Buizenklemmen

Op zoek naar een geschikte buizenklem? Buizenklemmen zijn niet bepaald alledaagse producten. Toch is een buizenklem onmisbaar bij bijvoorbeeld rioleringswerkzaamheden of op grote bouwprojecten. Deze maakt het veilig verplaatsen en leggen van zware buizen en pijpen een stuk makkelijker. Bestel daarom vandaag nog uw buizenklem bij Visser & Visser.

Het gemak van onze buizenklem

Buizen klemmen? Bij Visser & Visser vindt u dé buizenklem die u nodig heeft. Zoals u waarschijnlijk wel weet, staan de termen ‘service’ en ‘kwaliteit’ dikgedrukt in het woordenboek van Visser & Visser. Daarnaast is het ons doel om uw werk er veiliger en gemakkelijker op te maken. Dat geldt natuurlijk ook voor onze buizenklem. De buizenklem die wij hebben opgenomen in het assortiment is van het gerenommeerde merk Probst. Dit staat voor betrouwbaarheid, maar ook voor gemak. De buizenklem is namelijk uitgevoerd met een wisselautomaat. Hierdoor kunnen de buizen en pijpen eenvoudig met de kraan worden opgepakt, zonder dat daar een extra man voor nodig is om de klem te bedienen. De man op de grond blijft simpelweg bij de sleuf om de nieuw in te leggen pijpen alleen maar wat ‘bij te sturen’. Als de pijp op zijn plaats ligt, dan schakelt de wisselautomaat weer in de vrije stand. Klaar om de volgende pijp weer veilig op te pakken!

De buizenklem van Visser & Visser

Wanneer u vaak betonnen pijpen, gers pijpen, gecoate buizen of gietijzeren pijpen moet inleggen voor bijvoorbeeld rioleringen of waterlopen gaat u ongetwijfeld veel plezier beleven aan onze Probst buizenklem RG 8-40 cm. Deze klem is zeer slank en is daardoor ook zeer geschikt om in smalle sleuven te gebruiken. Zoals de naam al aangeeft, heeft de buizenklem een klemopening om buizen met een diameter van 80 tot 400 millimeter te kunnen heffen. De klem zelf heeft een bekbreedte van 500 millimeter; de draagkracht is maar liefst 400 kilo.

Vragen over een buizenklem van Visser & Visser

Wilt u nog meer weten over deze Probst buizenklem? U kunt natuurlijk altijd contact opnemen met onze specialisten. Zij weten niet alleen alles over deze buizenklem, maar kunnen u ook adviseren over de andere producten van Visser & Visser. Zo vindt u naast de buizenklemmen ook verschillende bandenklemmen in ons assortiment, voor het opheisen van bijvoorbeeld trottoirbanden en andere betonnen elementen. Hoe dan ook: ons team vol specialisten staat voor u klaar om al uw vragen over buizenklemmen of andere producten voor bestrating te beantwoorden. Dat is de service van Visser & Visser!

Een buizenklem kopen bij Visser & Visser

Een buizenklem kopen, doet u natuurlijk bij Visser & Visser! U kunt uw buizenklem gemakkelijk online bestellen. U plaatst uw nieuwe buizenklem eenvoudig in uw virtuele winkelmandje, samen met eventuele andere benodigdheden voor bestrating of riolering. Vervolgens rekent u uw bestelling in een betrouwbare online omgeving af. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, gaat ons team direct aan de slag om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Voordat u het weet, heeft u uw nieuwe buizenklem in huis. Wij zijn ervan overtuigd dat u er veel plezier en gemak van zult hebben!

 

p1938-doneerring

“kalibratie”