Kettingzaag benzine

Kettingzagen op benzine

Met een benzine kettingzaag, ook wel benzine motorzaag genoemd, haalt u een echte all rounder in huis. Van het snoeien van struiken, tot het zagen van dikke takken en zelfs bomen: met de kettingzagen op benzine kost het geen enkele moeite. Bij Visser & Visser vindt u een ruim assortiment aan kettingzagen op benzine, met verschillende zaagbladlengtes.

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De voordelen van een benzine kettingzaag

Een benzine kettingzaag is veel krachtiger dan een elektrisch model. Daarom kiezen de meeste professionals voor kettingzagen op benzine. De benzine modellen mogen dan meestal wel wat zwaarder zijn dan de elektrische variant, maar uw bewegingsvrijheid is optimaal. Er zit immers geen snoer vast aan de benzine kettingzaag, waardoor uw actieradius onbeperkt blijft.

STIHL kettingzaag benzine: het best verkochte merk

Visser & Visser is een gespecialiseerde leverancier voor professionele STIHL machines. Een STIHL kettingzaag benzine is de beste benzine kettingzaag die er op de markt is. Elke dag opnieuw laten deze motorzagen zien wat ze kunnen. De kettingzagen zijn er met verschillende zaagbladlengtes. Wat voor u de ideale lengte van het zaagblad is, is afhankelijk van de objecten die u wilt zagen. Het maakt niet uit of u bomen moet snoeien, haardhout wilt verzagen, de kettingzaag voor het zagen van timmerhout gebruikt of dagelijks in het bos werkt. Voor iedere klus is er een passende kettingzaag voor handen.

STIHL staat bekend om de toepassing van innovatieve technologieën, die de machines comfortabel, makkelijk in het gebruik en milieuvriendelijk maken. STIHL besteedt bovendien veel aandacht aan de veiligheid van de tuingereedschappen. Zo zijn de benzine kettingzagen voorzien van een unieke veiligheidsrem; de STIHL QuickStop. Deze kettingrem wordt geactiveerd bij sterke terugslag. De handbescherming wordt ingeschakeld zodra de benzine kettingzaag aan de achterste handgreep wordt losgelaten. De STIHL ErgoStart zorgt ervoor dat u de motorzaag altijd zonder moeite opstart. STIHL werkt ook met slimme zaagkettingen; een klauwaanslag bevestigt het apparaat op het hout en maakt zo een exacte snedebegeleiding voor veilig en nauwkeurig zagen. Of wat denkt u van een zijdelingse kettingspanner, de gepatenteerde tankdoppen die u zonder gereedschap kunt openen of het STIHL antivibratiesysteem?

Onderhoud en bescherming

Door uw benzine kettingzaag in goede conditie te houden, heeft u er jarenlang plezier van. Bij Visser en Visser vindt u naast het brede assortiment aan kettingzagen ook alles voor het onderhoud. Denk aan kettingzaagolie, een handslijper of speciale slijpstiften. Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen om het werk veilig en comfortabel uit te kunnen voeren: speciale helmen, gehoorbescherming, handschoenen of een zaagbroek. U vindt het allemaal in onze webshop.

De beste benzine kettingzaag kopen?

Wilt u er zeker van zijn dat u de beste kettingzaag benzine koopt die er op de markt is? Dan moet u zeker bij Visser & Visser zijn. In onze webshop vindt u uitgebreide informatie over zowel benzine kettingzagen als elektrische kettingzagen. Vandaag bestellen is vaak morgen al in huis. Vindt u het lastig kiezen uit dit ruime assortiment benzine kettingzagen of heeft u een vraag over een van onze andere kettingzagen? Neem contact op, we geven u graag advies.

 

collect-afvalbakken-visserbreda

nemo-grabo