Penetrometers

Wie op zoek is naar een geschikte penetrometer voor zijn of haar volgende klus, hoeft gelukkig niet verder te zoeken. Bij Visser & Visser vindt u namelijk genoeg penetrometers. U kunt uw nieuwe penetrometer gemakkelijk via onze website bestellen. Ons specialistische team staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, uw problemen te verhelpen en u te adviseren waar nodig en waar mogelijk. Dat u bij Visser & Visser aan het goede adres bent als u op zoek bent naar een goede penetrometer, is wel duidelijk!

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een bodemonderzoek doen met een penetrometer

Een grondmonster nemen of een bodemonderzoek doen? Dan heeft u vast en zeker een penetrometer nodig. Het vinden van een geschikte penetrometer voor klussen als deze kan nog wel eens een flinke uitdaging zijn en daarom is het maar net zo goed dat u bij Visser & Visser terecht bent gekomen. Doordat wij ruim vijftig jaar ervaring hebben in deze branche kunnen wij u altijd voorzien van de juiste tips en adviezen. U vindt bij ons dus hoe dan ook een geschikte penetrometer grond.

De penetrometer bij Visser & Visser

Onze penetrometer of penetrograaf heeft een maximale meetdiepte van een meter. De meetnauwkeurigheid bedraagt 8% en onze penetrometer weegt elf kilogram. Verder is het belangrijk om te weten dat er sprake is van een analoge penetrometer. Doordat onze penetrometer is gemaakt van roestvrijstaal hoeft u zich dus ook zeker geen zorgen te maken over zaken als schade en slijtage. U kunt uw nieuwe penetrometer vandaag nog bestellen bij Visser & Visser!

Voorkom misverstanden omtrent een penetrometer

Als u op het punt staat om een penetrometer aan te schaffen, is het raadzaam om op voorhand zowel de productspecificaties als de productomschrijving van de door u uitgezochte penetrometer door te nemen. Dit voorkomt eventuele misverstanden op termijn en dit zorgt ervoor dat u precies weet wat u van uw nieuwe penetrometer kunt verwachten!

Vragen, opmerkingen of advies nodig?

Het kan best voorkomen dat u om de één of andere reden vragen, opmerkingen of advies nodig heeft omtrent bodemmeetapparatuur of over een penetrometer. Gelukkig heeft Visser & Visser al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche en daarom hebben wij altijd wel een antwoord, oplossing of advies voor u. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met ons specialistische team en zorg ervoor dat u straks zeker weet dat die ene penetrometer geschikt is voor uw volgende project!

Een penetrometer kopen bij Visser & Visser

Als u de juiste penetrometer heeft gevonden, wordt het tijd om deze te bestellen. Dit doet u gemakkelijk door uw nieuwe penetrometer op onze website in uw virtuele winkelmandje te plaatsen. Nadat u heeft afgerekend, wordt het voor ons team tijd om in actie te komen. Door onze betrouwbare levering mag u ervan uitgaan dat u uw nieuwe penetrometer snel in ontvangst mag nemen. Is uw penetrometer achteraf toch niet helemaal naar wens? Neem dan contact met ons op. Samen komen we overal uit!

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

“galabau-visserbreda