Meetbanden

De meetbanden en meetbandhaspels van Visser & Visser zijn zeer nauwkeurig en duurzaam. Naast de gewone band, beschikbaar in verschillende lengtes, kunt u ook bij ons terecht voor een peilbuismeetband of reserve banden aan voor de meetbandhaspels van Million en Stilon. Meetband of meetbandhaspel kopen? Bekijk dan nu deze pagina.

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Meetband kopen bij Visser & Visser

Voor het kopen van een meetband bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Bij ons heeft u de keuze uit losse meetbanden, banden met haspels of peilbuismeetbanden voor het opmeten van waterhoogtes en waterkwaliteit. Profiteer van de scherpe prijzen en meer dan 50 jaar vakervaring. Stop het artikel in uw winkelwagentje en reken online veilig af. Met onze betrouwbare levering heeft u uw nieuwe meter binnen enkele werkdagen al in huis. Koop dus nu uw meetband bij Visser & Visser!

Ons ruime assortiment

Bij Visser & Visser heeft u keuze uit verschillende banden. U kunt kiezen uit verschillende merken, waaronder Million, Stilon, Komelon en Isolan. De banden van deze materialen bestaan uit zowel uit fiberglas met PVC-coating of uit staal/nylon materiaal met slijtvaste coating. Meetbandhaspels worden het vaakst gebruikt. Deze meetbanden met haspel geven een stevige houvast, waardoor het opmeten nog soepeler verloopt. Daarnaast kunt u ook meetbanden zonder haspel kopen. In de meeste gevallen gaat het om een reservemeetband, maar ook de speciale meetband voor het opmeten van de boomomtrek, wordt zonder haspel gebruikt.

Wilt u het waterniveau peilen? Gebruik dan de meters die hier speciaal voor ontwikkeld zijn. Denk aan het dompelklokje met band van 10 meter dat beschikt over een nauwkeurigheid van 0,5 centimeter. Met een peilbuismeetband van Million meet u niet alleen de waterhoogte, maar ook watergevoeligheid. Deze band werkt met behulp van een geluidssignaal en indicatielampje en geeft zeer nauwkeurige resultaten af.

Hoe gebruikt u een meetband?

Een meetband kunt u gebruiken voor verschillende toepassingen. Met een meetband op haspel kunt u eenvoudig tientallen meters meten. De meters beschikken over een handig oprolsysteem met schokabsorptie. U haakt het lipje van de rolmaat achter het object en vervolgens kunt u de band zo ver mogelijk uittrekken en de maat oplezen. Het lint van de band is gemaakt van buigzaam en veerkrachtig staal. Hierdoor is de band ook bestand tegen de verschillende weeromstandigheden. De meetbanden van Visser & Visser variëren van drie meter tot 50 meter.

Vragen over onze meetproducten?

Heeft u nog vragen over meetbanden of andere meetproducten? Neem dan gerust contact op met één van onze productspecialisten. Iedere werkdag staan ze klaar om u van advies te voorzien. Bel ons voor direct advies op 076 – 541 5073 of stuur een e-mail naar info@visserbreda.nl. We helpen u graag verder!

 

p1938-doneerring

“kalibratie”