Kettingzaag benzine

Met een benzine kettingzaag, ook wel benzine motorzaag genoemd, haalt u een echte all rounder in huis. Van het snoeien van struiken, tot het zagen van dikke takken en zelfs bomen: met de kettingzagen op benzine kost het geen enkele moeite. Is alleen de beste benzine kettingzaag goed genoeg voor u? Dan moet u bij Visser & Visser zijn!

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De voordelen van een benzine kettingzaag

Een benzine kettingzaag is veel krachtiger dan een elektrisch model. Daarom kiezen de meeste professionals voor kettingzagen op benzine. Een kettingzaag benzine mag dan meestal wel wat zwaarder zijn dan de elektrische variant; het grote voordeel van een benzine kettingzaag is dat uw bewegingsvrijheid optimaal is. Er zit immers geen snoer vast aan de benzine kettingzaag, waardoor uw actieradius onbeperkt blijft.

STIHL kettingzaag benzine: de beste die er is

Visser & Visser is een erkende dealer voor professionele STIHL machines. Een STIHL kettingzaag benzine is de beste benzine kettingzaag die er op de markt is. Elke dag opnieuw laten deze motorzagen zien wat ze kunnen. De kettingzagen op benzine zijn er met verschillende zaagbladlengtes. Wat voor u de ideale lengte van het zaagblad is, is afhankelijk van de objecten die u wilt zagen. Het maakt niet uit of u bomen moet snoeien, haardhout wilt verzagen, de kettingzaag voor het zagen van timmerhout gebruikt of dagelijks in het bos werkt. Voor iedere klus is er een passende kettingzaag voor handen.

STIHL staat bekend om de toepassing van innovatieve technologieën, die de machines comfortabel, makkelijk in het gebruik en milieuvriendelijk maken. STIHL besteedt bovendien zonder uitzondering buitengewoon veel aandacht aan de veiligheid van de tuingereedschappen. Zo zijn de benzine kettingzagen voorzien van een unieke veiligheidsrem; de STIHL QuickStop. Deze kettingrem wordt geactiveerd bij sterke terugslag. De handbescherming wordt ingeschakeld zodra de benzine kettingzaag aan de achterste handgreep wordt losgelaten. De STIHL ErgoStart zorgt ervoor dat u de motorzaag altijd zonder moeite opstart. STIHL werkt ook met slimme zaagkettingen; een klauwaanslag bevestigt het apparaat op het hout en maakt zo een exacte snedebegeleiding voor veilig en nauwkeurig zagen. Of wat denkt u van een zijdelingse kettingspanner, de gepatenteerde tankdoppen die u zonder gereedschap kunt openen of het unieke STIHL antivibratiesysteem?

Onderhoud en bescherming van uw kettingzaag

Door uw benzine kettingzaag in goede conditie te houden, heeft u er jarenlang plezier van. Bij Visser en Visser vindt u naast het brede assortiment aan kettingzagen ook alles voor het onderhoud. Denk aan kettingzaagolie, een handslijper of speciale slijpstiften. Alle producten voor het onderhoud van uw kettingzaag vindt u in onze webshop. Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen om het werk veilig en comfortabel uit te kunnen voeren: speciale veiligheidshelmen, gehoorbescherminghandschoenen of een zaagbroek.

De beste benzine kettingzaag kopen?

Wilt u er zeker van zijn dat u de beste kettingzaag benzine koopt die er op de markt is? Dan moet u zeker bij Visser & Visser zijn. In onze webshop vindt u uitgebreide informatie over zowel benzine kettingzagen als elektrische kettingzagen. Heeft u een keuze kunnen maken, dan is een kettingzaag benzine bestellen gemakkelijk via onze webshop. Plaats het model van uw keuze in uw virtuele winkelmand. Mocht u nog andere producten nodig hebben uit de categorie groenvoorziening, dan kunt u deze uiteraard ook direct toevoegen. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, gaan wij meteen voor u aan de slag: vandaag bestellen is vaak morgen al in huis. Heeft u nog vragen over uw bestelling? Neem dan gerust contact op met ons team; samen komen we overal uit.

Heeft u vragen of wilt u advies?

Gezien ons brede aanbod STIHL kettingzagen kunnen wij ons voorstellen dat u twijfelt tussen de verschillende modellen. Neem op uw gemak de productomschrijvingen en specificaties door, dan kunt u een goede vergelijking maken. Komt u er niet uit en wilt u weten welke STIHL kettingzaag benzine het meest geschikt is voor uw werkzaamheden? Neem dan gerust contact op met ons verkoopteam via telefoonnummer (076) 541 5073 of te mailen naar info@visserbreda.nl. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring in deze branche en voorzien u graag van deskundig advies.

Kettingzaag huren?

Wist u overigens dat Visser & Visser ook een uitgebreid verhuurprogramma heeft? U kunt bij ons dan ook een STIHL kettingzaag huren. Dat is handig als u de kettingzaag maar korte tijd nodig heeft of eens wilt uitproberen. Kijk in het verhuurprogramma voor de mogelijkheden.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”