Bouwhekken

Bouwhekken zijn cruciaal voor de veiligheid op bouwplaatsen. Deze stevige afscheidingen zorgen voor een duidelijke begrenzing en bescherming. Visser & Visser biedt een uitgebreid assortiment aan bouwhekken, bouwhekklemmen, voeten, opslagcontainers, loopwielen en schoren. Kies voor onze bouwhekken om uw bouwplaats effectief en veilig in te richten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat zijn bouwhekken?

Bouwhekken zijn stalen hekken die u kunt plaatsen op of rondom de bouw. Maar ook op andere locaties waar u een afscheiding wilt creëren, zijn de hekken geschikt. Denk bijvoorbeeld aan festivals of nieuwbouwwijken. Niet alleen zorgen bouwhekken voor afscheiding, ze kunnen ook routes herkenbaar maken. Zo begeleidt u mensen precies in de richting waar u ze naar toe wil hebben.

Waarom een bouwhek neerzetten?

De bouwplaats waar u een opdracht uitvoert, moet goed beveiligd ofwel afgeschermd zijn. Ongewenste bezoekers en voorbijgangers kunnen dan niet zomaar het terrein betreden. Dit kan tot gevaarlijke situaties leiden. Vooral spelende kinderen lopen het risico ergens van af te vallen of letsel op te lopen. Vandaar dat vrijwel elke bouwplaats omheind wordt met grote bouwhekken. Ook op grote evenementen ziet u vaak bouwhekken terug om mensen buiten of binnen te houden, gevaarlijke situaties af te schermen of het terrein in te delen. Voor die gevallen dat u een bouwhek slechts korte tijd nodig heeft, kunt u ook bouwhekken huren bij Visser & Visser. Meer informatie over het huren van bouwhekken vindt u in ons verhuurprogramma voor de bouw.

Ruim assortiment aan bouwhekken

Bij Visser & Visser vindt u een breed scala aan bouwhekken en toebehoren, geschikt voor elke bouwomgeving. Onze bouwhekken onderscheiden zich van de standaard hekken door hun buitengewone kwaliteit. Bij Visser & Visser vindt u namelijk alleen de zeer stevige naverzinkte bouwhekken, gemaakt met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Deze bouwhekken zijn uitgevoerd met middenbuis, voor extra stabiliteit en veiligheid op uw werkterrein. Uiteraard zijn de bouwhekken in verschillende afmetingen verkrijgbaar.

Gebruik en functionaliteit van bouwhekken

Bouwhekken van Visser & Visser zijn eenvoudig op te zetten en te verplaatsen, wat ze ideaal maakt voor dynamische bouwplaatsen. De robuuste constructie garandeert veiligheid en duurzaamheid, terwijl het ontwerp zorgt voor gemakkelijke toegang en overzichtelijkheid. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de beste toepassingen en installatiemethoden.

Relevante producten binnen de categorie bouwhekken

Naast diverse soorten bouwhekken, bieden we ook essentiële toebehoren zoals bouwhekvoeten. Deze zorgen voor een stevige basis en eenvoudige installatie. Ook voor bouwhekklemmen, opslagcontainers, loopwielen en schoren bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Door een bouwhekzeil, dat zowel met als zonder uw bedrijfslogo verkrijgbaar is, kunt u de bouwplaats afzetten. Een bouwhekzeil met logo biedt het voordeel dat u op een handige manier reclame voor uw bedrijf kunt maken. U slaat dus twee vliegen met één klap. Elk van onze producten is ontworpen om te voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden en vereisten van de bouwsector, met de nadruk op kwaliteit en duurzaamheid. 

Bouwhek kopen bij Visser & Visser

Wilt u een bouwhek kopen? Met een bouwhek van Visser & Visser maakt u uw bouwplaats compleet. Bestel gemakkelijk online of neem contact op voor persoonlijk advies. Bel naar 076 – 541 5073, mail naar info@visserbreda.nl of vul het contactformulier in. Kies voor onze snelle en betrouwbare levering, en ervaar onze deskundigheid en goede service. Bestel vandaag nog uw ideale bouwhek.

p1938-doneerring

“kalibratie”