Gehoorbescherming

Het is tijdens het verrichten van bepaalde werkzaamheden een must dat u uw gehoor goed beschermd. Op bepaalde bouwterreinen is er simpelweg sprake van een enorme hoeveelheid hard geluid. Wanneer u uzelf maar ook anderen wilt beschermen, kunt u het beste gehoorbescherming bouw aanschaffen. U bent in dit geval bij Visser & Visser aan het goede adres. Op onze website vindt u verschillende varianten van gehoorbescherming bouw zodat u en uw collega’s of werknemers goed beschermd zijn. Heeft u advies nodig over gehoorbescherming bouw of een ander product uit onze webshop? Aarzel dan niet en neem contact op met onze specialistische medewerkers. Wij staan altijd voor u klaar en doen er alles aan om u de perfecte gehoorbescherming bouw te bieden!

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende soorten gehoorbeschermers van Visser & Visser

Het is bij Visser & Visser mogelijk om verschillende varianten gehoorbescherming bouw aan te schaffen. Zo bieden wij niet één bepaalde soort oorkappen, gehoorkappen of gehoorbeschermers, maar vindt u ook een daadwerkelijk onderscheid terug in onze producten. Zo kunt u een Peltor optime 1 kopen voor lichte algemene werkzaamheden en een peltor optime 2 voor veeleisende lawaaierige omgevingen. Daarnaast hebben wij oorkappen met hoofdband, radio, geluidsdemping en steekbevestiging. Kortom, voor de veiligheid van uw gehoorbescherming bouw bent u bij Visser & Visser volledig aan het goede adres.

Het belang van de juiste gehoorkappen

Dat het voor u en uw collega’s of werknemers noodzakelijk is dat er altijd de juiste gehoorbescherming wordt gebruikt, is niets anders dan een vaststaand feit. Het is eenmaal verleidelijk om de gehoorkappen af te zetten als het even rustig lijkt, maar net als dat een helm belangrijk is voor de bescherming van uw hoofd, geldt dat met oorkappen voor uw gehoor. Helemaal wanneer u langere dagen werkt, merkt u ’s avonds – zolang u geen gehoorbeschermers draagt – dat uw gehoor u wat in de steek begint te laten. Laat staan als u meerdere dagen, maanden en misschien zelfs jaren op deze locatie werkt. De gehoorbescherming bouw van Visser & Visser beschermt hier hoe dan ook tegen. Bestel daarom vandaag nog!

Vragen, opmerkingen of advies nodig?

Het kan best voorkomen dat u vragen, opmerkingen of advies nodig heeft over gehoorbescherming van Visser & Visser. Gelukkig hebben we al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche en daarom hebben wij altijd wel een antwoord, oplossing of advies voor u. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met ons specialistische team en zorg ervoor dat u straks zeker weet dat u de bescherming bestelt dat geschikt is voor uw volgende project! 

Gehoorbescherming bouw kopen bij Visser & Visser

Gehoorbescherming bouw kopen? Dat doet u natuurlijk bij Visser & Visser! Via onze website kunt u gemakkelijk uw bescherming bestellen. Door onze betrouwbare levering mag u uw bestelling spoedig bij u thuis verwachten. Heeft u vragen over uw bestelling of over een product uit ons assortiment? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij voorzien u graag van juiste informatie en het juiste advies.

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

husqvarna-k1-pace