen

Heeft u een snelheidsdrempel gevonden die voldoet aan uw wensen en eisen? Dan kunt u het gewenste artikel eenvoudige bij ons bestellen. Voor alle verkeersdrempels bieden wij een bijpassend eindstuk, fixankers voor de bevestiging op bijvoorbeeld beton en expandapluggen voor de bevestiging op ongelijke ondergronden, zoals klinkerbestrating. De eindstukken voor de kunststof verkeersdrempels hebben een ronde afwerking en lopen schuin af. Hierdoor kunt u uw verkeersdrempel mooi afwerken en worden de scherpe randen van de verkeersdrempel netjes weggewerkt. U wilt immers wel hebben dat het verkeer op een veilige manier over de verkeersdrempels kan rijden, zonder dat de voertuigen hierbij schade oplopen aan bijvoorbeeld de banden. Kortom, wilt u een verkeersdrempel kopen? Denk dan ook goed na over de afwerking en bevestiging ervan!

Heeft u nog vragen?

We kunnen ons goed voorstellen dat u na het zien van dit brede assortiment nog een aantal vragen heeft over de veiligheidsdrempels die wij aanbieden. Wilt u graag meer informatie ontvangen over een drempel kopen? Neem in dat geval gerust contact op met onze vriendelijke klantenservice. Onze deskundige medewerkers streven ernaar om u te voorzien van een advies op maat en al uw vragen te beantwoorden.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”