Matador kruiwagens: dé standaard in Nederland

De Matador kruiwagen is de meest geziene kruiwagen ons land. Of het nu gaat om de bouwplaats, de openbare ruimte, parken en tuinen of in de stal: u komt de Matador kruiwagens werkelijk overal tegen. Dat is niet voor niets. Kenmerkend voor deze kruiwagens zijn de robuuste vormgeving, het comfort en de lange levensduur. Bij Visser & Visser vindt u een breed assortiment aan Matador kruiwagens: van het basis rondneus model tot aan de elektrische kruiwagens voor het echt zware werk.

WILT U WETEN WELKE MATADOR KRUIWAGEN HET BESTE PAST BIJ UW KLUS?

Uitgebreid advies of een vrijblijvende demonstratie: onze verkoopadviseurs staan voor u klaar.

Neem contact op

Matador kruiwagens: van basismodel tot elektrische krachtpatser

Het standaard model kruiwagen van Matador is geheel gelast en beschikt over een zware bak van 1,2 mm dik geperst staal. Deze bak, met een inhoud van 80 liter, heeft een ronde neus waardoor de kruiwagen tijdens het storten beter in balans blijft. Voor het zwaardere werk is er een extra versterkte kruiwagen. Deze heeft een bakversterking aan de onder- en schuine zijde en is voorzien van een buisvormige kopschoor en massieve ring die voor extra stevigheid aan de bak zorgen.

Moet er nog zwaardere materialen versjouwd worden, dan kunt u denken aan één van de elektrische Matador kruiwagens. Deze ergonomische, elektrische kruiwagens zijn uitgerust met een ingebouwde motor en verminderen daardoor de fysieke inspanning. Dit maakt het versjouwen van zware materialen comfortabel, zelfs bij steile hellingen.

GEMAAKT VOOR UW COMFORT

Voor het verplaatsen van stenen en tegels is er een speciale Matador steenkruiwagen.

Ook handig is de Matador gereedschapskruiwagen. Hiermee brengt u het gereedschap eenvoudig daar waar het nodig is. U zult veel gemak hebben van deze gereedschapskist op wielen!

Maak snel een afspraak

DUURZAAM VORMGEGEVEN

De Matador kruiwagens zijn stuk voor stuk robuust vormgegeven en berekend op lang werkplezier. De meeste modellen zijn voorzien van slijtsloffen en een 4 ply luchtband.

Deze banden raken minder snel lek en hebben een grotere draagkracht.

Verhuur

ADVIES NODIG? WIJ STAAN VOOR U KLAAR!

Heeft u vragen over de Matador kruiwagens, of wilt u weten welke het beste bij uw klus past? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar!

Neem contact op
BEKIJK ONZE KEUZES

Matador kruiwagens: dé standaard in Nederland

p1938-doneerring

“kalibratie”