Bouwhekken

Wilt u graag van een bouwhek gebruik maken tijdens uw volgende bouwproject? Bijvoorbeeld voor het afzetten van een gevaarlijke situatie of als omheining van de complete bouwplaats? Dan bent u hiervoor bij Visser & Visser aan het juiste adres. U profiteert bij ons van een voordelige prijs en van een hoogwaardige kwaliteit. Check snel het aanbod op deze pagina om de bouwhekken te vergelijken. Bij ons vindt u altijd het geschikte bouwhek voor uw klus!

Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom een bouwhek neerzetten?

De bouwplaats waar u een opdracht uitvoert moet goed beveiligd ofwel afgeschermd zijn zodat ongewenste bezoekers en voorbijgangers niet zomaar naar binnen kunnen. Immers is het best gevaarlijk en vooral kinderen lopen het risico ergens van af te vallen. Vandaar dat vrijwel elke bouwplaats omheind wordt door grote bouwhekken. Ook op grote evenementen zie je vaak bouwhekken terug om mensen buiten of binnen te houden en gevaarlijke situaties af te schermen.

Bouwplaats afdekken

Een bouwhek dat naverzinkt is, is steviger dan een voorverzinkt hek. Dit is praktisch voor locaties met veel wind of andere weersomstandigheden. Een bouwhek met middenbuis is de meest robuuste variant van de bouwhekken binnen ons assortiment. De middenbuis verstevigt het complete hek. Door een bouwhekzeil, dat zowel met of zonder uw bedrijfslogo verkrijgbaar is, kunt u de bouwplaats afschutten. Een bouwhekzeil (met logo) biedt het voordeel dat u op een handige manier reclame voor uw bedrijf kunt maken. U slaat dus twee vliegen met één klap.

Toebehoor voor de bouwhekken van Visser & Visser

Uiteraard vindt u binnen ons uiteenlopende assortiment niet alleen stevige bouwhekken voor het afzetten van uw bouwplaats. Wij bieden namelijk ook handig toebehoor zoals bestendige bouwhekklemmen, een praktische opslagcontainer om dertig bouwhekken en bouwhekvoeten te vervoeren en op te bergen. Het metalen frame is thermisch verzinkt en gaat daardoor jarenlang mee. Bovendien zijn er ook bouwhek containers om de hekken te transporteren. De container is voorzien van een rek dat omgeklapt kan worden zodat de bouwhekvoeten en de hekken eenvoudig in- en uitgeladen kunnen worden. Tot slot zijn er handige bouwhekvoeten te vinden om het bouwhek stabiel neer te kunnen zetten. Daarmee verminder je het risico dat ze omwaaien ofwel omvallen.

Meer informatie over de bouwhekken?

Wellicht vraagt u zich af welk bouwhek het beste voor de bouw geschikt is? Neem in dat geval gerust contact op met onze deskundige klantenservice. Ook als u vragen heeft over één van het andere producten, het bestel- of het leveringsproces kunnen onze medewerkers vast en zeker verder helpen. U bereikt ons op werkdagen tussen 8:00 uur en 16:30 uur.

Bouwhek kopen

Wanneer u denkt dat u de hoofdprijs betaald voor een kwalitatief bouwhek dan ligt u helemaal verkeerd. Bij Visser & Visser profiteert u namelijk van een voordelige prijs. Naast de bouwhekken die wij aanbieden is er in onze webshop nog een hoop toebehoor verkrijgbaar om de bouwhekken stevig vast te zetten en veilig achter te laten. Na het afronden van uw bestelling kunt u de bouwhekken binnen enkele dagen in huis verwachten.

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

husqvarna-k1-pace