Zachte bezems

Wie op zoek is naar een zachte bezem om binnenshuis te kunnen gebruiken, is bij Visser & Visser aan het goede adres. Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende zachte bezems. En zoals u van Visser & Visser gewend bent, verkopen wij alleen bezems van de beste kwaliteit. Bestel uw nieuwe zachte bezem vandaag nog bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een zachte bezem kopen bij Visser & Visser

Het vinden van een goede zachte bezem voor binnenshuis is best een uitdaging: het aanbod is groot. Het is dan ook handig om even op een rijtje te zetten waar u de zachte bezem voor wilt gebruiken voordat u tot aanschaf overgaat. Bij Visser & Visser vindt u gelukkig hoe dan ook een geschikte bezem. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een reguliere binnen bezem aan te schaffen, maar ook is de bezem zaalveger 28 cm zacht een aanrader.

Wie ervoor kiest een zachte bezem bij Visser & Visser te bestellen, kiest automatisch voor kwaliteit. Onze bezems gaan, dankzij het materiaal gebruik, jarenlang mee. Daarnaast betaalt u voor de bezems van Visser & Visser nooit te veel; de aanschaf van een zachte bezem bij Visser & Visser is een goede investering waar u veel plezier van zult hebben!

De verschillende bezems van Visser & Visser

Wanneer u op zoek bent naar een echte binnen bezem, kunt u bij Visser & Visser bijvoorbeeld kiezen voor een bezem zaalveger 28 cm zacht. Deze zaalvegers zijn er ook in grotere formaten beschikbaar. Zo is er een zaalveger van 40 cm of 50 cm, maar u kunt zelfs de extra grote zachte bezem zaalveger zacht 100 cm kopen. Alle zaalvegers zacht zijn gunstig qua prijs, maar zijn kwalitatief wel van een heel hoog niveau.

Ook de luiwagen van Visser & Visser is een uitstekende bezem. Met deze schrobbezem, wat water en sop, zijn vuile oppervlakken zoals tegels in een handomdraai schoon. Ideaal om viezigheid, groene aanslag of kalkaanslag snel weg te schrobben. Heeft u een bezem nodig voor de bedrijfskantine, of voor bijvoorbeeld het schoonvegen van sanitaire ruimtes? Dan is de HACCP-bezem een geschikte bezem voor u. Kortom: waar u ook een zachte bezem voor nodig heeft, u vindt altijd wel een geschikte bezem bij Visser & Visser!

Een zachte bezem; geschikt voor binnenshuis!

Een zachte bezem, ook wel een binnenbezem genoemd, is voornamelijk geschikt voor gebruik binnenshuis. De haren van een zachte bezem zijn namelijk niet hard en daardoor uitermate geschikt voor binnenvloeren zoals laminaat, pvc-vloeren of hout. Anders dan bij een harde bezem is de kans op strepen en krassen met het gebruik van een zachte bezem nihil! Uiteraard is het mogelijk om de binnenbezem ook buiten te gebruiken. Pas echter op dat de haren daarmee niet beschadigd raken.

Heeft u een buitenbezem nodig? Kijk dan eens bij ons ruime assortiment harde bezems. Hier vindt u onder andere de echte straatbezems en gemeentebezems.

Zachte bezem met steel

Bij Visser & Visser worden enkele zachte bezems direct met steel geleverd. Wanneer u kiest voor een bezem zonder steel, dan kunt u natuurlijk ook een bijpassende bezemsteel van hoge kwaliteit bij Visser & Visser aanschaffen. Het voordeel hiervan is dat u voor een lengte kunt kiezen die voor u prettig werkt. Meer informatie hierover vindt u bij ons complete assortiment aan bezems en stelen.

De juiste zachte bezem kiezen

Wanneer u al wel over harde bezems beschikt voor buitenwerkzaamheden, maar nog geen geschikte bezem voor binnen heeft, dan vindt u bij Visser & Visser een ruime keuze aan binnenbezems. Lees op uw gemak de productomschrijvingen en productspecificaties van de verschillende zachte bezems door. Zijn er onduidelijkheden of heeft u vragen of advies nodig over de aanschaf van een zachte bezem? Neem dan contact met ons op. Visser & Visser heeft al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche. We helpen u dan ook graag met het uitzoeken van de juiste zachte bezem. Wilt u telefonisch in contact komen met onze bezem specialisten? U kunt ons via 076 541 5073 makkelijk bereiken. Liever contact via de mail? Stuur dan een bericht naar info@visserbreda.nl

Een zachte bezem kopen bij Visser & Visser

Wanneer u een geschikte zachte bezem met of zonder steel heeft kunnen vinden, kunt u deze gemakkelijk via onze website bestellen. Door uw zachte bezem toe te voegen aan uw winkelmandje, wordt u doorgeleid naar een veilige online betaalomgeving. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, gaan wij aan de slag. Door onze betrouwbare levering kunt u uw zachte bezem al binnen enkele dagen op het door u gekozen afleveradres verwachten. Heeft u nog vragen over uw bestelling? Neem dan even contact op met ons team. Samen komen we overal uit!

 

p1938-doneerring

“kalibratie”