Pompen

Op zoek naar een geschikte pomp riolering? Bij Visser & Visser vindt u rioleringspompen met  verschillende pompcapaciteiten, klokpompen en vuilwaterpompen. Altijd de juiste pomp riolering voor rioleringswerkzaamheden, het leegpompen van bouwputten, kabelsleuven of ondergelopen kelders en straten. Koop nu uw pomp riolering bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De kwaliteit van een pomp riolering

We doen er bij Visser & Visser alles aan om ervoor te zorgen dat uw klus zo soepel mogelijk verloopt. Wanneer u er daadwerkelijk voor kiest om een rioleringspomp aan te schaffen, moet u er op kunnen vertrouwen dat deze van een goede kwaliteit is. Onze verschillende soorten pomp riolering worden gekenmerkt door de verschillende motorvermogens en verschillende pompcapaciteiten. U hoeft zich bij Visser & Visser geen zorgen te maken over slijtage of schade, want zoals geldt voor al onze producten, zijn ook onze rioleringspompen gemaakt van de beste materialen! Zo weet u zeker dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan tijdens de werkzaamheden.

De verschillende soorten rioleringspompen

Wilt u een goede pomp voor riolering kopen? Of zoekt u een pomp voor bijvoorbeeld het leegpompen van een kelder, kruipruimte, bouwput of vijver? Dan is een goede voorbereiding wel van belang. Visser & Visser heeft veel verschillende soorten pompen in het assortiment. Niet alleen heeft iedereen weer andere voorkeuren bij een klus met een riolering pomp, ook is niet iedere pomp riool geschikt voor specifieke situaties. Het zal u allereerst opvallen dat sommige pompen riolering een vlotter hebben en andere niet. Een pomp riool met vlotter is een goede keuze wanneer u de pomp voor langere tijd wilt plaatsen. Deze schakelt namelijk automatisch in en uit zodra het waterniveau stijgt of juist zakt. Houd hier van te voren in ieder geval rekening mee. Hiernaast wordt er onderscheid gemaakt tussen de verschillende pompvermogens en -capaciteiten. We adviseren u dan ook om de productomschrijving en -specificaties van te voren goed door te nemen, zodat u een goede vergelijking kunt maken tussen de verschillende pompen.

Vragen over een rioleringspomp van Visser & Visser?

Heeft u de uitgebreide informatie doorgenomen en komt u er niet uit? Of heeft u vragen over een pomp riolering, een klokpomp of een vuilwaterpomp van Visser & Visser? Twijfelt u of de pomp riool die u het oog heeft wel geschikt is voor uw klus? Gelukkig biedt onze klantenservice altijd een oplossing. Ons team vol specialisten staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. Dat is de service van Visser & Visser!

Een pomp riolering kopen bij Visser & Visser

Koop uw riool pomp nu gemakkelijk online via onze webshop. Ook wanneer u een aanzuigslang of juist afvoerslang nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. U plaatst de riolering pomp van uw keuze samen met eventuele toebehoren in uw virtuele winkelmandje en rekent deze vervolgens af in een betrouwbare online omgeving. Zodra uw betaling is ontvangen, gaat ons team direct aan de slag zodat wij uw nieuwe pomp voor riolering zo snel mogelijk bij u kunnen bezorgen. Voor u het weet, kunt u met uw volgende klus beginnen waarbij uw nieuwe pomp riolering natuurlijk uitstekend van pas komt!

 

p1938-doneerring

“kalibratie”