Harde bezems

Als u op zoek bent naar een nieuwe harde bezem met steel, bent u bij Visser & Visser aan het goede adres. Al onze bezems zijn van kwalitatief hoog niveau en daardoor hoeft u zich dus geen zorgen te maken over eventuele slijtage en schade. Door onze ruime ervaring in deze branche, kunnen wij u altijd van nuttige informatie en goede adviezen voorzien. Als u vragen heeft over uw nieuwe harde bezem, is het verstandig om even contact op te nemen met ons deskundige team. Bestel uw nieuwe harde bezem vandaag nog bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een harde bezem kopen bij Visser & Visser

Bij Visser & Visser vindt u verschillende bezems. Al onze harde bezems zijn zowel met als zonder steel te koop. Dat ze van kwalitatief hoogwaardig niveau zijn, is vanzelfsprekend. Als u zoekt naar een buiten of harde bezem, zijn er bij Visser & Visser tal van mogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om een bezem 20ZM zwart middelharde vezel aan te schaffen, maar ook ligt de keuze voor de bezem nylon 28 cm open. Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over een harde bezem van Visser & Visser, kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers.

Verschilende soorten buitenbezems bij Visser & Visser

Bij Visser & Visser vindt u veel verschillende bezems en stelen. Naast harde bezems, kunt u ook kiezen voor zachte bezems, straatbezems, zaalvegers, luiwagen, groot bezems of natuurlijk de reguliere buiten bezem. Onze bezems worden van verschillende materialen als nylon, basaf en natuurvezels gemaakt. Doordat wij goede materialen gebruiken, hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele schade of slijtage.

Wanneer u op zoek bent naar een harde bezem waarbij de haren tijdens gebruik goed op de plek blijven zitten, is een nylon harde bezem een goede keuze. Zelfs wanneer u deze harde bezem gebruikt op een natte ondergrond, zullen de haren niet aan elkaar gaan plakken door het nylon materiaal!

Een harde bezem voor buitenshuis!

Harde bezems worden voornamelijk ingezet voor gebruik buitenshuis. Dit komt omdat een harde bezem door het materiaal van de haren veel stevigheid biedt; hierdoor kunnen zowel grote als kleine dingen makkelijk worden op- of weggeveegd. Hoewel een harde bezem gemaakt is om buiten de boel aan te vegen, kunt u deze natuurlijk ook binnen gebruiken. Het is dan echter wel aan te raden voorzichtig te zijn met de haren van een harde bezem in combinatie met sommige vloeroppervlaktes. Het zou immers zonde zijn als u hiermee krassen op bijvoorbeeld laminaat veroorzaakt!

De juiste buitenbezem kiezen

Lees op uw gemak de productomschrijvingen en productspecificaties van de verschillende buitenbezems door. Zijn er onduidelijkheden of heeft u vragen of advies nodig over de aanschaf van een harde bezem? Neem dan contact met ons op. Visser & Visser heeft al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche. We helpen u dan ook graag met het uitzoeken van de juiste harde bezem.

Een harde bezem kopen bij Visser & Visser

Wanneer u een geschikte harde bezem met steel of zonder steel heeft kunnen vinden, kunt u deze gemakkelijk via onze website bestellen. Door uw harde bezem toe te voegen aan uw winkelmandje, wordt u doorgeleid naar een veilige online betaalomgeving. Als ons team de bestelling heeft ontvangen, komt het direct in actie. Door onze betrouwbare levering kunt u uw harde bezem binnen enkele dagen op het door u aangegeven afleveradres verwachten. Is uw bestelling niet helemaal naar wens? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Samen komen we overal uit!

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

nemo-grabo