Kruislijnlasers

Bent u op zoek naar een kruislijnlaser? Wellicht moet u voor uw volgende klus in het bezit zijn van een kruislijnlaser, maar misschien bent u ook wel simpelweg bezig met oriënteren. Visser & Visser is hier om u te helpen in de zoektocht naar een passende kruislijnlaser voor uw volgende project. Visser & Visser staat bekend als een specialist op het gebied van kruislijnlasers en laserapparatuur en dat maken we bij u graag waar!

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kruislijnlasers: de kwaliteit van Visser & Visser

Voor het geval het aan u ontschoten was of u nog niet helemaal op de hoogte bent van hetgeen Visser & Visser doet en hetgeen Visser & Visser beweegt, is het van belang dat wij u dat haarfijn uitleggen. Visser & Visser staat namelijk voor kwaliteit en service. In de basis vinden wij het van uiterst belang dat uw project zo soepel mogelijk verloopt. Als u in uw geval dan een kruislijnlaser nodig heeft, is het van belang dat u een kruislijnlaser van goede kwaliteit aanschaft. Visser & Visser helpt u graag met advies om de best mogelijke kruislijnlaser voor uw project te vinden.

Spectra kruislijnlaser: de beste interieur- en afbouwlaser

Net zoals de ene auto de andere niet is, zit er ook wel degelijk verschil tussen de diverse merken en modellen kruislijnlasers die vandaag de dag te koop. Iedere kruislijnlaser is anders en iedere kruislijnlaser heeft zijn eigen voor- en nadelen. Het is, voor u daadwerkelijk overgaat tot de aankoop van een kruislijnlaser, van belang dat u te allen tijde op de hoogte bent van het verschil tussen de diverse merken en modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vrij basic instapmodel kruislijnlaser met standaard rode laserstralen die werkt op batterijen. Maar er zijn ook luxere modellen op de markt verkrijgbaar. Neem bijvoorbeeld de kruislijnlaser spectra LT 58 G met groene straal (in koffer) te koop bij Visser & Visser. Hieronder zullen we wat dieper ingaan op dit specifieke model.

De Spectra LT 58 G is niet zomaar een kruislijnlaser, nee, het is een laser die behoort tot de beste interieur- en afbouwlasers die vandaag de dag te koop zijn. Deze 360 graden kruislijnlaser beschikt namelijk over drie zeer felle groene laserstralen. Dit licht is maar liefst vier keer beter zichtbaar dan het licht afkomstig van rode laserstralen. Hierdoor zijn de laserstralen zelfs in zeer lichte omstandigheden goed zichtbaar. De laser stelt zichzelf waterpas, heeft een compact formaat en is zeer eenvoudig te bedienen. Bovendien hoeft u niet keer op keer lege batterijen te vervangen, want deze kruislijnlaser van Spectra beschikt over een oplaadbare Lithium-Ion accu die binnen acht uur is opgeladen. Vervolgens kunt u er 11 uur (bij drie laserstralen) of 19 uur (bij één laserstraal) achteraan mee werken.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een kruislijnlaser?

Wanneer u heeft besloten om een kruislijnlaser aan te schaffen, is het belangrijk om de productomschrijvingen en verschillende specificaties per product goed door te nemen en te bestuderen. Dit voorkomt namelijk misverstanden. In de omschrijvingen en specificaties per product vindt u zeer belangrijke zaken als de maximale afwijking, het bereik, de laserklasse en de beschermingsgraad, maar ook de afmetingen, het gewicht en het soort voeding van de betreffende kruislijnlaser. Ook staan in de productomschrijving vaak de speciale functies, eigenschappen en handige snufjes en technieken vermeldt. Door deze omschrijving aandachtig door te nemen, weet u wat u van de kruislijnlaser mag verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan. Bijvoorbeeld wanneer een bepaalde functie toch blijkt te ontbreken, terwijl u in de veronderstelling was dat deze wel aanwezig zou zijn. Dit kan teleurstellingen voorkomen.

Vragen, opmerkingen of problemen met een kruislijnlaser van Visser & Visser

Het kan natuurlijk best voorkomen dat u vragen, opmerkingen of problemen heeft omtrent bij uw zoektocht naar een kruislijnlaser. Gelukkig biedt onze klantenservice te allen tijde de oplossing. Ons team vol specialisten staat voor u klaar om al uw vragen omtrent kruislijnlasers of andere lasers te beantwoorden. We kunnen u voorzien van passend advies omtrent het aanbod op onze website. Dat is de service die Visser & Visser u graag biedt. Succes met uw volgende klus!

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

nemo-grabo