Grondpotten

Een grondpot kan gebruikt worden voor het tijdelijk plaatsen van een verkeersbord in de bodem. Soms is het nodig om slechts tijdelijk één of enkele verkeersborden te plaatsen, bijvoorbeeld tijdens wegwerkzaamheden van kortdurende aard. Een dergelijk verkeersbord moet eenvoudig en snel geplaatst en ook weer verwijderd kunnen worden. Een variant die verankerd dient te worden is dan niet de meest geschikte oplossing. Een grondpot is dan ideaal en kan een ware uitkomst bieden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Grondpot verkeersbord

Een grondpot is eigenlijk niets meer of minder dan een hulpmiddel die in de grond geplaatst wordt en waar vervolgens een buispaal met bord in bevestigd kan worden. Neem bijvoorbeeld onze grondpot met spieverbinding die verkocht wordt onder artikelnummer W1818. Deze thermisch gegalvaniseerde grondpot is geschikt voor buispalen met een diameter van 48 millimeter en beschikt over een spiehuis met vaste spie. Met behulp van deze spie kunt u de buispaal stevig vastklemmen zodat deze niet kan ronddraaien in de grondpot. Op deze manier hoeft u niet bang te zijn dat het verkeersbord bij de eerste de beste windvlaag de verkeerde kant op komt te staan. Een dergelijke grondpot is ideaal voor een snelle en tijdelijke wegbebakening.

Grondbodemhuls en verkeersbordpaaladapter

Naast een grondpot met spieverbinding verkopen we tevens een verkeersbordpaaladapter en verschillende maten grondbodemhulzen. Een verkeersbordpaaladapter is speciaal bedoeld voor het bevestigen van een buispaal in een geleidebaakvoet. Dankzij deze adapter kan een buispaal met een diameter van 48 millimeter in een geleidebaakvoet met een vierkant gat van 76 millimeter worden geplaatst. Ook deze adapter beschikt over een zeer praktische spie waarmee u de buispaal stevig vast kunt zetten in de adapter. Grondbodemhulzen kunnen direct in de grond geplaatst worden en komen aan de bovenkant evenwijdig te liggen met het maaiveld. De standaard hulzen zijn 30 centimeter lang en hebben een diameter van 48 of 76 millimeter, afhankelijk van de buisdiameter. Met een draadring of spanmoer en nylon-klemring kan de buispaal stevig in de huls worden geklemd. De grondbodemhuls met een diameter van 76 millimeter is naast een lengte van 30 centimeter tevens te verkrijgen in een uitvoering van 80 centimeter lang.

Grondpot accessoires

Naast grondpotten zelf verkopen wij ook diverse grondpot accessoires, van losse grondbodemhuls spanmoeren en afdekdoppen tot grondbodemhulssleutels en een container waar u eenvoudig uw grondpotten in op kunt bergen. Van de grondbodemhuls spanmoeren raden wij het aan om er altijd wat extra reserve achter de hand te hebben, bijvoorbeeld wanneer u er per ongeluk één bent kwijtgeraakt. Bent u van plan om de grondbodemhulzen tijdelijk niet te gebruiken maar wilt u ze wel in de grond laten zitten? Met een grondbodemhuls dop kunt u de grondbodemhuls eenvoudig afdichten indien deze niet in gebruik is. Zo voorkomt u dat er water, zand en ander vuil in komt. Tot slot is een grondbodemhulssleutel duo een handig hulpmiddel voor het losdraaien van klemmoeren en het aandraaien van afdekdoppen. De duo grondbodemhulssleutel is geschikt voor aansluitingen met een diameter van zowel 48 als 76 millimeter.

Grondpot kopen?

Een grondpot inclusief accessoires of andere bebording producten koopt u natuurlijk online bij Visser & Visser. Nadat u uw bestelling heeft afgerond doen wij ons uiterste best om uw bestelling binnen 48 uur af te handelen. Zo kunt u uw bestelde grondpot en accessoires snel in huis verwachten. Heeft u vragen, bent u niet helemaal tevreden of heeft u per ongeluk het verkeerde artikel besteld? Neem dan even contact met ons op zodat we samen naar een geschikte oplossing kunnen zoeken.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”