Diamantzaagbladen

Op zoek naar een diamantzaagblad voor het zagen in hard materiaal? Van keramische tegels en natuursteen tot gewapend beton: voor vrijwel ieder materiaal vindt u in ons assortiment wel een geschikt diamantzaagblad, ook wel diamant slijpschijf genoemd. Diamantzaagblad kopen? Dan zit u goed bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 40

Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-24 van 40

  Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Het assortiment diamantzaagbladen van Visser & Visser

  Heeft u een belangrijk project waarbij u hard materiaal moet zagen? Dan is het slim om van een goede diamantzaag gebruik te maken die u voorziet van het juiste diamantzaagblad. Wist u dat er voor vrijwel ieder materiaal een speciaal diamantzaagblad bestaat om het betreffende materiaal secuur te snijden ofwel zagen? Zo vindt u in ons uitgebreide assortiment diamantzaagbladen voor de haakse slijper, diamant-natzagen voor muur- en tafelzaagmachines en vloerzaagmachines, diamantdroogzagers voor doorslijpmachines. De diamantzaagbladen van onder andere Carat, Q-Drive, Husqvarna en Rhodius zijn onderverdeeld in verschillende categorieën:

  • Beton: voor beton en alle harde tot middelharde steensoorten, waaronder natuursteen.
  • Universeel: voor een grote verscheidenheid aan steensoorten, die afwisselend worden gezaagd.
  • Baksteen: abrasieve steensoorten, zoals baksteen, kalkzandsteen en bimsbeton

  Carat diamantzaagblad: de topper onder de slijpschijven

  Het diamantzaagblad beton CS Classic van het merk Carat is geschikt voor (zeer) harde steensoorten zoals; beton, grind tegels en klinkers. Het zaagblad is geluidsarm en zowel geschikt voor droog als nat gebruik. Deze diamant zaag wordt bij voorkeur met water gekoeld. Dit verlengt de levensduur van de zaag aanzienlijk. Het diamant zaagblad is lasergelast wat een 100% garantie tegen tandbreuk is. Ideaal voor machines zoals een haakse slijper, doorslijper of een vloerenzaag. Daarom wordt een diamantzaagblad ook vaak slijpschijf genoemd.

  Een diamant slijpschijf is ideaal om keramische tegels op maat af te zagen. Zoekt u naar een slijpschijf keramische tegels voor uw tegelzaagmachine? Het diamantzaagblad CSM Master Brilliant Keramisch van het merk Carat is uitermate geschikt is voor het zagen van keramische wand- en vloertegels en natuursteen zoals marmer en graniet. De fijne vertanding van deze slijpschijf keramische tegels of doorlopende rand zorgen voor een perfect afgewerkte zaagsnede. Daardoor is het ideaal voor de hardste keramische tegels om te snijden met een tafelzaag.

  Diamantzaagbladen van andere kwaliteitsmerken

  Een voordelige keuze is de slijpschijf keramische tegels Topline DG10 van Rhodius. Ook dit diamant zaagblad is geschikt voor keramische tegels zodat deze secuur gesneden kunnen worden en is ideaal in combinatie met een of steenzaagmachine.

  Een tegel slijpschijf die het ook goed doet is de Super Beton Evo van Norton. Deze slijpschijf is zeer geschikt voor het constant zagen in gewapend beton, grindtegels, betonsteen, graniet, klinkers en alle andere harde steensoorten. Ook deze diamantzaagbladen zijn geschikt voor een bandenzaag en een vloerenzaag. De diamant slijpschijf Norton Explorer 4x4 is uitermate geschikt voor het moeiteloos zagen door beton, staal, steen en asfalt. Ideaal voor de stratenmaker en hovenier. Dit diamantzaagblad is voorzien van diepte-indicator, slijtage-indicatie en is te gebruiken voor een doorslijper.

  Tot slot noemen wij het diamantblad VARI-CUT Universeel van het merk Husqvarna. Deze slijpschijf is ideaal voor doorslijpmachines, tegelzagen en vloerenzagen. Het blad is voorzien van een easy-fit-asgat voor een soepele en vrijsnijdende start. Dit zaagblad is ideaal voor harde steen, beton en ijzer.

  Diamantzaagblad kopen bij Visser & Visser

  Zoals u kunt zien is het aanbod van diamantschijf tegels heel divers en uiteenlopend. Daardoor is er voor elke zaagklus het juiste diamantzaagblad te vinden. De handige filterfunctie maakt het mogelijk eenvoudig een keuze te maken. Selecteer bijvoorbeeld de machine waarmee u de diamantzaagbladen wilt gebruiken of het materiaal dat u wilt zagen. Daarnaast is het mogelijk op basis van het merk te filteren. Heeft u uiteindelijk de passende diamantzaagbladen gevonden waar u naar op zoek was? Dan kunt u het product binnen enkele klikken online bij ons bestellen.

  Vragen over de diamant slijpschijven van Visser & Visser?

  Heeft u nog vragen over de diamantzaagbladen, of wilt u weten welk diamantzaagblad het meest geschikt is voor uw werkzaamheden? Neem gerust even contact op met onze deskundigen. Zij kunnen u alles vertellen over onze diamantzaagbladen, slijpschijven en de bijbehorende diamant machines. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 076 – 541 5073 of door te mailen naar info@visserbreda.nl. Ook kunt het contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij helpen u graag!

   

  p1938-doneerring

  “kalibratie”