Verkeersdrempels

Heeft u bouwprojecten langs drukke straten of rijbanen waar vaak te snel gereden wordt en gevaarlijke situaties kunnen ontstaan? Dan adviseren wij om gebruik te maken van handige verkeersdrempels om de snelheid van langsrijdende voertuigen te remmen. Visser & Visser heeft verschillende verkeersdrempels voor het gedeeltelijk of compleet afremmen van de snelheid. Daarnaast vindt u ook kabeldrempels en slangdrempels in onze webshop. Bent u benieuwd naar het gehele assortiment? Bekijk dan snel deze pagina.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De verkeersdrempels van Visser & Visser

Bij ons heeft u een brede keuze aan verkeersdrempels. Om voor zoveel mogelijk situaties gebruikt te kunnen worden hebben wij snelheidsdrempels met verschillende maten.

Bovendien vindt u ook eindstukken voor de verkeersdrempel binnen ons assortiment. Bent u op zoek naar een lichte snelheidsdrempel die u eenvoudig kunt transporteren? Dan hebben we diverse verkeersdrempels die gemaakt zijn van kunststof.

Waarvoor veiligheidsdrempels gebruiken?

Een verkeersdrempel is de ideale wegbebakening als u tijdelijk op een bepaalde plek op straat bezig bent met belangrijke werkzaamheden. Door de felle en reflecterende kleuren vallen de verkeersdrempels extra goed op, zowel bij dag als bij nacht. Voorbijgangers remmen op tijd af en dit zorgt voor meer veiligheid op wegen en belangrijke verkeerspunten. Bovendien wordt er langs plekken met verkeersdrempels langzamer gereden, waardoor minder snel ongelukken ontstaan. Daarnaast kunnen onze drempels prima worden ingezet op parkeerplaatsen.

Waarom een slangbrug gebruiken

De slangbrug binnen ons assortiment is geschikt voor twee slangen per stel. Het is gemaakt van een stevig rubber en is koppelbaar. De slangbrug heeft een lengte van 83 cm en is 32 cm breed. Door het inzetten van een slangbrug worden voertuigen worden afgeremd en de slangen die over de weg verlopen raken niet beschadigt.

Kabeldrempel goot

De kabelgoten in onze webshop zijn koppelbaar en gemaakt van rubber met een plastic deksel. Hier kunnen maximaal vijf slangen onder doorgevoerd worden. De kabeldrempels houden een maximale belasting van 20 ton goed stand. Ideaal geschikt op plaatsen waar zwaar beladen vrachtwagens ofwel voertuigen langs moeten rijden.

Lange verkeersdrempel met reflectie

Dit zijn verkeersdrempels met een zwart/gele reflectie, de zogenaamde ingeperste reflecterende tape en reflectoren type "kattenoog". De lengte van deze snelheidsdrempel is 1,80 meter. De verkeersdrempel beschikt over een uitsparing in de onderzijde voor het wegwerken van eventuele kabels of leidingen. De snelheidsdrempel brengt de verkeerssnelheid terug tot ongeveer 3-8 km/u en doet auto's bijna volledig stoppen. 

Verkeersdrempel kopen

Heeft u een snelheidsdrempel gevonden die voldoet aan uw wensen en eisen? Dan kunt u het gewenste artikel eenvoudige bij ons bestellen. Voor alle verkeersdrempels bieden wij een bijpassend eindstuk, fixankers voor de bevestiging op bijvoorbeeld beton en expandapluggen voor de bevestiging op ongelijke ondergronden, zoals klinkerbestrating.

Heeft u nog vragen?

We kunnen ons goed voorstellen dat u na het zien van dit brede assortiment nog een aantal vragen heeft over de veiligheidsdrempels. Neem in dat geval gerust contact op met onze vriendelijke klantenservice. Onze deskundige medewerkers streven ernaar om u te voorzien van een advies op maat en al uw vragen te beantwoorden.

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

husqvarna-k1-pace