Verbandtrommels

Volgens de arbowet is het verplicht binnen elk bedrijf een verbandtrommel te hebben die aan alle eisen voldoet. Is uw bedrijf veel in het buitenland actief zoals bijvoorbeeld in Duitsland? Dan is een verbandtrommel auto zelfs verplicht. Wanneer uw voertuig hier niet aan voldoet, kunt u op een boete rekenen. Altijd zonde van het geld! Wilt u voorbereid zijn op gevaarlijke situaties en ervoor zorgen dat er meteen eerste hulp verleend kan worden bij een arbeidsongeval? Dan kunnen de verbandtrommels van Visser & Visser de uitkomst bieden. Vraagt u zich af welke verbandtrommels wij aanbieden? Neem dan gauw deze pagina onder de loep.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat zit er in een verbandtrommel

Het is logisch dat u graag wilt weten wat er in onze verbandtrommels zit. Immers moet u kunnen bepalen of de verbandtrommels in staat zijn om u in geval van nood te voorzien van geschikt verbandmateriaal. Om die reden nemen we de verbandtrommel inhoud met u door. Volgens de wet moet er materiaal in zitten voor het schoonmaken en verplegen van wonden. Hierbij horen onder andere snelverbanden, windsels, kompressen, hechtpleisters en gaasjes om een wond te verzorgen.

Voor wie zijn de verbandtrommels geschikt?

De verbandtrommels binnen het assortiment van Visser & Visser zijn geschikt voor voertuigen, de binnenvaart, eenvoudige bedrijfsvormen tot 20 personen. De verbandtrommel type A2 kan voor bedrijven en afdelingen vanaf 10 personen worden ingezet. Naast een complete arbowet verbandtrommel leveren wij ook alleen de verbandtrommel inhoud zodat u uw huidige verbandtrommel kunt bijvullen. De inhoud voor de verbandtrommel is geschikt voor een kantoor met 10 tot 15 personen.

Diverse extra’s binnen het assortiment van Visser & Visser

Naast verbandtrommels leveren wij ook extra hulpmiddelen voor de veiligheid als een tekenpincet of een zuigpomp die te gebruiken is na een insectenbeet. Om de verbandtrommel veilig en zichtbaar op te hangen verkopen wij ook een handige wandhouder. In geval van nood kan iedereen meteen bij de verbandtrommel, zodat er zo snel mogelijk eerste hulp verleend kan worden.

Meer informatie?

Heeft u niet kunnen vinden waar u naar op zoek was? Neem dan gerust even contact op met onze deskundige klantenservice. Met ruim 50 jaar ervaring hebben wij altijd een passend advies in huis. Stel u vragen aan ons specialistenteam en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Ook wanneer u nog vragen over onze verbandtrommels of één van de andere producten uit ons assortiment helpen wij u graag verder. Aarzel dus niet om ons met uw aangelegenheid te benaderen!

Online verbandtrommel kopen

Wilt u uw werkplek een stuk veiliger maken? Dan is het verstandig om verbandtrommels te kopen waarin alle belangrijke onderdelen zitten om een wond, snede of blessure te verzorgen. Plaats het gewenste artikel in de virtuele winkelmand en rond de bestelling af door over te gaan naar het betaalproces. Zodra de betaling is afgerond en uw order bij ons binnenkomt gaan onze medewerkers aan de slag om uw verzending gereed te maken. Binnen enkele werkdagen kunt u de bestelling op het door gewenste adres verwachten.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”