Wegen- en markeringsverf

Wegenverf is een zeer sterke verfsoort die speciaal gemaakt is voor het aanbrengen van markeringen die langdurig moeten blijven zitten. De verf kan probleemloos op  ondergronden als asfalt en bestrating worden toegepast. Het wordt gemaakt van een kwalitatief hoogstaand mengsel waardoor het slijtvast en waterafstotend is. Bovendien is wegenverf bestand tegen de meest barre weersomstandigheden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wegenverf voor buiten én binnen

Wegenverf, ook wel straat verf of asfalt verf genoemd, kenmerkt zich door de uitstekende hechting op ondergronden zoals asfalt en bestrating. Op de openbare weg kom je de met wegenverf aangebrachte wegmarkeringen dan ook overal tegen. De speciale straatverf wordt het vaakst gebruikt voor het belijnen van wegen, parkeerplaatsen, zebrapaden en fietspaden. Daarnaast is wegenverf ook handig om vakken te markeren op werven en bedrijfsterreinen. Toch wordt wegenverf niet alleen gebruikt om bestrating te verven, het is ook uitermate geschikt als vloerverf. Zo worden in fabrieken, magazijnen, ziekenhuizen en op heel veel andere plaatsen markeringen aangebracht met wegenverf.

Langdurige wegmarkeringen moeten zeer slijtvast zijn. Er wordt immers vaak over de markeringen heengereden, ook door zware voertuigen.  Wegenverf is dan ook door en door getest op duurzaamheid en is geschikt voor zeer intensief gebruik. Bovendien is wegenverf bestand tegen alle weersomstandigheden. Zo kan de temperatuur van asfalt en bestrating in de zomer zeer hoog oplopen. Dat mag geen invloed hebben op de wegmarkering. Datzelfde geldt voor een strenge winter: regen, vorst, maar ook strooizout; wegenverf moet er tegen kunnen.

Spuitbus wegenverf of toch blik

In onze webshop vindt u slijtvaste wegenverf in blik. Deze kunt u eventueel vermengen met glasparels voor reflecterende strepen. Onze wegenverf in blik is een industriële hoogwaardige wegenverf die u kunt gebruiken op vrijwel alle ondergronden zoals beton, asfalt en klinkers. De wegenverf is makkelijk aan te brengen met een kwast, roller of spuitpistool. Kenmerkend voor deze verf is de zeer goede hechtingscapaciteit en hoge dekkingskracht. 

Heel handig is de spuitbus wegenverf. Deze wegenverf in spuitbus is sneldrogend, goed dekkend, CFK-vrij en te gebruiken op beton, asfalt, hout en metaal. In ons assortiment vindt u verschillende uitvoeringen. De wegenverf spuitbussen passen op onze markeringswagens. Hiermee is het aanbrengen van strakke belijning kinderspel.

Wegenverf kleuren

Welke kleur wegenverf u kiest, hangt af van de toepassing. Veruit de populairste kleur is de witte wegenverf. Wit gebruikt u vooral voor het aanbrengen van markeringen. Naast de witte wegenverf in blik, zijn er ook verfblikken verkrijgbaar in de kleuren geel, rood en blauw. Gele wegenverf, rode wegenverf of blauwe wegenverf gebruikt u meestal om te wijzen op speciale situaties of gevaar.

Voor de wegenverf spuitbussen geldt dat deze in nog meer kleuren verkrijgbaar zijn. Naast wit heeft u hier namelijk de keuze uit wegenverf spuitbussen in de kleuren zwart, geel, groen, rood, blauw, fluor oranje en fluor roze.

Wegenverf kopen?

Wilt u wegenwerf kopen of andere wegbebakening producten, dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan wegenverf in blik of spuitbus. Ook voor alle andere zaken die u nodig heeft voor het aanbrengen van wegmarkeringen, bent u bij ons aan het juiste adres. Denk daarbij aan wegenverfspuitwagens, asfaltprimer of betonprimer, een verfspuitpistool, glasparels of thermoplastische markering.

Wilt u een wegmarkering aanbrengen, maar twijfelt u over de juiste kleur of product? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”