Harde bezems

Bent u op zoek naar een goede buiten bezem? Bij Visser & Visser heeft u een ruime keuze aan harde bezems van verschillende materialen, in verschillende breedtes, bezems met of zonder steel. En zoals u van Visser & Visser gewend bent, verkopen wij alleen bezems van de beste kwaliteit. Bestel uw nieuwe harde bezem vandaag nog bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een harde bezem kopen bij Visser & Visser

Bij Visser & Visser vindt u verschillende harde bezems, zowel met steel als zonder steel. Dat ze van professionele kwaliteit zijn, is vanzelfsprekend. U hoeft u zich dan ook geen zorgen te maken over snelle slijtage. Heeft u vragen over uw nieuwe harde bezem, of wilt u weten welke harde bezem voor u het meest geschikt is? Neem dan gerust contact op met ons deskundige team. Wij hebben jarenlange ervaring in deze branche en adviseren u graag!

Verschillende soorten buitenbezems bij Visser & Visser

Bij Visser & Visser vindt u veel verschillende harde bezems, straatbezems, gemeente bezems, groot bezems of natuurlijk de reguliere buiten bezem. Onze harde bezems worden van verschillende materialen als nylon of basaf gemaakt. Ook harde bezems van berkentakken of staaldraadbezems behoren tot de mogelijkheden. Ondanks alle verschillen is er ook een belangrijke gemene deler: de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen. U kunt er dan ook vanuit gaan dat u lang bezemplezier heeft van een harde bezem van Visser & Visser!

Een harde bezem voor buitenshuis

Harde bezems gebruikt u vooral voor het grove veegwerk. Dit komt omdat een harde bezem door het materiaal van de haren veel stevigheid biedt. De harde bezem kunt u uitstekend gebruiken voor het verwijderen van zand, grof vuil, bouwafval of betonresten. De kenmerkende rode bezem is bijvoorbeeld ideaal om fijn zand tussen kieren en naden weg te vegen. Gebruik deze straatbezem – ook gemeentebezem genoemd - op (nieuwe) bestrating, stoepen, maar bijvoorbeeld ook op terrassen. Deze pvc-vrije bezem bestaat uit harde nylon borstelharen die niet kapot te krijgen zijn. Zelfs wanneer u deze harde bezem gebruikt op een natte ondergrond, zoals bij nat weer of sneeuw, zullen de haren niet aan elkaar gaan plakken door het nylon materiaal! Ook de bezem met een borstel van Basaf, een mix van fijne tot zeer grove palmvezels, is perfect voor grof veegwerk. Deze is verkrijgbaar als harde bezem met ronde kop, of rechte kop in verschillende maten: van 28 cm tot 45 cm.

De harde bezem is een echte buitenbezem; voor gebruik binnenshuis is deze veger minder geschikt. Wanneer u een harde bezem niet alleen gebruikt om buiten de boel aan te vegen, maar deze ook binnen wilt gebruiken, raden wij u met klem aan voorzichtig te zijn met de haren van een harde bezem in combinatie met sommige vloeroppervlaktes. Het zou immers zonde zijn om hiermee krassen op bijvoorbeeld laminaat of pvc-vloer te veroorzaken!

Heeft u een binnenbezem nodig? Kijk dan eens bij ons ruime assortiment zachte bezems.

Harde bezem met of zonder steel

Sommige harde bezems worden met steel verkocht. Kiest u voor een bezem zonder steel, dan kunt u natuurlijk ook een bijpassende bezemsteel van hoge kwaliteit bij Visser & Visser aanschaffen. Het voordeel hiervan is dat u voor een lengte kunt kiezen die voor u prettig werkt. Meer informatie hierover vindt u bij ons complete assortiment aan bezems en stelen.

De juiste buitenbezem kiezen

Lees op uw gemak de productomschrijvingen en productspecificaties van de verschillende buitenbezems door zodat u een goede vergelijking kunt maken tussen de verschillende harde bezems. Zijn er onduidelijkheden of heeft u vragen of advies nodig over de aanschaf van een harde bezem? Visser & Visser heeft al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche. We helpen u dan ook graag met het uitzoeken van de juiste harde bezem. 

Een harde bezem kopen bij Visser & Visser 

Wanneer u een geschikte harde bezem met steel of zonder steel heeft gevonden, kunt u deze gemakkelijk via onze website bestellen. Door uw harde bezem toe te voegen aan uw winkelmandje, wordt u doorgeleid naar een veilige online betaalomgeving. Zodra ons team uw bestelling heeft ontvangen, komt het in actie. Door onze betrouwbare levering kunt u uw harde bezem snel op het door u gekozen afleveradres verwachten. Heeft u nog vragen over uw bestelling? Neem dan even contact op met ons team. Samen komen we overal uit! 

 

p1938-doneerring

“kalibratie”